Szevasztok!
A Mito evoban gyárilag hányas karbi van? 28? sajna nem ismerem a típust ennyire pontosan...
Nekem van egy Dell'Orto 34 es zsír új karbin, ha érdekle valakit írjon, tudtommal passzol a mitokhoz! :D
Jaja, én is rá gondoltam...
Figyusztok. 3.szorra kérdem... Baloldali vezető lábtartóhoz nyomórugót nem tudtok? Mert az kéne egy. Csak van valakinek valami ötlete rá...
Felfogatás miatt nem ugyanaz, rövid hozzá az Evo lábtartója, az lenne a másik gányolás. Majd misoc, ha látja bejelentkezik és dob egy számot, de nem hiszem, hogy 15-nél drágább lenne.
Rendben. Majd valamit beszerzek idővel. Mondjuk ha kipurendszert veszek, akkor már lehet nem gyárit...
Az előzőleg említett rugóhoz nem tudsz valamit hozzászólni?
Köszi!
Én még eggyet sem Hála a magasságosnak.Figyu bárki bármit mond az gány-arról nem is beszélve hogy kifujhat ,megváltozik a rezó szerepe hatása .Szerezz másikat ha úgy álsz pénzel.
Beszéltem egy haverommal, azt mondta, hogy ő már sok hasonló rugós rezót látott; állítólag azér mókolják ilyenre, hogy könnyebben lehessen szétszedni, ha tisztítani kell.
Bal oldali pilóta-lábtartó rugója van valakinek elfekvőben?
Köszi!
Helló!
Hátsólámpa érdekelne. Esetleg csere valamire? Vannak alkatrészeim mitohoz, simsonhoz, D-csepelhez, babettához. Én is budapesti vagyok.
Üdv.:Márk
Akkor végülis itt most az dönt hogy mire van pénze az embernek jól mondom ? Tényleg akkor majd beszélnünk kellene kolléga, hogy mi és hogy legyen mert beszéltünk egy kisebb felújítást csak úgy néz ki hogy nem nagyon lesz lóvém rá hogy sok mindent cseréljek max egy dugót tudnék cserélni amúgy is az a fontos most szerintem de ezt majd még ha leszel MSN-en akkor megvitatjuk
jogos.. de ellentétbe a vertexel és a wössnerrel én csak negatívumot hallotam sok felől... hát ja ez egy egyéni vélrmény ... :) de azért abba eggyetértesz ,hogy inkább a vertex meg a wössner mint 1 prox...?
Miért lenne kuka?Prox,Vertex,Wössner,Asso mind ugyanolyan jók ha jol vannak összerakva, jó az illesztés és rendesen van használva a motor nincs velük gond.Sokan leszarozzák a vertexet is...nekem eddig semmi bajom nem volt vele érdekes módon.Csak egy esetleges ragadás esetén könnyebb a dugóra ráfogni hogy rossz mint elismerni hogy nem tudja használni a gépet vagy hogy kókányul lett összerakva nulla hozzáértéssel...
Megegyezünk.