Ha lenne 3 perced akkor fel tudnál világosítani? Mert én nem értek a motorokhoz eleget, de nagyon szeretném megérteni a működésüket. Láttam nemrég a membránról volt szó. Ha jól tudom akkor a membránt maga a légköri nyomás nyitja, mivel a forgattyús házban kisebb a nyomás szíváskor. Tehát ha tuningolok, és a membránt is cserélni akarom, akkor egy olyanra kell cserélnem ami kisebb nyomásváltozásra reagál ? Illetve tartós magas fordulaton való járatáskor sem libeg be ?
Kérlek írj valamit amiből tanulni tudnék, mert elég sok önjelölt szobatudós van itt.
Sziasztok!
Nem rég bontottam meg az evo-mat, ha valakinek szüksége lenne valamilyen alkatrészre, akkor írjon egy e-mailt(sznero@gmail.com). Az oldal idomok, fejidom, fejidom tartókonzol, elsőfelni, váz(Tankon minimális horpadás, kis kozmetikával javítható) sérült. Ezeken kivül a többi eladó, a blokkban 23ezer kilóméter van.
Üdvözlettel: Darkshef!
Mitora idomzat milyen árban mozog!? az enyémeimtől válnék meg, csak nem tudom milyen árban hirdessem!? az első sárvédőn, a tankon, és a tank alatti oldalidomokon kivül mindent elpasszolnék, törésmentes! köszi a tippeket!
még nincs bejártatva teljessen még 1000 -1200 ig nem akarom pörgetni ... a befogott kipufogót nem próbáltam mert mire tippelsz ? .... mert iilyen nem is tudom ilyen aluminiumos surlódós hang... szerüség.....
sziasztok lenne 1 kérdésem hátha találkozott ilyennel vlki... most lett felújítva a motorom 653 km van benne mindenből jó minősget raktam bele ... csapágy koyo, mazzuccselli hajtókar. wössner dugó... és eddig minden jó vólt most is jó végülis csak ilyen 4000 fordulattól egészen 7000 -ig ad ilyen sírós hangot........ és most ma kezdett el hangossabb lennni 7000 nél elhalgat... ez mi lehet... megnéztük
a gyürüt meg a dugót minden jó hajtókar is ... megy ugyan úgy csak ez a hang van mi lehet ez ? sztetek ?
Múlt havi motorrevüben egy céget láttam aki forgalmaz fém fékcsőveket.De sztem beszélni kell az áruház mennyiért adják.De olyan 10 ezer alap.http://www.x-bike.hu/Goodridge...
Üdv mindenkinek!
Eladó Nikasilos henger mivel nemtudom már mi számít reálisnak de sz.em 20.000ft+posta elég reális ár! Email adatlapon vagy itt forumon is felkereshet szerencsére email jelzi!
Helló most akarok venni egy gyorsaságit 125-ben de nem tudom mit rs vagy mito? segítsetek léci! A mitonak milyen hibái szoktak lenni? Mire kell figyelni vételkor? Hogyan lehetne meg csinálni 50 re? :) Lécci segítsetek! írjatok tanácsokat! Előre is köszi!
sziasztok szerintetek mitől lehet az ,hogy mitó evónál 2000 es ... ha rakom pl a második sebességet ...akkk világitt az üresjelzőőőő ... és 2 odikba van ... Akkór is csinájja ha pl üresbe akarom rakni és rakom azt jelzi hogy üres és nincs üresbe .. vagy 1-2 be van ... ez mitől lehet ? az olaj bennne 10 v40 motul transoil expert... 700 km . ezelött lett lecserélve na meg felújítva az egész blokkk... valaki valami hasznos tanács?
amúgy szép kis trió. :)
A Mito és a nagytesók :)