Eladó Cagiva Freccia cuccok. Első-hátsó kerék. Féktárcsák. Harditárcsa. Fejidom. Műszerfal. Lengővilla. Markolatok kapcsolókkal együtt. Ár: Kinek mit ér meg. Nekem már csak felesleges kacatok.
Ha valami érdekel dobj egy mailt: 1780913@citromail.hu
Üdv.
hát póver sok dolog miatt nem működhet, itt egy pár pl:
-vezérlőelektronika bebaszott
-kokszos a szelep
-kokszos szelep miatt legéget powermotor
-bovdenek hibájából
-és talán hogy nem kap jelet a p.elekronika
powerelektronika 3 vezetékes, ugyis adja magát összerakásnál (ami az enyémben van az legalábbis), ami nekem van annak van egy fekete 3szög alakú csatlakozója de van mégegy annak mindegyik sima fehér összedughatós, de nem hiszem hogy az valami ördöngős dolog lehetne
Buzik a mai szerlök vagy mi?Minden ilyen történet ugy végzödik hogy szét szedi utána már össze se tudja rakni...még annyira se lessz jó mint elötte...enyémen amit nem én csináltam az csak a fötengely feujitás volt..mármint a hajtókar és tügörgö csere..de az egészet én szedtem szét meg raktam össze...én azt javaslom keress valami mitos
kollégát a közeledbe aki ért hozzá és vidd el neki...
Hát a szerelőm úgy szétszedte a mitot h mikor rakta össze asse tudta h mi hogy van..mind1 elhoztam tőle de csak annyi volt h 6200 nál többet nem forgott csak dadogott..vettem bele új powerelektronikát és most a szerelő nem tudja h miért nem műkszik a power...azt mondta h szerezzek vmi olyan alaprajzot amin le van rajzolva h milyen vezetéket hova és mihez kell kötni..de lehet elviszem villamossági szerelőhöz és ujravezetékeltetem..de ha tucc segíteni szólj..köcce
Sziasztok
Van egy cagiva tamanaco-m ELADÓ! 150 ropi,rendszámmal törzskönyvvel,kis csapszeghanggal! .
Baromi jól megy ,szeret túrázni.Nekem nagyobb kell,ezért adom el.
Vagy ha van egy nagyköbcentis törött motorod akkor belealkudhatjuk.
Tsz. 0670 5757740
Sajnos már lassan egy éve, de még mindig keresek super cityhez(50es) akksi takarót, és blokk takarót, ami a blokk alatt van.És sajnos mostmár az önindítóba áttétel fogaskereket.Akinek van írjon lécci!
Figyelj...őszintén megmondom hogy gőzöm sincs... :) Ezért kérdezősködtem énis Tőletek de akkor úgylátom Ti is hadilábon álltok a dologgal :) Azért köszönöm szépen.
Nem szeretnék nagy hülyeséget kérdezni, de a te motorod nem újabb, mint 1990-es? Ez nem egy Elefant N90, ami elvileg a Tamanaco utódja. Neked már bele került az elektromos CTS és a hét sebességes váltó.
Üdv!
Üdv!
Éppen ilyen történt velem is. Arra figyelj, hogy a szénkefék háza legyen nagyon tiszta! Nekem többször is szét kellett szednem, mert nem vettem észre, hogy a szénkefe széle megrepedt (de nem tört le), és szorult a kefe. Egy kis méretkorrekció után már simán mozgott a házában, az indítómotor azóta is jó szerencsére.
Cagiva sst típusokat ki ismeri? Most vettem egyet, szétszedtem, festegetem, javítgatom, és keresem a sorstársakat!...