Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

1990-99-ig a 3 küllősöké jó, neked lehet, hogy a 6 küllősből adtak el akkor.
Nekem a mito1-ebe EVO-ból van.
nekem van egy másik ugyanugy mitoé és nem passzol a kerekembe
A 3 küllősek 100% ugyanolyanok, de szerintem még a 6 küllősek is egyeznek.
megnézem az enyém hanyas évjáratú (azért nem tudom mert drzbe van) a kerék az grimeca ha jól emlékszem 92-es de holnapra megmondom biztosra
Ha jól tudom ugyanolyan mind, az enyémbe is evo-ból van, de nemtudom h hányas évjáratúból. csak negyede lóvéból x)
kitűnő lenne, 2 féle van képet tudnál róla felrakni?
Szeva!

A power elektronikát postára raktad a Tiszafüredi címre?:D
köszi szépen. az egyen rángató az hol is van pontosan?
Rendben itt az email címem és emgtudunk ebszélni mindent. karoly.czira@gmail.com
cserélném honda cr 125 ös motoromat 1999évjáratú. rendszámos 125ccm es mito érdekel. 06302219405 bmx_-11@hotmail.com
Kinek mivel szolgálhatok ?
szia megvan még ha kell 2 ezer ft
hello. nekem kéne bendix, lehet hogy már írtam neked, ha igen akkor bocsi ha nem akkor kellene. :D
Rendben
ha ebay-ről rendeled akkor szóljál már mert nekem is kellene pár darab :D
Igen láttam, 1000 Ft, darabja, az tényleg nem kevés. Akkor lehet e-bay-ről rendelek majd.
Köszi azér mindenesetre a választ
hello. azért nem válaszoltam mert nincs sajnos.
italmondonál van de nem olcsó.
Szia! Amennyiben van Mito EVO-hoz gumis M6-os anyád, hogyér adod őket? Légyszi válaszolj, már harmadjára kérdem
Köszönöm!
Matricák!
Teljesen műanyag, időtálló, nap-, és vízálló!
A nagy KTM mérete: 14X5 cm, a kicsié: 7X2,5
A Fox mérete: 8X6 cm
Árak: a kicsi KTM 300, a nagy 400, a Fox 350.
Posta: levélben küldöm, a levél áráért (kb. 100) Ha többet rendelsz, elnézem a postát!
Ezek minták, szinte bármilyen körvonalas, egyszínű matricát tudok kivágatni
hello: italmondonal van de huzzos 18-20e mesztő gumi.
nekem van bontott ha kell=5e-be
Sziasztok! Hol tudnék kapni a hátsó lánckerék mögé menesztő gumit? már nagyon kivan sürgős lenne egy másik..
Ha esetleg úgy gondolod, hogy rendszámosan jobban el tudnád adni akkor - 30 ezerért odaadom a rendszámom, vázat, motorplakettet, törzskönyvet... 2012.10.22 ig érvényes a műszaki rajta.
kompletten eladó
Üdv Mindenkinek!

Eladom Mito Evo-mat! Tényleg pöpec állapotú,egy gomb-hidegen-melegen,mindene jól működik,90%-os gumik! nem 16-éves idióta módjára használva, nagyon megbízható! bárhová elmerek indulni vele!
Aki megveszi nem fog köpködni az tuti,ez nem a"csak vigye el valaki" motor!

http://www.kepesmotor.hu/cagiv...