Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

zolee hátsó lábtartód mennyiért van fék karral meg mindennel együtt?
hali!
segítség kellene! van egy 92 es évjáratú mitóm! nemrég cseréltem benne váltót meg mindent, 5ig szépen húz, 6,7 be meg olyan mintha elfogyna a kraft! húzom neki de inkább le esik a fordulat, vagy lehörög! ez miért lehet?
Pár alkatrész eladó körlámpás MIto-hoz,ha érdekel keress nyugodtan!
üdv & jó mocizást mindenkinek!
mitoparts75@gmail.com - 4 index = 4.000Ft Bubis csomagban is tudom küldeni.
30-ért odaadom a vázam, 2012.10 hóig érvényes műszakival motorplakettel, törzskönyvel.
Amikor utoljára mentél vele akkor milyen volt?
hellosztok valaki segiucsen már!
a mito nem akkar indulni mi lehet abaja?
szikra van de csak durog mikkor roljuk!
nagyon kéne a segicség irjatok!
Köszi a tippet. Majd körbeszimatalokok
Helló.Keresnék körlámpás mitót- érvényes müszakival jó blokkal
esztétika nem lényeg.Akár kerekek idomok telók stb nem lényeg
.Ide is irhattok.
Hali
Tud valaki budapesten olyan helyet ahol lehetne kuplungbowdent kapni? Köszi
Szia! Vannak de nem szeretném eladni mivel az idomszett megmarad.Bocs h nem tudtam segiteni.Én megoldanám önzáró csavarral + gumialátéttel a helyedbe-komoly csavarboltba annyi csoda kapható-
Végre itt a jó idő kicsit kimozdultunk
Szia!
M6-os gumis anyáid véletlenül nincsenek?
Köszi!
Szívesen máskor is :)
Köv Deviance ,hogy felhívtad a figyelmemet a kpmesekre.Utána nézek neki és hátha lesz valami :D
34 es Mikuni karbi eladó csonkkal együtt 14 eFt tel.: 06 70 318 52 37
sziasztok!

lenne egy kérdésem... a mito gyári karburátorba nektek mekkora fúvókák vannak?
Hát jónak jó! DE! Ha nem hivatalosan rakatod fel pl saját magad rakod fel akkor csúnyán megszívhatod ha rend tisztes őrei rá találnak kötni!A hivatalos alatt értem hogy :KPM engedély meg rá a papírok hogy rá rakasd a rendszert. Teljesítményileg pedig dob rajta elég sokat ha jól van hozzá kalibrálva : ))
Sziasztok.Végdob illetve kipufogóval kapcsolatosan szeretnék kérdezni.Erről a Gianelliről valaki tudna mondani akármilyen információt.végdob,kipufogó
Válaszotokat előre is köszönöm.
Gyári 4 db index szép-4 e-ugyanitt sok mitó alkatrész -perselyes henger kis karcal dugóval=8e
karbi elektronikák stb.
Dob +rezó=7e
öninditó stb
Sok megmaradt apróság baráti áron
309840195 corleonezoli@gmail.com
olvasd már vissza hogy én mire mondtam 18e
aprilia rs 125 2006-2010-ig nézd már meg mi előtt fikázol másokat!
erre gondolsz? ez még mindig 3950... Srácok ezt hívják lehúzós bontósnak... http://italmondo.hu/index.php?... egyébként ezt rendeltem képről felismertem ilyen kellett RS125
60 fok fölött van üzemi, de mindenkinek más, van akinek fel sem megy eddig stb... Ki kellene deriteni, hogy a hőfokmérő gomba hogy adja a jelet, mert ha jól tudom akkor 3 vezeték megy rá, de már nem emlékszem, hogy mi micsoda. Meg kellene nézni rajtuk a feszültséget, hogy mekkora hőfoknál mennyi, és ha ez alapján, vagy áramerősség alapján működik, akkor tranzisztorral meg lehet csinálni.
Hello én a ! indexet elvinném! Mondj egy árat és megegyezünk!
Csak a kipufogóra értettem, a többi helyre tömités megy természetesen!