Bocsi, hogy beleugatok, de szerintem badee45 Mito EVO-hoz keres fejidomot, neked viszont még a régebbi körlámpás Mito-d van, ha jól láttam.
Ha tévedek, akkor elnézést. Csak gondoltam szólok, nehogy aztán félreértés legyen belőle.
Helló!
Budapesten átvehetők személyesen. Postázom is ha kell. A sárvédő gyári piros a fejidom ugyancsak piros középen sárga de más árnyalat.
Plexi nélkül. Ár: Fejidom: 3000, sárvédő: 3000 Lámpa: 6000
Helló!
Nekem van sárvédőm. Első lámpám. Talán fejidomot is tudok adni. Ha érdekel e-mailen vagy msn en-elérsz. Vagy 06306622197 Tóth Márk
Hívhatsz bármikor.
Üdv:Márk
Sziasztok! Cagiva Mito evoI-hez kellene nekem fejidom ,első lámpa,..ezek a legfontosabbak,..aztán ha van első sárvédő .. legjobb volna Komárom környéke,de más is megfelel
Hát igen. De mondjuk a 2T azér élményt ad
Na persze nem azt mondom, hogy egy 4T-s motor nem nyújt nagy élményt. De akinek egyszer megtetszik a Mito, az nemigen ábrándul ki belőle...
Érre én vagyok talán az egyik legjobb példa
Igen de akinek nem kilowattos a jogsija szerintem ne vegyen 125 öst!Amiért áruljátok a 10-12 éves mitókat 500 as suzuki gs vagy kawa er-5 -gazdaságosabb dupla olyan erős ugyanazért a zsugáért.
Mindegyik használt motort kell szervizelni, sőtt még az újat is...
Pláne egy 2T gyorsaságit, ami aztán különösen szervizigényes...
Ettül függetlenül mindenki annyiért hirdeti, amennyiért jónak látja, maximum, nem fogják megvenni.
Most ezzel senkit nem szeretnék megbántani, de szerintem így van.
hát én 500 ért fogom árulni a 2001 es EVO mat
van rajta tuning rendesen meg friss műszaki lesz rajta
és ebbe a motor-ba tényleg csak benzin meg olaj kell
nem mindegy hogy megveszed és még szerelgeted hónapokig vagy csak rá ülsz és élvezed a motort
Én 300-ér vettem a friss műszakis EVO-mat. Szerintem mindegyik drága...: A pirosas-narancs színű EVO kb 98 körüli darab lehet, azoknak gyárilag piros felnijük volt elvileg, a fényezés és a matricázás pedig elég csúnya rajt, a lánc is odavan már rajta... A sárgáér pedig 350 nagyon sok, úgy hogy kb +100ezer Ft mire magyar forgalmit kap.
De ez csak az én magánvéleményem...
Ha tévedek, akkor elnézést. Csak gondoltam szólok, nehogy aztán félreértés legyen belőle.