Raptor/650: Király! Benne vagyok egy motorozásban, csak a Raptorom április körül lesz egybe sajnos..... Valamiért megette az olajat pedig nemrég cseréltem, így nem bírta a sok kerekezést és főtengelyes lett..... Addig viszont a Supermotommal motorozok... Van is Gyomai motoros cimbim! Mikor vetted a motort? Kettőtökön kívül még két Raptorost ismerősöm van + egy valahol Miskolc környékéről felhívott, a dobjaimmal kapcs-ban és 30 percet beszélgettünk, de őt nem ismerem.....
totor: Egyről beszélünk! Amikor megvettem a dobokat, 800-as f-es BMW-vel hozta, és azóta is azt használja..... Most már mondjuk Szegedről Tatabányára költözött.... Főleg túrázásra használta h jól tom és tényleg szerette. A hiba nála is szerintem borulásból van, 30-40-el elcsúszott, ezért kérdeztem a kormányt is, mert 650-es kormányt nem tudott szerezni, így az 1000 Raptor kormánya került rá és levágták a végeit! Rakjál rá tuning dobokat! Megőrülsz olyan hangja lesz! Voltam találkozókon és még az 1000 Millék és Sv-ék is csak dogók voltak mellette! Mondjuk hoszú távon berakom a hangtompítókat!
Le kell ütni az ebay-on,és normál postával elküldi.
Természetesen előre kell fizetni és minden működik.
Meg kell bízni az emberekben,senki nem olyan hülye hogy az ebay-es minősítését kockáztassa azzal hogy becsap.
dexraptor: Üdv én Gyomaendrődi vagyok.Akkor hárman már vagyunk vajon hányan lehetünk még Raptor tulajok? Egyébként szerintem sem tipushiba a jeladó meg más hibáról sem tudok..inkább jókat lehet csak olvasni a gépről!Az én jeladóm sérülés miatt romlott el.Majd valamikor összefuthatnánk ha gondolod mondjuk ha már 10-15 fok körül van az idő.
totor: Pontosan én sem tudom hogy hogyan működik a jeladó..amit tudok azt is havertól aki hobbi szinten nyomja az elektronikát pl erősítőt meg hasonlóakat csinál házilag..ő keni vágja a működését vszínűleg marad a mágneses megoldás csak ahoz meg jó idő kellene hogy náluk az udvaron lehessen bütykölni meg ugye menet közben tesztelni összenézni más géppel hogy nem e csal stb.Majd ha már csinálva lessz tájékoztatlak hogy összejött e és h pontosan hogyan kell megcsinálni..de ez sztem 2 hónap is lesz.
nekem c10 freccia-hoz van mindenem,egy egész motort bontottam el,eladó nagyon olcsón az összes cucc!nem érdekelne?írj ide ,vagy a czzzank@freemail.hu email címre
Most nem tudom megnézni, én "dolgozom", moci pedig otthon alszik. Egy BMW kereskedésben vettem, az előző tulaj beszámíttatta egy új mociba (talán BMW f 800?). Az viszont látszik a motoron, hogy szeretett alakítani rajta és viszonylag rövid idő alatt sokat ment vele. Ha ismered, akkor üdvözlöm, jó az ízlése!
Hát, lehet... Szerintem cimborám-é volt a moci! De majd este megkérdezem tőle! Ha ez az a moci akkor Én vettem meg a tuning dobokat amik rajta voltak.... Amúgy rosszat nem tudok mondani róla, rendbe volt tartva, nem kerekezett vele, csak valami elektronikai vackot említett ő is....
Sziasztok!
Éljen, vannak rajtam kívül Raptorosok Kis Hazánkban!
Srácok amiről beszéltek nem típushiba..... Ja és tényleg max Ebay-ról tudtok alkatrészt szerezni, én 1,5 évig próbálkoztam különböző utakon és egyik se működött! (Pedig az olasz importőrnek is írtam!)
Végül a német ebay nyert!
Ja még valami, nem sikerült teljes mértékben értelmeznem a 3 vezeték funkcióját, az egyiken 12V-ot mértem, ez a táp, tiszta sor, a másik a test ez is tiszta, a harmadik +5V körül, gondolom ez a jel vezetéke, már csak az a kérdés, hogy minek kéne ezen történni, leteszi testre, vagy megemeli a feszültséget, esetleg csak egy impulzust küld?
Szia Raptor/650!
igazából nem tudom mi baja lett a jeladónak, már így vettem, de az látszik rajta, hogy már forrasztgatva lett. Próbáltuk kimérni, megtápláltuk 12V-tal, de semmi életjelet nem mutatott az oszcilloszkópon. Úgy látszik ez típushiba. Ezek szerint neked sikerült pótolni valamivel. Ha tavaszig nem sikerül szerezni, akkor engem minden átmeneti gányolós megoldás érdekel. Ha jól értelmeztem az olvasottakat, akkor a kilóméteróra nem különösebben érzékeny arra, hogy honnan kapja az impulzust, csak kapjon. Egyébként Attila vagyok , az e-mail címem: szanatia@freemail.hu
Üdv Totor!
Azt a külföldi shopot én is ismerem és tényleg horror árak vannak.Van még a www.ebay.it ott volna is jeladó meg sokminden más de skype-on beszéltem az olasz eladóval és nem tudja futárral mo-ra küldeni...Nekem is km óra jeladó kellene meg 1 pár gyári dob kisebb sérülés miatt!A te jeladódnak mi lett a baja hogy romlott el műszerrel lett e nézve?Esetleg érdekelne hátha a 2 ből tudnék csináltatni 1-t ismerősömmel.Egyébként haver meg tudná csinálni az enyémet is de én csak legutolsó esetben akarnék kókányoltatni...annyi az egész hogy a hátsó féktárcsa csavarjait kicseréled mágnesesre(vagy ráragasztol kicsi mágnest) és kell hozzá egy mágneses jeladó ami 3 eres vezetékkel van és 12 v ról működik..!A Raptor jeladója pedig nem mágneses hanem vmi közelítés érzékelős ( a féktárcsa síkjából kidülledő csavart érzékeli forgás közben) ezért olyan drága.Az én motoromon már volt tesztelve és "mentem" 15 -el úgy hogy a kezemben volt egy jeladó meg egy mágnes...ha így halad a dolog lehet h ez a megoldás rá vagy pedig drágán kintről.Ja és köszi ha szintén találok vmit majd jelezem!
HI Raptor/650!
Decemberben vettem a mocit és én is alkatrészforrást keresek (km óra jeladó rossz) de itthon egyenlőre semmi bíztató. Külföldi webshop-ot találtam: www.oemmotorparts.com , szinte minden van hozzá, csak az árak tűnnek horrorisztikusnak. Ha sikerül valami korrekt forrást találnom mindenképpen jelzem.
vigyél el mindent
Természetesen előre kell fizetni és minden működik.
Meg kell bízni az emberekben,senki nem olyan hülye hogy az ebay-es minősítését kockáztassa azzal hogy becsap.
totor: Pontosan én sem tudom hogy hogyan működik a jeladó..amit tudok azt is havertól aki hobbi szinten nyomja az elektronikát pl erősítőt meg hasonlóakat csinál házilag..ő keni vágja a működését vszínűleg marad a mágneses megoldás csak ahoz meg jó idő kellene hogy náluk az udvaron lehessen bütykölni meg ugye menet közben tesztelni összenézni más géppel hogy nem e csal stb.Majd ha már csinálva lessz tájékoztatlak hogy összejött e és h pontosan hogyan kell megcsinálni..de ez sztem 2 hónap is lesz.
Éljen, vannak rajtam kívül Raptorosok Kis Hazánkban!
Srácok amiről beszéltek nem típushiba..... Ja és tényleg max Ebay-ról tudtok alkatrészt szerezni, én 1,5 évig próbálkoztam különböző utakon és egyik se működött! (Pedig az olasz importőrnek is írtam!)
Végül a német ebay nyert!
igazából nem tudom mi baja lett a jeladónak, már így vettem, de az látszik rajta, hogy már forrasztgatva lett. Próbáltuk kimérni, megtápláltuk 12V-tal, de semmi életjelet nem mutatott az oszcilloszkópon. Úgy látszik ez típushiba. Ezek szerint neked sikerült pótolni valamivel. Ha tavaszig nem sikerül szerezni, akkor engem minden átmeneti gányolós megoldás érdekel. Ha jól értelmeztem az olvasottakat, akkor a kilóméteróra nem különösebben érzékeny arra, hogy honnan kapja az impulzust, csak kapjon. Egyébként Attila vagyok , az e-mail címem: szanatia@freemail.hu
Azt a külföldi shopot én is ismerem és tényleg horror árak vannak.Van még a www.ebay.it ott volna is jeladó meg sokminden más de skype-on beszéltem az olasz eladóval és nem tudja futárral mo-ra küldeni...Nekem is km óra jeladó kellene meg 1 pár gyári dob kisebb sérülés miatt!A te jeladódnak mi lett a baja hogy romlott el műszerrel lett e nézve?Esetleg érdekelne hátha a 2 ből tudnék csináltatni 1-t ismerősömmel.Egyébként haver meg tudná csinálni az enyémet is de én csak legutolsó esetben akarnék kókányoltatni...annyi az egész hogy a hátsó féktárcsa csavarjait kicseréled mágnesesre(vagy ráragasztol kicsi mágnest) és kell hozzá egy mágneses jeladó ami 3 eres vezetékkel van és 12 v ról működik..!A Raptor jeladója pedig nem mágneses hanem vmi közelítés érzékelős ( a féktárcsa síkjából kidülledő csavart érzékeli forgás közben) ezért olyan drága.Az én motoromon már volt tesztelve és "mentem" 15 -el úgy hogy a kezemben volt egy jeladó meg egy mágnes...ha így halad a dolog lehet h ez a megoldás rá vagy pedig drágán kintről.Ja és köszi ha szintén találok vmit majd jelezem!
Decemberben vettem a mocit és én is alkatrészforrást keresek (km óra jeladó rossz) de itthon egyenlőre semmi bíztató. Külföldi webshop-ot találtam: www.oemmotorparts.com , szinte minden van hozzá, csak az árak tűnnek horrorisztikusnak. Ha sikerül valami korrekt forrást találnom mindenképpen jelzem.