Köszönöm szépen! Nagyon király vagy ;)
Remélem hogy ennyi a problémája.
De amennyire rendben van a moci blokkja, és amilyen szerencsés vagyok ezzel a mitoval, valoszinü hogy nem csak ennyi ....
A Mito Service manualba van rajz, hogy hogyan kell beállitani, nem olyan bonyolult művelet. Itt egy kép is róla, a pontokat kell nézni a fogaskerekeken.
Hogy másképp írjam azt, hogyha visszaengedem a gázt 3.000 fölött, akkor berezonál az egész moci eleje?! :D
Egyébként igen, minden csavar a helyén van. Erre gondoltam én is először, ezeket le is ellenőriztem !
Tegnap este beszélgettem egy ismivel, szerelő... Ő is ugyan ezt mondta, hogy van egy ilyen tengely, vagy maga a tengely vagy annak a csapágya mondta be az unalmast.
2T-ben nincs motorfék. 4T az lelassit egyből ha visszább kapcsolsz, vagy csak visszább engeded a gázt, és és föld a kettő. De ne menjünk bele ebbe. nekem igy gurulásnál egy picit 3e és 5e környékén rezonál egy picit, de a fordulatok körül csak kis tartományba. De ha neked nagyon rezonál akkor valószinű a balance-kiegyenlitő tengelyed nincs jól beállitva. De még érdemes meglesni azt, hogy a blokkot elöl felfogató csavarok a helyükön vannak-e.
Már a második mito-m de annál nem éreztem ilyet. Itt az egész blokk berezonál.. Nem tudom mitől lehet, valami szerintem nincs jól kicentírozva.. Vagy csapágy?
Mitől lehet az, ha nagyobb fordulatról lassítok vagy motorfékkel adagolom a motort, akkor berezonál az egész moci..
Főtengely? Hajtókar? Vagy valami a hajtásban?
Egy annyira gyári freecciát kár eladni-itthon nem tudom van e mégegy hasonló-de Európába se túl sok lehet.
Jó multkor E-bay on volt Új körlámpás mitó /Denim edition/ 1,2 milla volt átszámitva,.
Tedd be vitrinbe és húsz év múlva kezd el árulni-
Megmértem a Mitot, alapjáraton 13.8V, feljebb pörgetve pedig 14.2-3 a feszültség az akkun, ha ekkora akkor jó, ha sokkal nagyobb vagy kisebb akkor rossz.
Lábtartórugót külön, mennyiér adnál ha van? 1 darab kéne, (elvileg egyezik a jobbos és a balos)
Utánvéttel megvenném.
Köszi!
Remélem hogy ennyi a problémája.
De amennyire rendben van a moci blokkja, és amilyen szerencsés vagyok ezzel a mitoval, valoszinü hogy nem csak ennyi ....
Egyébként igen, minden csavar a helyén van. Erre gondoltam én is először, ezeket le is ellenőriztem !
Tegnap este beszélgettem egy ismivel, szerelő... Ő is ugyan ezt mondta, hogy van egy ilyen tengely, vagy maga a tengely vagy annak a csapágya mondta be az unalmast.
Főtengely? Hajtókar? Vagy valami a hajtásban?
Jó multkor E-bay on volt Új körlámpás mitó /Denim edition/ 1,2 milla volt átszámitva,.
Tedd be vitrinbe és húsz év múlva kezd el árulni-
Itt fórumon Faheetól.
pippo17@citromail.hu