Sziasztok!Az lenne a kérdésem hogy a szívócsonkon lévő vákum csőnek hova kellene mennie? az előző gazdi faszán ledugózta és most keresem h hová kellene mennie.. illetve még egy kérdés hogy power motorján van egy gumicső az csak valami szellőztető lenne vagy talán az is valami bekötésre váró vákuum cső? Köszönöm a választ előre is!
Az 1es mitomon a sztender mintha rövid lenne, vagy nem jól áll, mert ha letámasztom a motort, nagyon megdől. Nem volt semmiféle komolyabb igénybevételnek kitéve úgy emlékszem. Találkozott már valaki ilyennel? Esetleg megoldást tud valaki?
Köszi
eladó vagy cserélhető honda cr 125 99 évjáratú cross motorom. jó állapotban van, keveset használt dugóval, két idomszettel, majdnem új hátsó gumival, friss olajcserével, tuning telókkal (LM). csere: cagiva mito 125 papiros! érd.: 06302219405 , bmx_-11@hotmail.com
Neked nincs véletlenül nyitott kipurendszered Mito Evo-hoz?
Köszi!
Nah valaki mesélje el miért ennyi meg hogy ez miért részing?:DKöszi:D
Képet még mindig nem láttam róla mondjuk... Tehát amíg nem tudom miről beszélünk, addig kár árakról beszélni szerintem.
Az 1es mitomon a sztender mintha rövid lenne, vagy nem jól áll, mert ha letámasztom a motort, nagyon megdől. Nem volt semmiféle komolyabb igénybevételnek kitéve úgy emlékszem. Találkozott már valaki ilyennel? Esetleg megoldást tud valaki?
Köszi
Nekem van!
Ha érdekel elérhetőség az adatlapomon.
Üdv
szacsomotor@freemail.hu
Egy fórumozó is annyiér vette nem rég.
Képet ha tudnál küldeni róla annak örülnék
Köszi!
Mennyibe fájna? :P Tudnál képet feltenni?
Köszi!