Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Egyetértek! Peace.
senki nem mondott olyat hogy jobb csak a nicasil pártiak mondják hogy csak az a jó...senki nem mondott ilyet...venni kell nicasilost...ha megragad meg dobja a kukába.....előbb utóbb megragad mindkettő ha úgy használják csak nem mindegy hogy 2szer fizet 30-40et vagy nem....jó a nicasil ez tény..de szét kell nézni....mind megragad...aki meg versenyezniu akar vele,az mindenből minőségit vásároljon....20 éves technikák amik ma is komoly dolgokat képviselnek...de csodát ne várjunk....mindenki döntse el maga....és terminator-nak akkor is igaza volt....nem olyan szar a persely mint ashogy azt beállítják...
Még mielőtt mindenkit olyan tévhitbe kergetnéntek, hogy csak a hüvejes a jó, gondoljátok csak át hogy miért is csinálták gyárilag nikaszilosra? A magas fordulat nagyobb hővel jár amit a felvitt réteg sokkal jobban el tud vezetni, az acél hüvejes dolog is lehet életképes, csak ha húgy hüvejt tolnak bele pár ezer km alatt akkora hordó lesz benne hogy lehet fúratni vagy újra hüvejezni, ha normálisat rakatsz bele akkor az 30+ ezer forint. És gondolom mindenki tudja hogy ami dugót nikaszilos hengerbe gyártanak az nem jó acél hüvejesbe. Ha megszorul a nikaszilos henger még nem minden esetben lesz az kuka bizonyos esetekben a dugattyú anyaga olvad rá a henger falára hónolással eltávolítható.
Helló!
ha felkeresel nállam van henger....üdv
Hello!

Evo gázszektort illetve motor leállító kapcsolót mennyiért tudnál adni?
És nem mondtál hülyeséget....lejön a réteg és mehet a kukába....perselyesnél nem ez van,csak ugye sokan tömik más fejét hogy csak a nicasil a jó:S....aha hogyne...számtalant láttam megragadni és dobta a kukába...
Cagiva mito alkatrészek eladok:
arrow leömlő=15e
carbon cob=15e
nikacilos henger=30e
blokk komplet henger nélkül=30e
powerelektronika=13e
powermotor=10e
körlámpás idomszett=20e
elsőlámpa=8e
hátsó=5e
hötő=8e
elsőteló=15e
h
átsó=8e
váltó-fékpedál=5e/db
.......stb szinte minden van ha vallami kell irj.
Email:ktmktm@freemail.hu
Sokan szeretik a perselyest ,ha megszorúl csak fúrni és gó.A nicasilosnál van rá sansz hogy kuka.
"Az is jó lenne" De inkább a perselyes....? Furcsa elvek szerint gondolkodsz hallod....
hali. nicasilos jobb lenne. :)
mégis szar az a henger?
Sziasztok Evo mitohoz keresek 2 db tükröt és a bal oldali tükör és idomtartó alumínium öntvényt!
Váraszokat várom koczkabalint@gmail.com email címre
Sziasztok! Hengert keresek! Vasperselyeset, ami hónolható, esetleg fúrhatót is..! Vagy ha van valakinek elfekvőben egy hibátlan nikasilosa... az is jó lenne.. persze! :) köszi!
Helló!
Alkatrészek eladók: (nem evo) 2 hibátlan index, tank, benzincsap, 2 tanksapkám is van, egyik kulcsos másikban nincs zár, sárvédő, fejidom, pár gumi, 7es váltó, kuplung, gyújtás, power, önindító, blokkból minden van kivéve hengert.
MSn: markoka001@freemail.hu
Tel.: 06306622197 Tóth Márk
Hívhattok bármikor, msn cím = email cím
Hali!
Ha Érdekel nálam is van hűtő akár csöveivel együtt!
E-mail: mitozozi@citromail.hu
Hali!
Mito alkatrészek eladóak!
érdeklődj bátran van minden,a két keréken kívül.
E-mail:mitozozi@citromail.hu
MSN: gubazoltan15@hotmail.com
Hello!Hütőt mennyiért adod?
szia érdekelne engem a hűtönek a 4db indexnek meg a powernek a teteje az a kis kupak
e-mailra is mehet:kispuca@gmail.com
Szia!
Baloldali lábtartóhoz keresek rugót. Igaz nekem Evo-m van, de szerintem a Mito1-ben is ugyanez a rugó van. Ha még megvan neked, akkor kérlek valahogy boltoljuk el.
Köszi!
nemtudom de ezt nem lehetett kihagyni
Rendben, köszöntem!
Nagyon humoros vagy
Fogalmazd meg máshogy, ha tudod...
baloldali vezető
hali vasárnap csinálok róla képet
Randy szerintem a rezóra gondolt...
A rugú szerintem is egyezik...
BALOLDALI VEZETŐ-LÁBTARTÓHOZ KERESEK RUGÓT, AKINEK VAN ELFEKVŐBEN, KÉREM JELEZZE FELÉM!
Ő csak a rugót keresi -nem a konzolt, abba külömbség:?