Ez egy 02' 5 sebességes city a gazdája azt mondta ő ment vele 90kmh is.
Azt tudom hogy nehéz hozzá alkatrészt találni, de utánna néztem a hivatalos honlapon, úgy hogy azzzal nem nem lesz gond. A váltással nem lesz gond, mert eddig simsonoztam, és azt cserélem le.
Köszi az infót!
Nekem is Super City-m van. Szerintem nagyon jó motor! A teljesítménye nagyon jó, ne gondolj azért nagyon nagyra mivel ez a csak egy 50 ccm-es motor, de nekem 80 km/h-al megy, 12 éves motor de még az új motorokkal is felveheti a harcot, az új motorok is csak 80-al mennek. Nagyon kényelmes motor, jó rugózása van, nagy túrákra is ajánlom (nem túl nagyra ). A fékei nagyon jók, de nagyon VIGYÁZZ az első fékkel, nagyon fog, én sem hittem de elesés után én is rájöttem. Ha elesel az indexnek tuti annyi, (nekem eddig kétszer letört de egy kis pillanatragasztó megoldotta, jobb mint az új ), nekem még idom nem tört el, nagyon jól elnyelik az ütéseket, de nyugodtan eleshetsz vele csak a festésnek meg a matricának lesz baja . A váltó nagyon jó rajta, nagyon könnyű vele megtanulni váltani ha még esetleg nem tudsz, ha 3 sebességes lesz neked akkor ; 1 lent többi fent, de nehogy kettőször felhúzd a kart mert nagyon simán bevált 1 esből 2 esbe, ha kettőször felhúzod 3asba vált, de majd ráérzel. Az alkatrészeket nem túl könnyű hozzá találni, de ha valami kéne, írj és lehet hogy tudok segíteni, tanácsot adni. Szóval nagyon jó motor, ajánlom mindenkinek és mivel hogy ez egy supermoto terepen és aszfalton is jól lehet vele menni. Sok sikert a motorozáshoz!
Sziasztok!
Cagiva Super City 50-esemhez keresnék matricaszettet és tankot.
Valaki nem tudja hogy menyi olaj kell a lengéscsillapítóiba?
Nem tud valaki hozzáértő blokkszerelőt? Át kéne nézni a blokkot h minden jó-e benne.
E-mail címem: agocslaszlo@yahoo.fr
X-fire-m: hunlaon
Sziasztok!
Eladó Cagiva Super City 125-öm 1994-es, megkímélt, nagyon jó állapotban.A fekete-zöld színkombináció.Kép, egyéb infó msn: fuckbabylon@freemail.hu ,vagy 0670/450-21-20
350.000 (alkuképes)
szasztok!október elején vettem békéscsabárol egy cagiva freccia c 10 tipusú motor de úgy hoztam el h nem indult be a srác akitöl vettem adott hozzá egy tirisztort mert azt mondta az a baja ugye ez 2008 októberében történt ahogy elhoztuk a motort nem is haza hoztam hanem a szerelőmhöz azt mondta h ő majd megcsinálja!ez a mai napig sem sikerült de ma eltoltam tőle egy másik szerelőhöz hátha jobban sikerül majd!akinél eddig volt a motor azt mondta h amit adott hozzá srác tirisztort az is rossz!azt szeretném kérdezni h egy ilyen tirisztor mennyibe fáj újonnan és használtan(működőképes) mert újonnan nekem 20-30 ezreket emlegetnek ami elég sulyos ár!jövőhétvégén kapok a motorrol infót addig csak érdeklődök de lehet h szükségem lesz majd egyre a segítségeteket előre köszönöm!csáó
Hello mindenkinek. Tudna valaki infot adni nekem W8 125-ről? Csak nemrég vettem és nincs mihez viszonyítanom! mennyire kellene mennie stb..? Előre is köszi! (van másik mocim is de azzal nem lehet összehasonlítani (R1)).
Sziasztok !
Mindenféle info érdekel a CAGIVA RIVER 500-as motorról. Milyen kényelmes, mennyire megbízható, mennyire költséges a fenntartása (fogyasztás, kötelező szervízköltségek-kopó alkatrészárak) Mennyire elég a motor teljesítménye (34LE, 44Nm) mi a kényelmes utazótempója (egyszemélyes túrázásnál), stb. Minden infót előre is köszönök
Azt tudom hogy nehéz hozzá alkatrészt találni, de utánna néztem a hivatalos honlapon, úgy hogy azzzal nem nem lesz gond. A váltással nem lesz gond, mert eddig simsonoztam, és azt cserélem le.
Köszi az infót!