Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Talán csak a végdob különbözik a két mito kipufogójában. De a kipufogó nyilás átmérő az elvileg a mito1-nél 33mm, és van a nagyobb, az 35mm, 37pedig az sp. Felül talán a G2 erősebb, de pontosan nem lehet tudni :D
gyere át kecskemétre! 1200 ftért csinálnak neked
a hengerben van némi változás Gilardon 1 és 2 között. Gilardoni 1 volt a frecciákban- és az 1es mitokban, Gilardoni 2 pedig már a 2-es fordított telósban volt.
A G 1 -es alul volt 1 picit nyomatékosabb, a G 2 pedig fellül volt robbanékonyabb. És persze ezek a kölömbségek csak NICASIL-os hengernél - jó kompresszió és bekarburálás mellett érvényesülnek.

Én így tudom, ha hülyeséget mondtam akkor sory.
+1 kérdés!

Mito 1 és Mito 2 között (93 előtti és 93 utáni) 5.5 pacit írnak gyárilag különbségként. 27 és 32.5 paci. Na már most az lenne a kérdésem, hogy a rezó az ugyanaz, vagy más méretekkel rendelkezik? Tehát megérné felrakni mito 1-re egy mito 2-es kipufogót? Vagy máshol van elrejtve ez a pár plusz lóerő?
spirált
Szeva
Sprirált és a power alkatrészt tudom neked adni.
Ha kell, írj erre a címre égyszives és megbeszéljük a részleteket.
mitoparts75@gmail.com
Szükségem lenne a következő Mito I alkatrészekre:
-km\h meghajtó spirál
-tank kitámasztó
-power tányér. Alsó, ami a hengeren van rajta.
Sziasztok a hajtóműbe milyen olajat használtok? Olvastam egy helyen hogy a gyári olaj agip motorolaj 10w40-es létezik ez?
így van,a kollégának igaza van lehet csinálni is,de ha gondolod én tudok neked adni 3ért bowdent,szinte új.....egyébként olyan 2ezerért csinálják,cserélik a spirált(ez csak a belseje) a burkolattal együtt 3-3500ft egyben...ÜDV
szeva
Csinálj magadnak más bovdenből...
énis magamnak csináltam és már kb fél éve az van benne semmi baj vele.
Helo
Valaki meg tudná nekem mérni a kuplungbowdenjének végén lévő kis henger ármérőjét és vastagságát? A kuplung-kar felőli vég érdekelni.
Köszi.
Nahh, haramdjára sikerült is berakni a képeket
lemaradtak
Van egy eladó első lámpám, az egyik oldalon a foncsor alul fekete, én igy vettem a lámpát, a világitásba nem látszik, hogy meg van feketdedve, de az ára is olyan, 2500Ft.
kereklámpáshoz van pár alkatrészem ha érdekel...
E-mailre írj légyszi ha szükséged lenne valamire!
ÜDV!
eladó mito lamellaszett(3000ft), sztender (1000ft)
Szia!
Tudnál adni egy telefonszámot? Érdekelne pár alkatrész.
csak kompletten adom - nincs értelme ezt bontogatni, ha kell egyben akkor jelezd.
Hűha ha ezt továbbra is árulni fogjátok akkor kelendő lesz az biztos :D
Sziasztok! Eladó Cagiva Mito Evo Rendszámmal! Felújított motorral további info: http://motor.hu/motor_vpage.js...
Hali

Ha valaki tud inkább olyan helyet javasoljon, ahol tudnak nekem új kuplungbovdent gyártani, csak a belső részt, a külső az tökéletes.
Köszi
helló! nekem leginkább a fékkarnál a tengely kellene, mert elhagytam sajnos! vagy a fékkart meg a tengelyt is tod adni külön? ha igen mennyiért?
szeva
Van hátsó fékkarom is meg hátsó lábtartó páram is.
Hátsó fékkarom már nincs,vagyis van egy,de az nem gyári hanem házilag csinált,de hátsó lábtartó 4000/pár...