Talán csak a végdob különbözik a két mito kipufogójában. De a kipufogó nyilás átmérő az elvileg a mito1-nél 33mm, és van a nagyobb, az 35mm, 37pedig az sp. Felül talán a G2 erősebb, de pontosan nem lehet tudni :D
a hengerben van némi változás Gilardon 1 és 2 között. Gilardoni 1 volt a frecciákban- és az 1es mitokban, Gilardoni 2 pedig már a 2-es fordított telósban volt.
A G 1 -es alul volt 1 picit nyomatékosabb, a G 2 pedig fellül volt robbanékonyabb. És persze ezek a kölömbségek csak NICASIL-os hengernél - jó kompresszió és bekarburálás mellett érvényesülnek.
Mito 1 és Mito 2 között (93 előtti és 93 utáni) 5.5 pacit írnak gyárilag különbségként. 27 és 32.5 paci. Na már most az lenne a kérdésem, hogy a rezó az ugyanaz, vagy más méretekkel rendelkezik? Tehát megérné felrakni mito 1-re egy mito 2-es kipufogót? Vagy máshol van elrejtve ez a pár plusz lóerő?
így van,a kollégának igaza van lehet csinálni is,de ha gondolod én tudok neked adni 3ért bowdent,szinte új.....egyébként olyan 2ezerért csinálják,cserélik a spirált(ez csak a belseje) a burkolattal együtt 3-3500ft egyben...ÜDV
Van egy eladó első lámpám, az egyik oldalon a foncsor alul fekete, én igy vettem a lámpát, a világitásba nem látszik, hogy meg van feketdedve, de az ára is olyan, 2500Ft.
A G 1 -es alul volt 1 picit nyomatékosabb, a G 2 pedig fellül volt robbanékonyabb. És persze ezek a kölömbségek csak NICASIL-os hengernél - jó kompresszió és bekarburálás mellett érvényesülnek.
Én így tudom, ha hülyeséget mondtam akkor sory.
Mito 1 és Mito 2 között (93 előtti és 93 utáni) 5.5 pacit írnak gyárilag különbségként. 27 és 32.5 paci. Na már most az lenne a kérdésem, hogy a rezó az ugyanaz, vagy más méretekkel rendelkezik? Tehát megérné felrakni mito 1-re egy mito 2-es kipufogót? Vagy máshol van elrejtve ez a pár plusz lóerő?
Sprirált és a power alkatrészt tudom neked adni.
Ha kell, írj erre a címre égyszives és megbeszéljük a részleteket.
mitoparts75@gmail.com
-km\h meghajtó spirál
-tank kitámasztó
-power tányér. Alsó, ami a hengeren van rajta.
Csinálj magadnak más bovdenből...
énis magamnak csináltam és már kb fél éve az van benne semmi baj vele.
Valaki meg tudná nekem mérni a kuplungbowdenjének végén lévő kis henger ármérőjét és vastagságát? A kuplung-kar felőli vég érdekelni.
Köszi.
E-mailre írj légyszi ha szükséged lenne valamire!
ÜDV!
Tudnál adni egy telefonszámot? Érdekelne pár alkatrész.
http://kepesmotor.hu/motorblok...
www.bakonymotor.com
Ha valaki tud inkább olyan helyet javasoljon, ahol tudnak nekem új kuplungbovdent gyártani, csak a belső részt, a külső az tökéletes.
Köszi
Van hátsó fékkarom is meg hátsó lábtartó páram is.