Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hello! Meg van még a karbi?
Nem azért mondtam, nem arra gondoltam, hogy te hamisitod, hanem az aki neked eladja, de ha bolt akkor az biztosan eredeti. De azért érdemes szétnézni Agip Speed után is szétnézni, hátha van a közeledbe olcsón.
ez nem üzlet és nem is hamisítvány, csak egyszerűen így akarok spórolni, hogy többen veszünk és olcsóbban jön ki, mint egyesével

ha kell számlával hozom, de ha van jobb ajánlat engem az is érdekel
Nem akarom rontani senkinek rontani az üzletét, vagy gyanusitani, de a Castrol olajakból van a legtöbb gagyi hamisitvány a netes piacon.
sziasztok,

olaj vásárlás előtt állunk, castrol power1 racinget (full szintetikus) tudok 2500ért, ha egy kartonnal veszünk. Ha van olyan aki beszállna írjon, mert kéne még ember... Én Bp környéki vagyok, tehát pestiek előnyben, postával már szerintem nem éri meg
Michelin Pilot power 150-60 17 2009-es vadi uj gumi garanciával uj ára =32000ft
én most=15000FT vadi uj még szörös vissza fizetési garanciát adok rá.
Hello :D Jövőhéten akkor lehet hogy kellene :D
Szeva

Conti Sport Attack gumipár együtt 25.000Ft

Az első külön 10.000Ft
A hátsó külön 15.000Ft

Ha érdekel légyszives írj ide egy mailt : mitoparts75@gmail.com
a conti garn.ért mit kérsz? az első külön nem eladó?
Az engem is !
Üdv éredekelne egy cagiva mito vizpumpához műanyag fogaskerék sürgősen!
Én ahogy most kicseréltem az enyém, a rezó felöli vége nekem csak átitatódott olajjal, de legalább nem csöpögött
De lehet nem sima gyapot, hanem valami spéci, csak ez volt itthon :)
Enyémböl a rezó felöli végéböl ki szokott égni a sima gyapot
ki biztos nem fújja, nem olyan a kialakitása. 5ezer km után a sima üveggyapot csak olajos lett, mint mindegyik.
Ha a bevonat felpattant vagy sérült olyan helyen ahol eléri a gyűrű akkor már nem érdemes vele kínlódni mert abból ugyis gyűrűtörés van
parilla.hu itt van egy spéci gyapot - nagyjából 3 évig bírja, mert tömör,
rakhatsz bele sima hőálló üveggyapotot is, de az 3-4 hónap után kifújja.
sziasztok

Szeretném kicserélni az evo-m kipufogó gyapotját. Tud abban valaki nekem segíteni, hogy hol tudnám ezt beszerezni?
A válaszokat előre is köszi
kép?
Üdv Kéne egy kis tanács cagiva mitomnak a hengeren a nicol bevonat el van kopva egy kicsit egy-két helyen és van benne két bevágás is mit tanácsoltok mert valaki azt mondja hogy honoltasam más meg hogy perselyezem kérlek írjatok Előre is köszi!
Szerintem nem éri meg azt a sok hajcihőt, meg pénzt, míg forgalomba helyezem. Pályázásra ideális, de aki forgalomban akar közlekedni vele, az sztem vegyen egy olcsóbb rendszámos gépet.
Ennyiért egész jó vétel lehet
http://motor.hu/hasznaltmotor/...!%20OLCS%C3%93N
írj az email címemre és megbeszéljük

mitoparts75@gmail.com
Szia!
A végdob sztem nem gyári, körlámpásról való.
Amúgy én azon agyalok most h arrow, vagy gyári kerüljön-e rá...
Mert az enyémen jelenleg körlámpásé a rezó is, tehát mindenképp másik rendszert szeretnék alá tenni.
Van egy Dunlop D208 gumim, 110/70-17 méretben Mitora, én vettem már másikat, műszakira inkább nem emntem oda vele, jól tapad nagyon, a profilméjsége csak 1-2mm. Postaköltségen kivül semmit nem kérek érte ha érdekel valakit.
ez igy jól hangzik de csak akkor érdekel ha hibátlan.helyileg hol vagy hogy bonyolitsuk a dolgot?