hello néztem az 50 -esé sajnos kissebb az átmérője 54mm, a hossza is kissebb , de az még el is menne valahogy de az átmárő miatt nem fér el a blokk mellet ,mert az eredeti mellett is alig pár milcsi van a blokk között, de azért köszönöm az infót és hogy lemérted.
Kattints a képekre oda raktam fel a méreteket bejelöltem paintel,ha több infóra lenne szükséged írd le hol mérjem meg de ránézésre csak látni ez lessz e vagy sem.
Sokat segítene ha 1 képet feltennél ide a tiédről is legalább megtudom hogy tuti jó e hozzá (50-eshez) én úgy tudom jó,lemérem 1-2 fő pontoknál és rajzal feltöltöm ide neked mit hol mértem
szia v mi méretet tudnál adni az öninditóról mert 50 esbe kellene, ha tudnám a hosszát átmérőjét meg azt hogy a kisfogaskerék a forgórész végén ha szemből nézed órajárásával megegyezően forog akkor jó, v tel számot ha adnál , előre is köszi
Van még egy ülésem is Supercity 125-ös jó 50-eshez is úgy tudom úgy mint a tank is
Érdeklődni email:
zsoltrocky@freemail.hu
Telefonszám 06-20-247-5730-as számon(nem mindig vagyok elérhető,ha hívnak és többször nem vagyok elérhető akkor ha az általam felsorolt alkatrészek közül kellene valami egy sms-ben írja hogy CAGIVA)
Ezen kívül más nincs inkább ide tettem fel a képeket mert 1-2 alkatrész más cagivával is egyezik
Cagiva supercity 125-ös önindító,elvileg jó supercity 50-esre is
Cagiva supercity 125 Gyújtás alaplapok,CDI,feszabályzó,trafó lehetséges supercity 50-esnek is ilyen van?
Cagiva Supercity 125
Komplett hűtő,csövekkel,bilincsel,tartóval, nyomás szabályzó sapkával,termosztát fedéllel,termosztáttal hőgombával (termosztát,hőgomba 100%ékosan jók) gumitömítéseik is!
A hűtő nem lukas nem rozsdás belül 1x átlett mosva hűtőtisztítóval is leszerelés után.
Jó Napot!
super city 125 ről lenne szó.A problémám a következő csak úgy van alapjárat ha a szívató rajta van illetve a kipufogóból folyik valami az mi lehet (nem benzin mert nincs benzin szaga)?még egy ha berakom sebességbe akkor ránt egyet és lefullad
Köszönöm, hogy szóltál, de az italmondo-nál találtam.
Még 1x köszi!
Amiket leírtál annyi minden lehet és öszetett hibáknak tűnik :)
Érdeklődni email:
zsoltrocky@freemail.hu
Telefonszám 06-20-247-5730-as számon(nem mindig vagyok elérhető,ha hívnak és többször nem vagyok elérhető akkor ha az általam felsorolt alkatrészek közül kellene valami egy sms-ben írja hogy CAGIVA)
Ezen kívül más nincs inkább ide tettem fel a képeket mert 1-2 alkatrész más cagivával is egyezik
7 sebességes váltó komplett
komplett kuplung
Kiegyenlítőmű+áthajtó fogaskerék és főtengely fogaskerék
Vízpumpa műanyag fogaskerék+lapát
+Fordulatszám mérő kihajtás+műanyag/fogaskerekek,
Üres fokozatjelző
Üres motorblokkház+kuplung és gyújtás felüli házal deknikkel műanyag deknikkel
Lánckerék adapter
Olajpumpák,fékfolyadék tartály záró kupak+gumi
Cagiva supercity 125 Gyújtás alaplapok,CDI,feszabályzó,trafó lehetséges supercity 50-esnek is ilyen van?
Gázmarkolat rész leosztásig bowdennel
Hátsó lánckerék menesztő gumi jó állapotú
Komplett hűtő,csövekkel,bilincsel,tartóval, nyomás szabályzó sapkával,termosztát fedéllel,termosztáttal hőgombával (termosztát,hőgomba 100%ékosan jók) gumitömítéseik is!
A hűtő nem lukas nem rozsdás belül 1x átlett mosva hűtőtisztítóval is leszerelés után.
Eladók tank,lefogató,tartó gumikkal,csappal,sapkával.
Különolajzás tartálya sapkával,szintjelzővel
super city 125 ről lenne szó.A problémám a következő csak úgy van alapjárat ha a szívató rajta van illetve a kipufogóból folyik valami az mi lehet (nem benzin mert nincs benzin szaga)?még egy ha berakom sebességbe akkor ránt egyet és lefullad