Srácok lenne egy kérdésem!Mégpedig ez: Érzem a motoron hogy nem nagyon van már ereje...és úgy gondolom hogy dugócserére szorul ti milyen márkájú dugót ajánlotok bele?
Figy leírtam, hogy ne legyen értődés! Elmondtam a véleményemet, a kompromisszum tudod hogy az igények lentebb adását is jelenti. És hangsúlyozom NEM a motorodra mondtam hogy ilyen vagy olyan. Mert ez középút. PEACE
Köszönöm a kedves szavakat! Rajta leszek az ügyön. De egyelőre anyagilag kell újra feltöltődnöm, addig nem lesz baja, mert a garázsban letakarva pihen
Igen, a végdob valóban körlámpás Mito-é. Végülis valamilyen szinten én tehetek erről a kipufogómizériáról, mert én mondtam a srácnak, h nincs ötven rongyom az Arrow rendszerre, meg szerintem annyit nem is ér. Ezér inkább ezzel kértem, szerencsére már ott kiderült hogy van neki ez a nyűgje, tehát nem volt váratlan meglepetés.
Majd idővel veszek valami bontott rezót, vagy ha nem lesz, akkor összehegesztem ezt.
Még egy olyan kérdésem van, hogy a tankot milyen szerkezet szorítja le, és milyen elven? Én valami csatra tippelek, de nekem ez komplett hiányzik, tehát valami ilyesmit is majd idővel beszerzek (a tankot kitámasztó rúd, az megvan).
Szerencsére lakik itt a környéken pár Mito-s kolléga akikkel már egy ideje tartom a kapcsolatot, remélem majd tudnak segíteni a továbbiakban.
Hát nem tudom miből gondolod, hogy lejjebb adtam az elvárásaimból. Nagyon sokat vaciláltam, több tulajjal is beszélgettem, más Mito-t is meglestem, és ár érték arányban ez tűnt a legjobbnak. Sosem mondtam, hogy tökéletes motort szeretnék, mert a használtmotor piacon nemigen van olyan szerintem. Pláne nem a 2T speed kategóriában. Nekem sajnos nincs 5-6száz ezrem egy ilyen gépre. Persze hosszútávon ez is biztos benne lesz annyiba, vagy még többe is. De nem mindegy, hogy ezt a pénzt apránként költöm-e el, vagy pedig egyszerre. És szerintem az 5-6száz ezres példányok sem tökéletesek, azokra is biztos helyből rá lehetne költeni 50-100 ezer Ft-ot.
Én még a kasztnihibák és az eddig felfedezett apró hibák ellenére is azt mondom, hogy megért annyit amennyiér vettem. Motorikusan pedig tavaly nyáron lett felújítva, van róla egy rakat dátumozott számla, meg egy kartonnyi kiszeparált alkatrész.
Hidd el barátom, hogy a Magyarországi használt-Mito piac tele van roncsokkal.
Ez a példány szerintem az arany középút, én legalábbis így érzem, és ez a lényeg szerintem
Fajás mitó.A Kipu dobod körlámpásé de ezt biztos tudod.A rezód..hm valaki szétvághatta és lusta volt összeheggeszteni.Gyárilag ott nincs rugó/k/ .Na azt vegyél 1 másikat mert ez igy kissé gányolás.Ha ősszel vetted volna küldtem volna neked 1 et ingyért de már nincs.
Szép. De olyan tudományosan közelítetted meg a motorvásárlást, nekem kicsit olyan érzésem van a képek láttán, hogy egy kicsit lentebb adtad az elvárásaidat. De hozzáteszem sok siker hozzá, és nem bántásból mondom.
A leömlőt valóban 2 rugó fogja a hengerhez, de a rezonátor difúzora és konfúzora között viszont három rugó szorítja össze. Legalábbis az én rezonátoromnál így lenne, ha nem hiányozna az egyik rugó.
Mindegy. Ezek filléres dolgok. Ennél nagyobb baja ne legyen, én azt mondom...
Hát igazából nem sokmindent konyítok még a géphez. Remélem azér, hogy nem fogok nagyon ráfaragni vele. Üresben szépen kipörög, kompressziója óriási, szétnyomta a rezonátort menet közben powernyitáskor, majd kell vennem hozzá új rugókat mert a rajta lévők elég fáradtnak tűnnek, meg az egyik hurkot vissza kell hegeszteni, mert perpill csak 2 rugó van rajta.
Tankot leszorító csat hiányzik róla. Amúgy jónak tűnik. De ebben a szar időben még nemigen próbáltam. Most a garázsban pihen.
Ha lesz pénzem majd átiratom Ecélból az adásvételit nem is dátumoztuk, mert ugye 15 napon belül kéne átiratni.
sziasztok!
egy kérdéssel fordulnék hozzátok:
megeshet, hogy a mostani motoromat el tudnám cserélni egy mitora, egy kereklámpásra. nemlehet megoldani, hogy a fejidomot kicseréljük a fekvőlámpásra?
csáó . gratulálok :) amúgy amikor én vettem az enyém én is néztem ezt beszéltem is a gyerekkel... élőbe is szimpatikus volt akkor ezek szerint a motor... pówer jó ? meg ezek?kiforog rendessen? az aerowot belealkudhattad vólna .. mert azért az kicsit megdobja hangilag és teljesítményileg...
Ha már inditottad tolásra, akkor nem nézted meg, hogy világit-e?
Nem tesz jót a gépnek az akksi nélküli használat, főleg az nem ha a powert is használni akarod. Abból a 4 biztositékból csak 2 van bekötve, a másik kettő a tartalék ;)
Szia!
Igen megvettük a Mito-t. Még nincs róla túl sok képem, mivel tegnap éjjel értünk haza vele Sopronba. Csengerről hoztuk. Aki föciből jó, tudja miről beszélek
Örülök neki nagyon, de a jogsira még gyűjtenem kell...
Addig a garázsban pihen
Nyáron majd összehozunk valami nagy Cagiva talit. Itt Sopron környékén is vagyunk páran, sztem benne lennének ők is.
Te merre laksz?
Széles utat, peace
Igen, a végdob valóban körlámpás Mito-é. Végülis valamilyen szinten én tehetek erről a kipufogómizériáról, mert én mondtam a srácnak, h nincs ötven rongyom az Arrow rendszerre, meg szerintem annyit nem is ér. Ezér inkább ezzel kértem, szerencsére már ott kiderült hogy van neki ez a nyűgje, tehát nem volt váratlan meglepetés.
Majd idővel veszek valami bontott rezót, vagy ha nem lesz, akkor összehegesztem ezt.
Még egy olyan kérdésem van, hogy a tankot milyen szerkezet szorítja le, és milyen elven? Én valami csatra tippelek, de nekem ez komplett hiányzik, tehát valami ilyesmit is majd idővel beszerzek (a tankot kitámasztó rúd, az megvan).
Szerencsére lakik itt a környéken pár Mito-s kolléga akikkel már egy ideje tartom a kapcsolatot, remélem majd tudnak segíteni a továbbiakban.
Én még a kasztnihibák és az eddig felfedezett apró hibák ellenére is azt mondom, hogy megért annyit amennyiér vettem. Motorikusan pedig tavaly nyáron lett felújítva, van róla egy rakat dátumozott számla, meg egy kartonnyi kiszeparált alkatrész.
Hidd el barátom, hogy a Magyarországi használt-Mito piac tele van roncsokkal.
Ez a példány szerintem az arany középút, én legalábbis így érzem, és ez a lényeg szerintem
Nekem így néz ki a rezó:
Mindegy. Ezek filléres dolgok. Ennél nagyobb baja ne legyen, én azt mondom...
Tankot leszorító csat hiányzik róla. Amúgy jónak tűnik. De ebben a szar időben még nemigen próbáltam. Most a garázsban pihen.
Ha lesz pénzem majd átiratom Ecélból az adásvételit nem is dátumoztuk, mert ugye 15 napon belül kéne átiratni.
egy kérdéssel fordulnék hozzátok:
megeshet, hogy a mostani motoromat el tudnám cserélni egy mitora, egy kereklámpásra. nemlehet megoldani, hogy a fejidomot kicseréljük a fekvőlámpásra?
Nem tesz jót a gépnek az akksi nélküli használat, főleg az nem ha a powert is használni akarod. Abból a 4 biztositékból csak 2 van bekötve, a másik kettő a tartalék ;)
Igen megvettük a Mito-t. Még nincs róla túl sok képem, mivel tegnap éjjel értünk haza vele Sopronba. Csengerről hoztuk. Aki föciből jó, tudja miről beszélek
Örülök neki nagyon, de a jogsira még gyűjtenem kell...
Addig a garázsban pihen