Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

szia gyári kipuff evohoz 8pénz nagyon szép állapotban
Hy
43-as méretű Prexport Sonic sportmotoros csizmámat eladnám baráti áron. Fél szezont használt, szép állapotú.
Tel: 06209358333

Valter barátomnál pedig a mito-m darabjaihoz tudtok hozzájutni.
Helló!
e+bayen lehet tudok rendelni neked. Ha érdekel adatlapomon az elérhetőségek.
Üdv.
Én elsősorban nem a csavarra gondolok, hanem arra a gumis anyára (Igaz ez nem derült ki az írásomból.)
Énis ma voltam, de ilyen kerek fejű imbuszos csavart csak 2 centisbe tudott volna adni, és aztis barnába... Még jó, hogy van belőle itthon épp elég :D
Ma voltam az üzletben mintadarabbal együtt, de mondták hogy M5-ös a max amit adni tudnak, gyári megy ugye M6-os...
Ezek után fingom nincs, hol vegyek ilyet, pedig eléggé kéne. És nemis kevés: 8-9 darab legalább kellene. Ha valakinek esetleg akad, akkor vevő lennék rá
Valahogy igy csinálom majd meg, csak ha már kiad az ember 3000Ftot egy ilyenre, akkor szerintem elvárható lenne, hogy ne kelljen 5 centiket hajlitani rajta...
Összevan hajolva a teteje.Ugy álltsd be hogy a két alsó szár párhuzamos legyen.Igy az alja összébb a teteje széjjelebb megy.
Nincs msn -mail-vagy tel
Helló!
Ha tudsz majd légyszi gyere msn-re. Lehet érdekelne.
Valaki dobjon már fel légyszi képet arról, hogy az az "Y" tartó ami a tükröket is fogja, hogyan van felfogatva. Az enyém alja eltört, most vettem bontottan, de az alja 3-4 centivel szélesebb, a teteje pedig "beleesik" a fejidomba.
Hy!Mitó blokk kompletten karbi nélkül minden egyben 35 e .Nem inditottam a heng fejet levettem a dugó ujszerű perselyes henger .
Más is van elhanyagolt karbon dob /kifurva a palást több helyen /5 e ,rezó 4 e. corleonezoli@gmail.com
Hali

Szerintem nem nagy probléma, mivel az egész egy gumiágyban van, nem közvetlenül csatlakozik a hátsó kerékhez.
Sziasztok!
Mi az oka annak ha a hátsó lánckerekeket oldalironyból megmozgatom akkor a felfogató csavarokkal együtt kotyog? Nagy hiba ez? Vagy lehet vele együtt élni? Köszi!

Gyári rendszer engem is érdekelne, de nem horror áron.
sziasztok keresektuning rezot vagy komplet rendszert mitomra akinek van az írjon legyen szives ne tartsa magába ha lehet kéekel
e-mail:kispuca@gmail.com
EGY KIS KÖZVÉLEMÉNY KUTATÁS!
Ki milyen 2t olajat használ, melyikkel volt a legjobban megelégedve?!?!?!?!
bocs xd....postán van a doboz a héten mindenképp érkezik
Elég lesz tőled a kuplungkar, ami remélem holnapra ideér :D
Nem váz kel, hanem az a kis fém lap, ami a kuplungbowdent fesziti meg :)
ha érdekel,nekem is van egy törzskönyves vázam a garázsban....üdv
e-mail cimet vagy msn-t tudsz adni?
Sziasztok

Olyan problémám lenne hogy van egy evomitom amiből kilett szedve a blokk föllett ujjítva és hogy visszakerült és indítottuk volna azzal szembesültünk hogy nincs szikra de szétszedés előtt volt voltak lógó vezetékek kicsit kókány volt a rendszer! Arra kérnélek titeket hogy ha valakinek van ötlete hogy mi lehet a baj vagy esetleg van hozzá rajza az jelezze már ezt felém előre is köszönöm.
Hy
Mito-mat megbontom. Első körben a vázat adnám el rendszámmal, törzskönyvel, forgalmival - baráti áron.
Ugyanitt minden ami mito-hoz kell.
Helló van elfogadható sport kipum 5 ért.Ha éerdekes mailban beszélünk.Szia!
Helósztok!
Van egy 1993-as Mitom, amit eladnák, vagy elcserélnék egy Cagiva Tomanacora vagy Elefantra. A Mitonak annyi a baja, hogy a hűtőcső elrepedt. Interneten 2500 HUF, amúgy pöcc-röff, 2010 május végén kapott új dugót, gyűrűt, csapszeget, légszűrő és fékbetéteket, stb. Jó állapotban van, rendszámos! Nagyon olcsón adom, 100.000 HUF, azaz százezer HUF! Gyere el, nézd meg! Ha nem tetszik, akkor nem viszed el. Ja, esztétikailag annyi a baja, hogy szakadt az ülés, de a festése szép piros! Nem agyonmatricázott, csak módjával! Csere ára szintén 100.000HUF. Újszerű első Pirelli Dragon gumikkal!
Tel.: +36/30/242/5531
M.S.N. : adjegyezrest@hotmail.com
helló!
nekem van picit sérült,de olcsóért adom...délután tudok küldeni képet a mailedre!