Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

jaja,..már leírtam egy kommentbe a dolgot,.. de akkor értelek,.. még a szerelőt is megkérdezem,hogy konkrétan ő mit mond,holnap megyek a motorért
hello nekem van hengerem hengerfejjel csak hüvelyezni kell meg kell bele egy dugó ha gondolod meg egyezhetünk
Bocsi, azt hittem a CDI-re irtad hogy hibás.
Szval lehetséges hogy a power vezérlő elektronika a hibás.
Nem feltétlenül mondanám ezt, mert ha komolyabb hibája lenne, akkor valszeg a gyujtásod se menne normálisan, mert ez szerintem azt is vezérli.
Nincs mit. Találtál olyant amit mondtam? szerencsére, nem kellett jobban belemászni ;)
Sziasztok
Nincs valakinek véletlenül eladó mito vagy freccia váltókarja? nagyon kellene
Power elektronika eladó! Látom többen küzdenek a hibájával. Ez tesztelt, hibátlan.
sziasztok. valakinek nincs 160 as hengere elado kompletten jo állapotu? akinek van irjon
fahee
Hát gyertya és gyertyapipa lett a baja igazad lett!Egyből ment vele!Én meg kilódtam vele Köszi a segítséged!
Hát képzeljétek el tegnap olyan szerencsém lett hogy kipróbálhatam egy 125ös mito evo-t mert munkatársam fia vett egyet.Hát a 160as annyival erősebb hogy el sem hittem,7ezerig is már érezhetően jobban megy de "felette" A 125ös 140ig megy utána 175 ig ment fel de csak kilódva.Plusz egymás mellől indultunk hát elmegy "rendesen" a 160as
Discovery-n láttam egy Honda gyáros műsort, a Gold Wing motorjára raktak egy fém pénzt, élére, és nem dült el, olyan profin ki van egyensúlyozva :D
nemfélni kell, hanem belenézni.
Már előre félek :)
Köszi a segítséget!
Ha kicsit visszaolvasol, akkor látod, h lentebb is ez a probléma... Valószinüleg a power elektornikád mondta be az unalmast...
Hali. csekkol a pówer,de semmit nem csinál, fordulaton nem nyit, zárva marad.mi lehet a hibálya?
válaszokat előre is köszi üdv!
Ha jól emlékszem 4650Ft, mind1, hogy van vagy nincs műszaki, a különbség az, hogy ha lejárt, akkor csak azon a napon közlekedhetsz a motorral, amikor viszed műszakira.
Valaki megtudná nekem mondani mennyibe kerül a műszaki lejártával az vizsgáztatás?
nincs mit ,szivesen
Nagyon köszönöm
Igazad van, le kéne próbálni egy másikkal. De szerintem a power motorhoz csatlakozó kis fekete doboz (CTS vezérlő) a hibás aztán kitudja...
Helo! Már elküldtem, remélem hasznát veszed! :)
Benya, borítsd szét a blokkot, szertem fogsz benne érdekességeket találni:)

10 ből 9 hüyle képtelen jelölésre összerakni a cuccot, manuált keresni-kérni meg pláne.
Hello!
Az lenne a problémám , hogy a motor nagyon ráz , olyan 5-6tól üresbe. balance tengelyre , vagy annak a csapágyára gyanakszom.szerintetek?
Helló!
Esetleg azt a nyomtatott bekötési rajzot eltudnád küldeni nekem erre a címre? markoka001@freemail.hu
Előre is nagyon köszönöm