Köszönöm mindenkitől az infókat.Végülis én is csak érdeklődés képpen kérdeztem.Mivel az angol szak szöveget a cég honlapján nem tudtam leforditani.De még gondolkozok ezen a vforcon kicsit .
Rendben van, feladom. Nem fogod úgy sem elmagyarázni amit tudsz, akkor meg hagyjuk az egészet. Szerintem jobb a V-force membran.
Még mindig azt mondom, hogy :
Kevesebbet kell nyitnia a lapoknak hogy feltöltse a hengert és gyorsabban vissza is zár(illetve nyit) mivel hogy kevesebbet nyitnak a lapok.
Vagy még esetleg ha úgy megoldható, hogy küldöd a rugó mellé még magát a balos lábtartót, akkor okés a 3000.
Nemtom hogyan gondoltad a 3000-ret, csak gondoltam leírom.
Köszönöm!
ivadam16@freemail.hu
Baloldali kéne csak. Lábtartó, minden nélkül. Csak a rugó.
3000ból nem lehetne kicsit faragni? Mégis "csak" egy rugó, bár igaz, elég speckó darab...
Várom a képet, többit majd mailben lerendezzük. Köszi!
3ezer ft megfelelő? Jobbos vagy balos kell? Lábtartóval, vagy nélküle? Illetve mi legyen rajta? Mind2 oldali megvan még.
mondj 1 mail címet, hogy hova küldjem a képeket :)
A rendszámosak általában jobban karban vannak tartva mint a papir nélküliek, de ittis ki lehet fogni rosszat. A fő ok arra, hogy azt mondják, hogy sok pénzt visz el az, hogy azis magának akarja szerelni a blokkot, aki motort se lát olyan rég óta, és összekókányolja. De ha rendesen össze van rakva, akkor egyeltalán nem kell pénzt költeni rá
Le szeretném cserélni, ezért kérdezem.
15w40es olajat akarok belerakni.
Még mindig azt mondom, hogy :
Kevesebbet kell nyitnia a lapoknak hogy feltöltse a hengert és gyorsabban vissza is zár(illetve nyit) mivel hogy kevesebbet nyitnak a lapok.
- konzol
- lábtartó
Nemtom hogyan gondoltad a 3000-ret, csak gondoltam leírom.
Köszönöm!
Baloldali kéne csak. Lábtartó, minden nélkül. Csak a rugó.
3000ból nem lehetne kicsit faragni? Mégis "csak" egy rugó, bár igaz, elég speckó darab...
Várom a képet, többit majd mailben lerendezzük. Köszi!
mondj 1 mail címet, hogy hova küldjem a képeket :)
Köszi!
Nameg pörgött is elég rendesen