De igen látom, így már kérdéses az a 2002-es évjárat is, mert I-es Evo kerekek vannak bennt, szóval az lehet csak az első mo-i forgalomba helyezés dátuma...
igen jó olvastad szétrobbant, mivel a nagy hőtől beleragadt a dugó a hengerbe, és a hajtókar eldurrantotta a dugattyút! de majd rakok fel róla képet, ha visszahozzák a motorom szevízből
Az akksitok, hogy birja a strapát? Az enyém elég gyenge, arra gondoltam, hogy ha esetleg újra savaznám, akkor lehet, hogy 1 halvánnyal jobb lenne. Szerintetek?
Nekem van egy eladó Evo I-em, rendszámos, full-full extra :) , irányára 399. Robogót esetleg beszámolok, olyan 200.000 Ft ráfizetéssel.
Írj, ha érdekelne: 06303889491@citromail.hu
Hát szerintem ez egyértelmű volt eddig is. De valóban így van.
Amúgy ha vastagon van fújva a szórógitt, akkor simán elviseli a festés az olvasztást. Ezt csak azér írom, mert sokak már átfestett Mito-t használnak, amit előte szórógittel alapoznak.
Ha jó műanyagoshotz viszed, akkor kívülről max a repedés vonala fog látszódni, de a festék biztos, hogy nem hólyagosodik fel. Én már vittem több motorom idomait is hegesztetni, és mindig szépen megcsinálta. De persze itt biztos az is nagyban számít, hogy mennyire érti a dolgát a mesterember...
Hosszú idő után újra itt.:) Érdekelne hogy valakinek lenne-e eladó motorja, Mito I-II és Evo I egyaránt érdekelne. Újra elkezdtem motorokat nézegetni:) ÜDv
Hát igen, a többség nekem is hiányzik... Most először műanyagoshoz viszem az idomokat, mert van rajtuk jónéhány repedés, és nem akarom, hogy súlyosbodjon a helyzet. Már leszedtem róla a hétvégén a két oldalidomot, tiszta olaj volt az egész belülről, szépen letisztítottam őket, amint megkapom a fizumat viszem műanyagoshoz őket, utána meg igyekszem beszerezni azokat a menetes gumikat is...
hengert meg nézem lehet tudok azt is.
e-mail: kispuca@gmail.com
Írj, ha érdekelne: 06303889491@citromail.hu
Amúgy ha vastagon van fújva a szórógitt, akkor simán elviseli a festés az olvasztást. Ezt csak azér írom, mert sokak már átfestett Mito-t használnak, amit előte szórógittel alapoznak.
http://szokemotor.hu/aruhaz/pr...
Hosszú idő után újra itt.:) Érdekelne hogy valakinek lenne-e eladó motorja, Mito I-II és Evo I egyaránt érdekelne. Újra elkezdtem motorokat nézegetni:) ÜDv
komplet blokk jó állapotu henger nélkül=30e
powerelektronika=13e
powermotor=10e
karbi=8e
arrow kipufogó=10e
gyári dob=5e
elsőteló=15e
hátsó=8e
idomszett=20e
tank=8e
zárszett=1
0e