Helló!
Volna egy kérdésem. Véletlenül nem tudja valaki, hogy ez a motor milyen tipusú? Mert én csak annyit tudok, cagiva és kész. Jah és véletlenül nem tudjátok, hogy milyen olaj kell bele? Előre is köszi!
üdv...
nem vok cagivás... de van pár gondolatom:
polini tuning dolog=kisebb az élettartama mint a gyárinak
karbi: nem bizti hogy nagyobb kell, de nagyobb fúvóka kell elvileg,,, amit persze ki kell okoskodni h kb mekkora...
Üdv Cagivások!
Most készülök felújítani Cagivámat (új hengerszett).
Eddig 165-ös polinit találtam rá, erről van vélemény, tapasztalat?
A gyári kipufogó és karburátor jó hozzá?
Estleg lehet 200-as hengert is ráerőszakolni?
A polili henger ugyanannyit kibír mint a gyári?
Vagy megy mint a disznó de csak egy darabig?
Egyenlőre ennyi
Valaszaitokat előre is köszönöm!
Ép gyűrűket és nicasilt mindenkinek!
Szia Totor!
Kérdezz bátran hátha tudok segíteni..bár nekem is csak nyár óta van meg a Raptor.Huhh legalább már van egy valaki akinek ilyen gépe van..nem sokan vagyunk szerencsre :) így legalább nem népmotor. Esetleg tudsz olyan helyet vagy itthoni webshopot ahonnan lehet rendelni hozzá különböző dolgokat akár bontottat is?
sziasztok!akinek van cagiva freccia c12 motorja,az irjon vagy vegyen fel msnre:atex05@freemail.hu,várom a válaszokat!rossz is érdekel!40forintig csak az a lényeg hogy a blokk ne legyen szét szedve.ÜDV:Attila
hello. ha kell nekem van komplet power szettem, vagy külön is van minden hozzá.
powermotor=10eft
powerelektronika=14eft
komle
t szett kell=22eft ez 10000000% hogy müködik.
Volna egy kérdésem. Véletlenül nem tudja valaki, hogy ez a motor milyen tipusú? Mert én csak annyit tudok, cagiva és kész. Jah és véletlenül nem tudjátok, hogy milyen olaj kell bele? Előre is köszi!
OKés, láttam már felvettél, általában este vok, a freccia 3 hónapja van nállam ez az első motorom, de amiben tudok szívesen segítek!
Gab
freerider236@hotmail.com
nem vok cagivás... de van pár gondolatom:
polini tuning dolog=kisebb az élettartama mint a gyárinak
karbi: nem bizti hogy nagyobb kell, de nagyobb fúvóka kell elvileg,,, amit persze ki kell okoskodni h kb mekkora...
gábor
Most készülök felújítani Cagivámat (új hengerszett).
Eddig 165-ös polinit találtam rá, erről van vélemény, tapasztalat?
A gyári kipufogó és karburátor jó hozzá?
Estleg lehet 200-as hengert is ráerőszakolni?
A polili henger ugyanannyit kibír mint a gyári?
Vagy megy mint a disznó de csak egy darabig?
Egyenlőre ennyi
Valaszaitokat előre is köszönöm!
Ép gyűrűket és nicasilt mindenkinek!
Nem tudjátok menyi olaj kell egy Cagiva Super City teleszkópjába?
PLS segítsetek
Frecciához keresek hátsó sárvédőt!
Gab
Kérdezz bátran hátha tudok segíteni..bár nekem is csak nyár óta van meg a Raptor.Huhh legalább már van egy valaki akinek ilyen gépe van..nem sokan vagyunk szerencsre :) így legalább nem népmotor. Esetleg tudsz olyan helyet vagy itthoni webshopot ahonnan lehet rendelni hozzá különböző dolgokat akár bontottat is?
megtudná nekem valaki mondani, hogy egy Cagiva supercity 50-be mennyi telóolaj kell?
És mit ajánlotok? 10w40? vagy? lágyabbat, keményebbet?
Nem tudjátok menyi olaj kell egy Cagiva Super City teleszkópjába?
PLS segítsetek.
powermotor=10eft
powerelektronika=14eft
komle
t szett kell=22eft ez 10000000% hogy müködik.