Pedig igaza van mert ha belegondolsz akkor senki nem fogja szétszedni a lábtartóját neked,hogy 100ft-ért eladja a rugót belőle:S utána meg neki nem lesz....ha meg van elfekvőbe akkor inkább megtartja tartaléknak mintsem eladja szinte semmiért:S....ez van sajna..jobban jársz ha veszel lábtartót és kiveszed belőle. utána meg eladod vagy lesz tartalékod...vagy marad így...
Hát őszintén szólva szerintem így külön nem fogsz találni Ha valakinek meg van komplett az nem hiszem, hogy szétszedné. De másfajta rugó nem is jó oda? Majd holnap megnézem milyen kell. Hátha van elfekvőben hasonló.
Üdv.
Hát komplett háromszög nekem fölösleges igazából. Ha külön nincs, akkor tárgytalan szerintem...
Igazából a rugó lenne a legfontosabb, a stift az annyira nem muszáj, csak ha van...
Helló!
Nem bontom :) Isten őrizz Épp próbálom helyre rántani. Csak a fölös alkatrészeket próbálom elpasszolni :) De utánanézek tudok e szerezni. De szerintem csak komplett 3szöget tudok szerezni mindennel.
Üdv.
Szia! Látom elkezdted bontani a Mito-dat. Nekem 2 apróságra lenne szükségem, igaz nekem is Evo-m van, de ami kell, az sztem egyezik. Bal oldali lábtartót (GYÁRI!) nyomó rugó kéne valamint a stift, ami ahoz a háromszög alakú konzolhoz rögzíti a lábtartót (a rugó is erre a stiftre van felfűzve).
Kérlek jelezd ha megvannak ezek a cuccok, nem akarok rá vagyonokat költeni, tehát ha van rá mód, kérlek valami elfogadható árat írjál. Köszi!
Ahol a taposó van, van 2 kiálló fül, amin kersztül átmegy a taposó tengelye. A két fül közötti vastagság érdekelne, az, amin átmegy a fékpedál csavarja.
Helló!
Maga az anyag vastagság minden hol 0,5 cm vagy 0,4cm De ez ugye ilyen u alakú ha magára a szélességre gondolsz az 1,5 cm.
Remélem tudtam segíteni.
Üdv
heló. erre az e-mail címre tudnál esetleg képet küldeni: badee45@citromail.hu még azt szeretném kérdezni, hogy gond-e volna,ha szlovákiába küldenéd,ha postázásról volna szó?
első lámpát elviték már.
Ha valakit érdekel vegyen fel, vagy hívjon!
polos_kei@hotmail.com
20/2611817
30/2752524
Üdv.
Igazából a rugó lenne a legfontosabb, a stift az annyira nem muszáj, csak ha van...
Nem bontom :) Isten őrizz Épp próbálom helyre rántani. Csak a fölös alkatrészeket próbálom elpasszolni :) De utánanézek tudok e szerezni. De szerintem csak komplett 3szöget tudok szerezni mindennel.
Üdv.
Kérlek jelezd ha megvannak ezek a cuccok, nem akarok rá vagyonokat költeni, tehát ha van rá mód, kérlek valami elfogadható árat írjál. Köszi!
Maga az anyag vastagság minden hol 0,5 cm vagy 0,4cm De ez ugye ilyen u alakú ha magára a szélességre gondolsz az 1,5 cm.
Remélem tudtam segíteni.
Üdv
Valaki meg tudná mérni nekem a Mito lábtartó háromszögének anyagvastagságát a taposó mögött? Sajnos nem vagyok otthon, és szükségem lenne rá.
Köszi
1-es kereklámpás mitohoz vannak cuccaim...