Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hello!
Ha valakit érdekel tank, olajtartály vagy légszűrő az szóljon :)
Eltiltás az biztos, ugy h egy ideig nem is lehet akkor jogsid, meg valószínüleg bírság is.
Nem igy van, az R1-el jobban megbüntetnek a biztositási csalás miatt
Van engedélyed a B jogsival kb 4kW-ig. A mito nagyobb ez szabályszegés.
Más szemszögből: mész egy úton ami 4km hosszú, és a végén a szakadék. De te még tovább mész. mi lesz? the end
Teljesen mindegy, hogy 10 vagy 200 loerős motor.

Jogosultalan gépjárművezetés.
Most átgondoltam a dolgot és valamilyen szinten igazad van GI.
Mert ha Marutit vezetek vagy egy Hummert akkor is jogsi nélkül vezetek! De 50 és 125 között nem veszik ennyire komolyan szerintem.
Valaki járt már úgy, hogy a motor rendszámos volt biztosítás forgalmi minden rendbe volt de nincs jogsija? Az mire számíthat? :)
Helló!
Nekem van! Elérhetőségek adatlapon.
Tehát GI. Szerinted ha én most B jogosítvánnyal veszek egy R1-et és elkap a rendőr rendszám nélkül jogsi nélkül akkor ugyan olyan büntetést kapok mintha egy cagiva mito 125 ön ülnék?
Akkor holnap veszek egy R1 et!
feleslegbe... inkább eladóba van :)
Üdv mindenkinek,
Engem érdekelne h van e vkinek Mito II - re jobb oldali lábtartó konzolja feleslegbe?
Ha igen akkor dobj egy mailt képpel az olaszoliver@freemail.hu címre!
Előre is köszike!
Nem. de ez ügyben ő dönt, mert tovább engedheti, ha meg megakarja szopatni meg szopatja, és kész. amúgy se kedvelem nagyrészüket, mert mindenbe belekötnek, és olyan stílust tudnak produkálni, hogy az katasztrófa. (Tisztelet a kivételnek, akik normálisan teszik a dolgukat)
Ja hát nem mindenki stohl buci, meg császár előd vagy politikus. De abban biztos vagyok, hogy utána itt kétoldalas hozzászólásban menne a sírás és a bánakodás, hogy mi történt, meg hogy mennyivel jobb és olcsóbb lett volna...
Belémegy véletlenül egy S600-ba akaratán kívül, lesz egy "kisebb" kár, ugye a biztosítás is kamu, nyilván ő a hibás, hiszen nincsenek rendben a dolgok, aztán akkorát szop, hogy örül ha nem a híd alá kerül :)
Nem a geciségen múlik ez. Miért, te geci vagy ha elvégzed a munkád?

baok:

"nem papirok nélkül vezetsz egy R1-et! Azért nem ugyanaz!"

Teljesen ugyanaz. Semmivel sem másabb.

"Egyébként is motorból ki a szám és csoki! Már le is szophatnak!"

Nem, nem. Te fogsz szopni.
nem vak az a ló, csak bátor
Na mindegy, majd saját bőrükön tapasztalják.. Okos ember más kárán tanul...
ha megfognak,50/120 tel, az alaphangon
-okirathamisítás
-biztosítási csalás
- jogosulatlan járművezetés.
ez úgy 100 nál kezdődik.

Eddig szabálysértés.

Ha viszont, valami esetbe keveredik az illető, akkor már bűncselekmény, mert az iylsmi halmozódik, és rájün mág veszélyeztetés és még ki tudja mi a lószar.

Bűntetett előétlettel meg kibaxnak az egyetmeről, főiskolárol.

el lehet dönteni, hogy megéri e.
Persze, bevizsgáltatják, és ennyi volt..:)
Csak feljelentenek ha nem ismered el, eljárást indítanak ellened, és az lesz a vége hogy megbüntetnek,meg bevonják a jogsid. Ez ugyan az mintha autót vezetnél jogsi nélkül, semmivel nem másabb.
Azért azt a csekket nem küldözgetik csak úgy...
Egyébként is motorból ki a szám és csoki! Már le is szophatnak!
Nem.. Csak kapsz egy jó összegű csekket, ha van jogsid elveszik. ennyit azért nem ér meg szerintem..
Pont ezt mondom én is ezt a nyarat bírják még ki!
De most úgy fel van fújva ez a dolog hogy elkapnak! És akkor milessz börtönbe visznek mert nem 50ccm hanem 125? ugyanmár..
nem papirok nélkül vezetsz egy R1-et! Azért nem ugyanaz!
Tisztába vagyok vele hogy általában tudják.
Még ezt a nyarat bírják ki utána meglesz a jogsi