Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Van valakinek eladó hangtompítója mito-ra? Nem érdekel az állapota, donornak kéne! Sürgős!
mail: nrgpower01@citromail.hu
msn: cop01_289@hotmail.com
Ha véletlen kellene bowdenem majd,jelezz nekem van körlámpás mitohoz...(amúgy én így jártam a gáz bowdennel, csak az rövid,pedig kereklámpáson volt és nemértem:S már az őrületbe kerget:S)
Hali.:) Cagiva Mito EVO 2-re kellene nekem rendszámtábla konzol sűrgös lenne nagyon! Válaszotok köszi előre is .:)
Tudja valaki, hogy mito1 kuplungbowdene milyen hosszú? Nekem nem akar stimmelni, a kar utáni részen van rajta a fém cucc, ami meghajlitja -fokos szögben. De nem ez a gond, hanem túl hosszú, és igy most nemtudom, hogy ez EVO bowden lenne, vagy miért nem akar stimmelni...
ki mondta meg h mennyiért adj és mit?.....olyan stílusod van ami miatt már elvből sem vennék tőled semmit.....kifejezetten dicsértem az állapotát és a kinézetét is csak megjegyzésként mondtam h kicsit nagyzolva van az ár komplett idomokért +30 ért, te meg ismét megvillantod a "HÍRES MODORODAT" muszáj neked mindig az arogatciádat villogtatni hogy te "elmondanád nekem..." te akarsz mindent annyira tudni....hát már bocsi nehogy azt mondd már hogy 30 ezerből nem lehet fasza festést csinálni....annyiért adod amennyiért akarod....eszméletlen nagyképű vagy komolyan:S
Valahogy te mindenkinél jobban tudsz mindent..Köszi hogy rámbizod mit mennyiért szeretnék adni!
Jólvan én ebből nem akarok vitát nyitni,ha te így látod akk ok, szerintem akkor sem érne meg +30-at
Elmondanám h 15 ből anyag se jön ki...
Nagyon szépek az idomai
Mondjuk a használtakért+30ért kicsit sokallanám,inkább lefestetem 10-15ért olyanra amilyenre akarom de attól függetlenül tényleg szép
Elekrtronikák kissé fáradtak nincs semmi ha akksit teszek bele ,+power hiányzik sajna.Az idomok gyönyörüek ha kell vkinek adja az övéit + 30 e körül. Képet küldök közelit is.,
Bűn az ilyet szétszedni......kár érte....baja van?
Kár érte, nagyon szép!
hello.tükör tartó konzol=6000ft/db
a fejidom-tartó pálcát, ami a lámpatartó konzolhoz csatlakozik, mennyiért dobod ( darabját) ? plexid még mindig nincs?
Körlámpás mitó alkatrészei eladók ,szép idomgarnitúra stb.Mailban érdeklödj...corleonezoli@gmail.com
Szasztok,
Nekem az áttétellel kapcsolatban lenne kérdésem!
Mito II - m van és hagyjam rajta a gyári áttételt v pedig változtassak és ha igen akkor kisebb v nagyobb fogaskereket tegyek fel?
Előre is kösz!
Szia annyi a baj ,hogy a fordulatszámmérő és a vízhő valamiért nem jó:S
Hát fiacskám Te valamit jól elmértél, (vagy félreértettél), konkrétan én a menet hosszára lettem volna kíváncsi, és az kb 12mm. Lehet én fogalmaztam meg hülyén a dolgot. De azért köszi a gyors segítséget
Én holnap meg tudom mondani a szimering méretét talán, már én is cseréltem. Olajat szerintem 7.5 W -t rakjál bele, utcára az jó lesz. Nekem Agip fork oil van. A takarítást én vékony üvegmosóval csináltam (amivel a befőttesüveg belsejét mossák) + egy kis benzin, utána jól mosd ki is jól szárítsd meg.
Khm, khm.

Egyrészt, a duda egyenáramú cucc, a működésének alig van köze a hangszóró működéséhez.
(annyi erővel a csengőre jobban hasonlít:)

Másrészt, a hangszórónak nem mindegy, hogy miylen polaritással, kötik be.
(had ne kezdjek értekezésbe lecsengő hullámokról,legyen elég, hogy nem mindegy)
Hy
Valaki meg tudná nekem mondani az I-es Mito első telószárjaiba mekkora szimmeringek kellenek ? Olajat milyet ajánlanátok bele, és hogy célszerű kitakarítani a telót bellűről ?
Előre is köszi.
Hali!

A te motorod az amivel valami baj van igaz? Láttam használtautón a hírdetésed, tudnál valamit mondani róla ?Köszi
Mindegy neki. Sima membrán az is. Hangszórót is mindegy hogy kötöd, csak ellentétesen rezeg a ráadott szinuszjelnél.
Tudja valaki, hogy a dudát polaritás szerint kell bekötni, vagy mind1 neki?