Ha véletlen kellene bowdenem majd,jelezz nekem van körlámpás mitohoz...(amúgy én így jártam a gáz bowdennel, csak az rövid,pedig kereklámpáson volt és nemértem:S már az őrületbe kerget:S)
Tudja valaki, hogy mito1 kuplungbowdene milyen hosszú? Nekem nem akar stimmelni, a kar utáni részen van rajta a fém cucc, ami meghajlitja -fokos szögben. De nem ez a gond, hanem túl hosszú, és igy most nemtudom, hogy ez EVO bowden lenne, vagy miért nem akar stimmelni...
ki mondta meg h mennyiért adj és mit?.....olyan stílusod van ami miatt már elvből sem vennék tőled semmit.....kifejezetten dicsértem az állapotát és a kinézetét is csak megjegyzésként mondtam h kicsit nagyzolva van az ár komplett idomokért +30 ért, te meg ismét megvillantod a "HÍRES MODORODAT" muszáj neked mindig az arogatciádat villogtatni hogy te "elmondanád nekem..." te akarsz mindent annyira tudni....hát már bocsi nehogy azt mondd már hogy 30 ezerből nem lehet fasza festést csinálni....annyiért adod amennyiért akarod....eszméletlen nagyképű vagy komolyan:S
Elekrtronikák kissé fáradtak nincs semmi ha akksit teszek bele ,+power hiányzik sajna.Az idomok gyönyörüek ha kell vkinek adja az övéit + 30 e körül. Képet küldök közelit is.,
Szasztok,
Nekem az áttétellel kapcsolatban lenne kérdésem!
Mito II - m van és hagyjam rajta a gyári áttételt v pedig változtassak és ha igen akkor kisebb v nagyobb fogaskereket tegyek fel?
Előre is kösz!
Hát fiacskám Te valamit jól elmértél, (vagy félreértettél), konkrétan én a menet hosszára lettem volna kíváncsi, és az kb 12mm. Lehet én fogalmaztam meg hülyén a dolgot. De azért köszi a gyors segítséget
Én holnap meg tudom mondani a szimering méretét talán, már én is cseréltem. Olajat szerintem 7.5 W -t rakjál bele, utcára az jó lesz. Nekem Agip fork oil van. A takarítást én vékony üvegmosóval csináltam (amivel a befőttesüveg belsejét mossák) + egy kis benzin, utána jól mosd ki is jól szárítsd meg.
Egyrészt, a duda egyenáramú cucc, a működésének alig van köze a hangszóró működéséhez.
(annyi erővel a csengőre jobban hasonlít:)
Másrészt, a hangszórónak nem mindegy, hogy miylen polaritással, kötik be.
(had ne kezdjek értekezésbe lecsengő hullámokról,legyen elég, hogy nem mindegy)
Hy
Valaki meg tudná nekem mondani az I-es Mito első telószárjaiba mekkora szimmeringek kellenek ? Olajat milyet ajánlanátok bele, és hogy célszerű kitakarítani a telót bellűről ?
Előre is köszi.
mail: nrgpower01@citromail.hu
msn: cop01_289@hotmail.com