Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Megvan a Mito
Akksi nélkül ne használd szétcseszed benne az elektronikákat.
Sziasztok!
Most lettem én is mitoII tulaj egy 93as al .Nincs benne akksi(tolásra indul könnyen) és azt olvastam olyankor nincs világítás semmi és még power sem műkődik,igaz ez?Ha teszünk bele akksit működik minden már próbáltam haver mitója akksijával,-3ba is pöc-röfre indul de még igy akksival nem mentem vele a hideg miatt.A biztosíték táblába van 4 biztosíték,3db 20Aes és egy 15A es.A két szélső 20 as két belső 15A és 20A es és ez ki van menve benne,az minek a biztosítéka(sajnos nem tláltam sehol igy megkérdezlek ezenkapcsán is titeket)?magyar001 felvetelek msn en légyszives jelölj vissza,köszönöm!
Ez csak egy fúvóka szett...
Szevasz! Na hogy sikerült a vétel?.:)
Jah meg remélem sikerül egy jó Mitot találnod :D Mostanában azon gondolkozok hogy szervezni kellene egy Mito találkozót :D
Szeva! Ma is voltam fent MSN-en :D Ja ja meg vettem :D csak ép ma beszéltem egy rendőrel és azt mondta hogy be küldhetnek vele KPM vizsgára :S tehát lehet vele szívni ha a rend őrei gonoszak....
Szeva! Felvettelek msn-re, de valamiért nem látlak sosem fenn.
Megvetted 40-ér az Arrow rendszert?
Én holnap megyek a Mito-t megnézni, remélem patent lesz és el is hozzuk, de az Arrow rendszert levetettem a sráccal, és a gyárit tetettem rá. Én azér nem adok ki + 40-50 rugót... Sztem annyit nem ér.
Semmi baj. Az ár i.á.
Üdv:Márk
Szerintetek ez mit dobna a Miton vagy egyáltalán jó lenne rá? http://www.tesztmotor.hu/webshop/product.php?id_product=2549
Jut eszembe matrica :D Íme az új tankpadom :D meg az Arrow rendszerem ( Rezonátor még nincs fent mert bele tört a hengerbe egy csavar amit ki szedtünk és a gyári rezonátoral próbáltuk ki a dobot :D )
Parázs a hangulat ,mindenki feszült menne már motorozni inkább mint a márkatársát basztassa.
Na de ilyen matricát nem tudtok mint én árulok
bocs a félreértésért, komplett szettet adsz annyiért :) péntek du. hulla az ember
georgedesign-nél 2 db nagy CAGIVA logó az oldalára a mitonak, 2980 FT , akármilyen színben. nemsok a 6500 és a 7500 érte?
Nekem is eléggé fel van hajtva a rendszámom de még meg sem állítotak érte mert legalább van rendszám és az már szerintem nagy előny a sok 125/50-hez képest ha meg vissza hajlítod akkor még úgysem fognak piszkálni de ha egy rendőr beléd akar kötni akkor beléd fog
Szerintem rá sem bagóznak. Az enyém el van törve, műszaki után vették észre... kaptam egy ejnye bejnyét és ennyi. De a rendőrnek biztos hogy nem tetszene..
Sziasztok! Volna egy olyan kérdésem, hogy ha egy motor-rendszám középen vízszíntesen meg van hajlítva kb. 170 fokban, azt büntetik-e? Illetve ha kiegyenesítem (nyilván meglátszanak még utána is a hajlítás nyomai) azt büntetik-e?
Ugyanis a Mito amit kinéztem magamnak, ilyen rendszámmal rendelkezik.
Köszönöm a segítséget!
Egyébként jelen pillanatban úgy áll a dolog, hogy holnap megyek érte
Elmondom neked mélyen tisztelet fórumtársam, hogy ha én egy faliórát szeretnék árulni akkor nem egy karórát fényképezek le a félre értések elkerülése végett. NEM jogos a felháborodásod, mivel azt írtad a hírdetésben: Matricaszett rendelhető és itt a lényeg MINT A KÉPEN. Foglalkozok én veled, hogy mennyi szerszám volt a kezedben, meg mennyi ideig nem az ítéli meg az emberi mivoltodat, hanem a megnyílvánulásaid. Örülök neki, hogy megvetted a mitot amit az isten hátamögött hírdettek és sok sikert a talpraállításához, de elmondom neked, hogy ha visszatekerjük a szalagot a blokkos témára minek cseréled ki az összes csapágyat blokkban főleg előre még amíg szét sincs szedve a váltóban lévő dolgok olajban futnak és relatíve kicsi fordulaton, kiegyenlítő tengely forog annyit mint a főtengely, ha matekolsz és van józan paraszti eszed elsőnek szétszeded és mérlegeled mi az ami elhasználódott és mi az ami nem. Blokkban én sosem szoktam spórolni semmiből sem. Matricára meg nem térek ki mert szabad piac van. 2006-ban volt egy 2002-es EVO mitom 3500forint volt a matricázása elejétől a végéig és nem volt ismerősöm csak beestem a legelső helyre jah ennyiért fel is ragasztották. Tudom azóta volt már hideg is és meleg is egy pár, de plottereket is lehet vásárolni elérhető áron nem szükül le a kör kizárólag a dekorációs cégekre, könnyebben akad ismerős haver stb...
....valahonnan ismerős ez a matrica készítés:)..de honnan? XD...sok sikert neki!
első féktárcsa eladó ha érdekel valakit írhat priviben is, adatlapon e-mail cím
Amint tudok teszek fel képet róluk.
zotya nagy szaki, csak kicsit nyers a stílusa, de indokolatlanul nem szól be.
Ha a matricák meg, ha csak arányaiban is így néznek ki, hát...távol van a gyáritól. Ha a késztermék jobban néz ki, akkor arról tegyél be inkább képet, mert így elég silány.
Helló!
Ha folyamatosan nem mindenkit oltani, leszólni próbálnál akkor talán rájönnél, hogy ez a kép nem a matricákról készült. Mert mint látható ez egy számítógépes rajz. De hát ugye te nagy motoros vagy... Így elnézem neked, hogy nem ismersz fel egy számítógépes grafikát. Nem rég óta vagyok mito tulajdonos, de úgy látom így is több közöm van hozzá mint neked. Még jóval azelőtt elkezdtem olvasni a fórumot, hogy hozzám került volna a mito és már akkor is szemet szúrt, hogy te mindenkit kioktatsz, teszed az agyad. Pl.: egyszer rákérdeztem a blokkban található csapágyak méreteire erre egyből kaptam a leszóló semmit nemérő véleményt tőled. Képzeld el nem mindenkinek van pénze arra, hogy megvegye a csapágyakat azért dupla áron mert össze vannak válogatva.... Én nemszeretem ha lenéznek. Lehet hogy 10 évvel fiatalabb vagyok nálad, de lefogadom többet fogtam szerszámot mint te és próbáltam tanulni vagy a saját vagy a motorom hibájából. Elnézést kérek ezért a témába nem vágó hsz-ért, de már rég óta bökte a csőröm. És nem szeretnék vitát indítani. Főleg a fórumon nem. Akinek hozzáfűznie valója van az az adatlapomon megtalálja az elérhetőségeim. Ez főként zotyavfr-nek szól.
Még egyszer elnézést! (ami a matricákat illeti nem én csinálom őket hanem külföldről rendelem)
msn
email vagy msn lenne jobb?