Hi mindenkinek!
Lenne egy olyan kérdésem, hogy Mito Evonál alul, a két ekeidom találkozásánál, illetve az első kerék mögött, a két oldalidom találkozásánál is olyan gumiba ágyazott menet található gyárilag? Mert nekem ezek komplett hiányoznak. És ha igen, akkor tud valaki ilyeneket eladásra? Valamint a baloldali lábtartóhoz még továbbra is rugót keresek.
Köszi előre is!
Sziasztok! lenne egy kérésem hogy cagiva planet 125-re kellene hátsó fogaskerék de csak új érdekelne! Köszönöm a válaszotokat
előre is ! széles utat sok benyát!
Esetleg még anyit hogyha nagyon magaslod az árát akkor vegyél fel és msn-re és megbeszéljük..lehet érdekel lamellaszett vagy hasonló dolgok (csereberében is benne vagyok igaz pénz jobban kéne,de nincs ellenemre semmise!) ha jól látom te is pest megyei vagy...sz.em minden megoldható
A henger állapota szép,nem törött,nem nyalódot seholse, nicasil réteg sincs megsérülve sehol se jár hozzá hengefej is és igény esetén talptömítés is
az ára valószínű borsosnak fogod találni én ebay.hez nézem az árakat ahol egy szett 100.000 ft felett van éscsak tömítés henger igaz dugatyú is
én hengert hengerfejet és igény esetén tömítést is adok mellé igaz dugatyú nélkül így az ára 40.000 ft (postaköltségel együtt)
Ha komoly szándékod van adok most ajándékba egy sérült hengert +hengerfejet aminek az a baja kipufogó oldalon megsérült a nicasil (mély meghúzás) -de javítható (perselyezés,persze nem mezei gépműhelyesel,vagy nicasilozás!) külön a sérült is eladó igaz 20.000 ft ért hirdettem de 10.000 ft ért tied ha esetleg perselyes gépet akarsz készítetni belőle
Érdeklődőm van már rá de még várom hogy visszaírjon.
Személyesen is ellehet jönni megnézni,vannak még más alkatrészeim is nagyon jó állapotban!(blokk alkatrészek!) De msn-en tudunk beszélni zsolt4593@hotmail.com
Képeket küldök ha valóban érdekel,adatlapomon emailcím!
Eladó pár apróság ha valakit érdekel:
Komplett kuplungrész, 7-es váltó mindenel együtt kapcsolórész hézagolók léptetők,váltódob stb...
olajszivatyú, gyújtás alaplap és lendkerék együtt blokkfelek üresen deknikkel
vízpumparész
henger,hengerfej, mito hátsó felnibe: tengely és távtartórész
blokkcsavarok stb...írj mi kell és mondom menyi
Sziasztok
Az én frecciámon is mito perselyes henger van és én tavaly tavasszal vettem a mocit. Kb 5000 km-t már beletettem azóta és még mindig jó. Pedig igen csak keményen használom. előtte nem tudom menyit mehettek vele d pár 1000-et biztos. Én nagyon elégedett vagyok Week asso dugatyú van benne. Én a nikasikos hengerekkel többet szívtam sajna.... Ha jól van perselyezve akkor nincs gond vele.
Már ez a 3. motorom amibe DOT4-et használok, és mindig megáll, ha én arra kérem. Nagyon adni kéne neki, hogy a fékolajam 270C fölé hevüljön
De én nem pályázok, engem megállit gond nélkül a 2000Ft-os Shell olaj is
figy ez tényleg a saját belátásodra van bízva. Az ilyen csoda kütyük semmivel sem tudnak többet mint az úgy nevezett "mezei" fékolajok a DOT szám a lényeg, én mindenbe DOT5-öst teszek. Olajdepoba 2ezer forint körül van fél liter.
Szerintem a Dot4 felejtős, ha nem csak azt akarod, hogy guruljon a mocid! Valószínűleg lecserélem az egész olajat, nem töltöm újra! Egyik haverom javasolta, hogy ő wr-en castrol verseny olajat használ a nissin fékéhez. Az olaj pontos nevére nem emlékszem, de holnap beszélek vele és felírom, annyira emlékszem, hogy kb. 6-7 ezer forint a 0,5L a boltban! Valszeg ezt fogom beletenni...
Mindent a motorért!
Meg amúgy is, azon a pár ezer forinton nem múlik semmi, főleg ha egy fasza gépet akarsz magad alatt tudni!
Érdeklődj bátran!
Érdekelne, hogy milyen lendkerék lehúzó kell a mitokhoz? Lehúzó menetlejtése és átmérője érdekelne.
Köszönöm előre is.
Lenne egy olyan kérdésem, hogy Mito Evonál alul, a két ekeidom találkozásánál, illetve az első kerék mögött, a két oldalidom találkozásánál is olyan gumiba ágyazott menet található gyárilag? Mert nekem ezek komplett hiányoznak. És ha igen, akkor tud valaki ilyeneket eladásra? Valamint a baloldali lábtartóhoz még továbbra is rugót keresek.
Köszi előre is!
előre is ! széles utat sok benyát!
Alkatrészek eladóak,kérésre képeket is tudok majd adni!
üdv!
arrow rezó=12000FT kicsit horpadt de enyiért jó
carbon végdob=15000ft
nikacilos henger=25000ft
Üdv.
az ára valószínű borsosnak fogod találni én ebay.hez nézem az árakat ahol egy szett 100.000 ft felett van éscsak tömítés henger igaz dugatyú is
én hengert hengerfejet és igény esetén tömítést is adok mellé igaz dugatyú nélkül így az ára 40.000 ft (postaköltségel együtt)
Ha komoly szándékod van adok most ajándékba egy sérült hengert +hengerfejet aminek az a baja kipufogó oldalon megsérült a nicasil (mély meghúzás) -de javítható (perselyezés,persze nem mezei gépműhelyesel,vagy nicasilozás!) külön a sérült is eladó igaz 20.000 ft ért hirdettem de 10.000 ft ért tied ha esetleg perselyes gépet akarsz készítetni belőle
Érdeklődőm van már rá de még várom hogy visszaírjon.
Személyesen is ellehet jönni megnézni,vannak még más alkatrészeim is nagyon jó állapotban!(blokk alkatrészek!) De msn-en tudunk beszélni zsolt4593@hotmail.com
Képeket küldök ha valóban érdekel,adatlapomon emailcím!
Henger állapota és ára? Illetve milyen?
Üdv.Márk
Komplett kuplungrész, 7-es váltó mindenel együtt kapcsolórész hézagolók léptetők,váltódob stb...
olajszivatyú, gyújtás alaplap és lendkerék együtt blokkfelek üresen deknikkel
vízpumparész
henger,hengerfej, mito hátsó felnibe: tengely és távtartórész
blokkcsavarok stb...írj mi kell és mondom menyi
Mito alkatrészek eladóak!
Elérhetőségem az adatlapomon!
keressetek nyugodtan!
üdv!
Amúgy irjatok légyszi kell alkatrész vkinek?
Lehet lessz 1 patent német bontásra.
Az én frecciámon is mito perselyes henger van és én tavaly tavasszal vettem a mocit. Kb 5000 km-t már beletettem azóta és még mindig jó. Pedig igen csak keményen használom. előtte nem tudom menyit mehettek vele d pár 1000-et biztos. Én nagyon elégedett vagyok Week asso dugatyú van benne. Én a nikasikos hengerekkel többet szívtam sajna.... Ha jól van perselyezve akkor nincs gond vele.
De én nem pályázok, engem megállit gond nélkül a 2000Ft-os Shell olaj is
Mindent a motorért!
Meg amúgy is, azon a pár ezer forinton nem múlik semmi, főleg ha egy fasza gépet akarsz magad alatt tudni!
üdv.: Krisz