Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Üdv.
Keresek Papíros vázat,blockot Cagiva freeciához.Magyar papírost.Totálkáros,hiányos bontott is lehet.
További baleset mentes napot
valakit esetlek erdekel cagiva elephant 125 henger? Vizhuteses Most lett huvelyezve uj dugoval . 45 kornyeken dugoval egyutt .meg inditva se volt mert valami nem smakkol a gyujtassal es kiderult hogy neha szorul a hajtokar is. Csere erdekel esetleg 4t blokkra de 2t is erdekel jah a dugo 56.50 es
cagiva freccia 5p 125ccm bontot alkatrészei eladfók..06304053450

cagiva wmx250 ..akár bontom is
Sziastok!
Kène frecciához szívó csonk! Illetve baloldali elsö idom ami a lámpától a tank alstt húzodik!
Valakinek ? gombos0210@freemail.hu
szia egyikhez sincs mar!
Szia önindítód van?
Cagiva tamanaco,cocis bontott alkatreszei eladoak !06203757104
Üdv. ez a blokk üzemképes indítható állapotban van? mert karburátort nem látok rajta. csere egy acer aspire 5315 laptopra? de hiánytalan vizhütéssel kompletten érdekelne. helyileg hol van? üdv
üdv mindenkinek. segítség kellene, van egy cagiva elephant 125 ös motorom. hétfőn jött vissza hüvelyezésből új dugót kapott minden fasza. de nem akar beindulni szép kék szikra van hengerbe öntöttem benyát, és elkezdtem rugdosni de csak a kipufogón kifújt egyet és ennyi volt. próbáltam másik gyertyával de ugyan ez. gyújtásra gyanakszom de inkább megkérdezem hogy hátha valaki jobban vágja a témát. köszi a válaszokat
Esetleg van még egy SC125-ösre ülésem is,és különolajzás tartálya
Szevasztok!
Nem érdekel valakit Cagiva Supercity 125-ös hűtő
2 hűtő,termosztát,hűtő csövei,tartókonzol jó állapotban!
Nem lukas,nem rozsdált!
Köszönöm Szépen :D
Szia! Ebay tele van vele, de ha közelebbről akarsz, akkor:
http://www.motor.pasztoy.hu/ta...
csoki motorosok. segítség kellene. van egy cagiva Tamanaco 125 ös motorom hátúl 1 dugós bremboo fék van betét kopott,hol tudnék bele betéteket venni és kb mennyi az ára?
helllo: az sajna töröt nekem is.
Helló !
Volna hátsó lámpád is ?
Egy telefonszámot esetleg tudnál írni?
hello: nekem van powernyelvem több db is ár=6000ft
ha kell írj:spmito@freemail.hu-ra
Ha van valakinek eladó powernyelve rakjon képet kérem :)
idom szett egybe olcsón eladó kisebb repedések vannak de motoron voltak fent ettől használható.
ár=20e
sziasztok ha valakinek van jo áron cagiva super city vagy prima önindítója és bendix hozzá az irjon !
Helló tudna valaki segíteni eltudja mondani valaki hogy kell szétszedni egy Cagiva wmx 250 vízpupáját előre is köszönöm.
cagiva freccia c 12 bontás minden van ha valami kell írj.
pl: komplet idom szett=20e
elsőlámpa=8e
henger-új dúgóval=38e
komplet blokk henger nélkül=30e
2db felni új gumikkal =25e
...stb
Sziasztok !
Sürgösen kellene nekem egy cagiva freccia C 12 tipusú motorhoz
egy hátsó lámpa vagy csak lámpa búra
Akinek lenne az kérem irjon a további email cimre zamesx@gmail.com