Helló! Cagiva City 50 ccm robogohoz keresnék burkolatot, iletve más egyébb alkatrészeket. Esetleg, ha valaki tud vagy valami boltot tud ahol lehet kapni kérem jeleze! fontos lenne!
Szia! Ha már nincs bent a villa, csak a cspágyak maradtak bent a vázban, akkor egy kis WD40-es lazítás után egy fadarabban ki lehet azokat is ütni, körkörösen, apránként.
Hát kocogtatásra aligha jön ki, ha rozsdás. Inkább érzéssel történő, de kemény ütlegelésre emlékszem. Nyilván ennek csak azután van értelme, hogy felülről annyira lebontottál mindent, hogy látható a felső csapágy. Az hogy az ütlegelés hatására kijön-e a csapágy is, nem tudom. Attól függ, hogy mi nőtt össze jobban, a váz a csapággyal, vagy a csapágy a villa nyakával. De ha kijött a csapágy és valamivel sikerül lehúzni a villa nyakáról, akkor nyugodtan vissza lehet tenni a vázba. Persze csak ha megfelelő az állapota.
Szia!
Igazából nem bonyolult, a szárakat gondolom ki tudtad szedni, onnantól csak le kell bontani a kormánycsapágyat értelem szerűen. A fejcsőbe hajlamos belerohadni a csapágy, a csapágyba meg a villa nyaka. Itt ha nem jön ki, akkor nincs nagy csodaszer, WD40, hogy lazítsa, aztán közepesen gyöngéd kalapálás persze egy keményfa betéttel, hiszen gondolom nem cél elverni a menetet a villa nyakán.
Remélem a kérdésedre válaszoltam.
Sziasztok! Nemrég vettem egy Cagiva Freccia C12-öt, de az idomok elég ramaty állapotban vannak, ezért keresnék eladó idomokat, elsősorban az elsőket, és fejidomot. Előre is köszönöm a segítségeteket. Imosz
Valakit érdekelne 200ccmis cagiva elephant? ha igen irjon ide infokért: MZbiker@citromail.hu
szacsomotor@freemail.hu
a csomagtartonak mi az ára? mert csak az kellene !
Pár apróság van.
Membrán,sérült nicasilos henger,hengerfej,csomagtartó,berugókar.
Ez egyben 4500Ft-ért elvihető semmi másom nem maradt.
Pár apróság van.
Membrán,sérült nicasilos henger,hengerfej,csomagtartó,berugókar.
Ez egyben 4500Ft-ért elvihető semmi másom nem maradt.
Igazából nem bonyolult, a szárakat gondolom ki tudtad szedni, onnantól csak le kell bontani a kormánycsapágyat értelem szerűen. A fejcsőbe hajlamos belerohadni a csapágy, a csapágyba meg a villa nyaka. Itt ha nem jön ki, akkor nincs nagy csodaszer, WD40, hogy lazítsa, aztán közepesen gyöngéd kalapálás persze egy keményfa betéttel, hiszen gondolom nem cél elverni a menetet a villa nyakán.
Remélem a kérdésedre válaszoltam.