Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok!
Most egy honda nsr-em van 50-esként használom, de egy rendszámos miton gondolkozom... csak azt mondják hogy rá költöm majd minden pénzem stb... tényleg ennyire szervíz igényes lenne? és tényleg ennyire "szét hullanak" ezek a mitok?
Köszi a választ előre is :)
Srácok! valaki nem tudna engem kisegíteni egy polini 160as vagy malossi 168as henger vezérlésével? Belső kép is megteszi, ha van a hengerről belülről. De jobb lenne vagy egy fokolós cucc, vagypedig az ablakok mérete.
Szerinted 2 (vagyis 8) lap kisebb keresztmetszetet nyílik ki ugyan annyi ccm beszívásához, mint 4 (vagyis 16) lap?
Miért? Magyarázd már meg, hogy hogyan gondolod !
Látod, ezt mondom, kevered a szezont a fazonnal.

"kevesebbet is nyit"
Azért nem értem amit mondasz, mert nincs ellenpélda.
Mivel hogy nagyobb az át eresztő képessége, ezért kisebbet is nyit mert 2 helyett 4 helyen megy át a keverék egyszer. Másodszor pedig, ebből következik az is, hogy előbb be tud zárni mint a másik membrán. Ezzel elkerülendő a lebegés effektus.

Igazából én arra gondoltam, hogy előbb tud nyitni és zárni a membrán..A szívás idejét ezzel megrövidíti.
szerintem teljesen felesleges a vforce membrán.
Mivel mindegyik mondatban van tévedés, vagy a másikkal ellentmondó álíltás nem javítgatnám, csak pédának:

"Csak az áteresztő képessége nagyobb. =- Kevesebb ideig van nyitva a membrán =- gyorsabban tölti fel a hengert .
"
Nem.

Attól, hogy egy membrán átereszőképessége nagyobb, nem lesz rövidebb ideig nyitva.
(mint, ahogy nyilván a kiyebb meg nem lesz hosszabban:)

Nem baj, hogy nem vágod a témát, csak akkor nem kellene tanácsokat adni,mert a még nálad is kisebb tudású elhiszi a tévedést amit mondasz neki.
Az yilen tanács, még ha jószándékú is, végeredméynben rosszabb mint a semmiylen.
ne haragudj, de nem fogom darabonként kijavítgatni.
Milyen tapasztalatok alapján gondolod azt, hogy tévedek? Robogósoknál bevett szokás hogy V-force membránt raknak a robogóba.
Nem értem, hogy miért mondanak ellent ezek a mondatok?
Melyik mondat mondd ellent melyiknek?
Akkor magyarázd meg hogy hogyan van :)
ezek a mondtok ellentmondanak egymásnak, ráadásul részint tévesek is.
köszi a gyors választ :)
Valaki új gázbowdent nem tud esetleg?
Ha nagyon pöpecül van beállítva, még talán csökkentheti is. De igazából nem kellene, hogy növelje. Inkább a henger töltöttségét növeli , így növelve a beengedett benzin-levegő keverék mennyiségét. Ez alapvetően nem növeli a motor fogyasztását, mert a motor kisebb membránnal is ugyan annyi benzint fog beszívni, mint nagyobb membránnal. Csak az áteresztő képessége nagyobb. =- Kevesebb ideig van nyitva a membrán =- gyorsabban tölti fel a hengert .
Laikus kérdés a vforce membrán növeli az üzemanyag fogyasztását?.
nekem akad 1 ! :)
hello. nincs sajna.
küldj képet erre az email re: mito91@freemail.hu
6ezer forint :D
Mailt írj, ott mutogatok képeket, meg megbeszéljük a dolgokat .
hát a rezonátort meg a végdobot
Az egész rendszer alatt magát a kipufogót érted? vagy mit még? Konkrétan mi kell?
hali nemenged irni az email cimedre menyibe fájna az egész rendszer?
irj 1 mailt: pippo17@citromail.hu