Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Válaszoltam. Elkerültük egymást :D
küldtem mailt-oda írtam az árakat
Power bowdenek
kmóra spirál

A többi tájékozódásképp, de ha meg tudunk egyezni..
Idomok
Tank
szia

látom nem te voltál - plexit odaadom magában 8.000 Ft ért.
sajna lehet nem kaptam meg a leveled - írd le mire lenne szükséged
terminator - vázat komplett blokkal odaadom 100 ért. Hogy miért ennyi ? - 2012.10 hóig érvényes műszaki + törzskönyv+motorplakett, összes csapágy, szimering -új, új hajtókar - Mazzucchelli, wertex dugó, szép henger - 1 karc sincs rajta !
ha te kérdezted a plexit háttámasz szivaccsal akkor azt 11 ért adom oda - fél éves vacsi újan vett Ermax plexi 1 karc sincs rajta - buborékos plexi a szivacsot meg ingyen adom hozzá.
volt egy kis időm íme a kép:)
Ez aligha nem easti koléga motorja ..volt.
Amúgy körlámpás mitót vennék olyat aminek jó a blokkja + váz kéne rendszámmal müszakival -se kerék se semmi nem kéne csak a papiros váz blokkal olcsóért ha valaki eladná.
amúgy mitóhoz még sokminden eladó.
Nekem a műszaki 10ezerbe volt. Ez helyzetfüggő hogy mennyibe kerül..
Én is írtam levelet, remélem sikerül megegyeznünk. Kecskeméti vagyok így a szállítással sem kell bajlódni :)
Sziasztok,van egy eladó mito indexrelém ,teljesen jó állapotban, fix ár : 2000 HUF. Érdeklődni az adatlapomon lévő msn címen lehet.
Irtam már mailt, (mate.coola@gmail.com) de nem válaszoltál. Megirnád, hogy mennyibe kerül a plexi?
Pedig ez nemrég volt felujitva + lefestve galéria is volt róla ugy látszott hogy nagy becsbe van.Most meg szét lett bontva...
azt ugye nem gondolod, hogy kiszedem az idomokból ? Többet gecizhetnék vele mint amit érnek. De ha kell tudok neked vacsi újjakat szerezni.
Szia! Nem tudom, hogy körlámpás Mitonál hogy van, de evónál az idomok csavarjai ilyen gumírozott M6-os anyákba megy bele. Nos ezekre az anyákra tartanék én igényt, amennyiben vannak neked ilyenek.
Köszi!
A hátsó féklámpa kapcsoló az milyen alapon működik? A másodikat veszem már, de a mostani még multiméterrel se mutat semmit ha benyomom, ha nem...
Minden ami Mito-hoz kell - baráti áron
sok-sok alig futott alkatrész - olcsón
Csáó
29750Ft
Forgalmi 6000Ft
Törzskönyv 6000Ft
Vagyonsyeryési illeték 2250Ft (ccm után)
Eredetiségvizsga 15500Ft
Mindennel együtt kb 30-35 ezer Ft, ha 11 kW-os forgalmija van.
sziasztok!
egy 93-as mito átiratása kb mennyibe kerül?
mennyit eszik a mito, ha finomkodtok vele( szal powerbe nem kóstol bele)?
Hello!
Engem érdekel a gyári rezó. Írj mail v. vegyél fel msn-re. RS50@citromail.hu
Heló!
Vannak eladó mito evo alkatrészeim.

-karburátor(36-os mikuni)
-szívócsonk
-pówerelektronika
-pówermotor
-pówerszelep

-hátsó lámpa
-termosztát
-termosztát ház
-első fogaskerék
-feszültségszabályzó
-Progrip tankpad
-sárvédő bilincsek

Írj E-mail-t (sonyldmr125@gmail.com) vagy telefonálj és megegyezünk.Telefonon (+3630/8991999) csak 15:30 után vagyok elérhető.
Kivéve hétvége.
Szia! Felvettelek msn-re. Ebay-en én is jártas vagyok valamelyest, már volt pár adásvételem. De horror áron annyira nem kell, meg ugye a posta sem kevés...
Szia, egyszer már rád írtam mikor hirdetted a rendszert, azt kértem hogy tegyél fel róla 1-2 képet, aztán azóta is várom kb