Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az tényleg kevéskének tűnik...

Szépen mérj rajta egyet az egyenrángató előtt, műszer váltó (AC) állás, méréshatár 100 volt.

Ha most büfé a fesz,akkor az egenrángató kaka.

hA nem oké, akkor a generátor.
kérésre rakok fel képet is!
Gilardoni 2 henger és hengerfej eladó!
henger:6ezer
fej:6ezer
együtt:10ezer
a hengert hüvelyezni kell.
meg van egy olaj szivattyú bovden. 1ezer.
mit szoltok hozza alakuloban van par nap mulva ki is tudom probalni persze idomok nelkul mert azok meg festesre varnak
így most nem sokkal jutottam előbbre :(
Nekem a csőrre lenne csak szükségem....azt adod?
cagiva mito ,freccia 12 7-sebességes váltó eladó
06302692998
szacsomotor@freemail.hu
cdi 5000ft a légszürő 2000ft koplettem
akkor már lezsíroztuk holnap reggel 9 kor már póstán lesz.
Hello e-mailba én veszem meg vagyis én érdeklődtem:D
Szeva power elektronikára van már vevőm , holnap póstázom, de ha meggondolja magát, vagy jobb árat mondasz akkor a tiéd. 15.000Ft-ért viszik.
Nem jól olvastam bocsi, álló helyben járó motorral már tényleg problémás, picit mozgatni kell hogy kijöjjön.
Nekem is 1es mitom van, 7 sebességes, és lábbal is ki tudom venni. Álló motorral álló helyzetben is lehet váltani, mondjuk akkor ha üresbe akarom tenni akkor egy 10 centit kell mozditani rajta és finoman bekattan az.
Csak tényleg nagyon hozzá kell szokni
Heló!
A CDI-t és a légszűrőn lévő gumicsőrt (ami a légszűrő bemeneténél lehajló gumi rész) mennyiért árulod?
Szia!
M6-os gumírozott anyacsavarjaid vannak?
Köszi!
Enyém 7 gangos EVO.
cagiva mito alkatrészek olcson eladok érd:kozilali@vipmail.hu
Még akku nélkül járó motort sohasem mértem, mg nemis fogok, nem tesz jót. Akkuvel együtt kell 14V körül mozognia.
A + pólushoz 2 saru is kell, bár nemtudom, hogy hogyan tölt vissza.
helo!
mito Evo 125 plexi van valakinek elado?
Mondj egy mail-t vagy msn-t vagy skype-ot. Ott bővebben beszélhetnénk a mocidról, mert lehet megvenném :)
michelin pilot power hátsó gumi 2009-es 150-60-17-es uj állapotban.
uj ára=35e én 15e be adom.
ha kell postán is tudom, képeket koszos ,nem adja vissza hogy télleg uj de garanciát adok rá.
hello: nekem van jó le probált power-em =13000ft
DC 20V-os méréshatáron van a műszerem. ott mértem 4,5V-ot,ahol a piros (+) illetve fekete (-) kábelek rácsatlakoznak az aksira. ezeket lekötöttem és a műszerre helyeztem. startoltam a motrot és 3000-es ford. számon 4,5V-ot mutat. ez kevés ,nem? nektek itt mennyi áramot illetve feszültséget mutat a műszer?
nincs mit lerajzolni. a motor szabad saruján(cask a voltméterre voltak rákötve ,az aksira nem) mértem 4,5V-ot 3000-es fordulatszámon. és itt 12V-nak kéne lennie,nem?
Hello! A power elektronikát mennyiért adod?