Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

szerintem nemjó ötlet.amugy mennyitkérsz a quartz-ért?
Sziasztok.Érdeklődni szeretnék cagivába komplett blokk mi árba lenne.Válaszotokat előre is köszi
Sziasztok! a segítségeteket szeretném kérni abban, hogy érdemes lenne-e elcserélnem a piaggio quarzt tip. robogómat, erre a cagivára http://kepesmotor.hu/cagiva/i?... szerintetek nagyon kókány lehet? 250 es czetka blokk van benne 4 sebesség... állítólag 150 et megy... sportszűrő van rajta... nemtom, szerintetek érdemes lenne? erre elcserélni? bár a pigi nek a hengere már rozsdásodik, mivel átereszti a vizet...:D köszi a segítségeteket előrre is!

Üdv! balesetmentes utakat!
aprilia,cagiva,gilera 50-125ccm bontott alkatrészek eladók, enduró,tura,sport,chopper
06302692998
szacsomotor@fre
email.hu
van lánckoptató a lengővilla elején, az a kis csonk a képen csak a vége,kb20cm-hosszú,ha kell 2.5eft-ért van nálam(szacsomotor@freemail.hu 06302692998)
csak hengerfej kell,vagy víztérfedél is?
Hali!
Cagiva Super City 125-höz kellene alkatrész.Főképpen villahíd,index meg tükör kell.Ha valakinek van eladó,vagy tudja h hol tudok szerezni,írjon rám mielőbb!
Előre is köszi!
cagyiva canyon 600 as hoz keresek egy bontot hegerfejet,es egyszabdon futot
Sziasztok! menyibe kerülhet egy Cagiva Freccia mocira egy pár visszapill indexel? és akinek van eladó mennyibe adná el? Előre is köszi! üdv!
Engem érdekelne egy index. Mi pénz?
Arra gonoltam hogy ezüsttel a felírat mivel felni teló hátsó felni meg sok ezüst cucc van rajta... de az ülés mé fekete lesz.. :)
Nyáron lehet cserélem..de nemtudom még nem 100%
üdv
A tuti fagyos de gyors indításhoz hidegindító spray a légszűrőhöz vagy ha van rá mód közvetlen a hengerbe(nálam van nyílás a beömlő csonkon) és megfelelően bemelegíteni indítás előtt,nyáron is de télen pláne húzogatni neki,különben annyit kopik a motor egyedtlen elinduláskor mintha több 100 km-t mentél volna vele,de legjobb elpakolni :)

szép lett mégis a festésed,a sötétkék üléssel tényleg nem rossz
csak a matricázással el ne rontsd,pl fehér feliratok lennének iszonyúak,talán ülés színű cagiva felirat a tankra vékony fehér betükontúrral.És az oldalidomra is nem túl nagy picit dőlt ugyanolyanszínű 125 felirat,vmi frankó vastag betütípussal
akarom mondani, Alapjárt*
Csavard fel maxra az alaőjárat állítót és húzz rá cső szivató.. nekem is ez volt az elefánttal dtto 125 mondjuk én inkább garage ba raknám már meg befagy a hűtő... de kinek hogy esik úgy puffan:D
üdv!
remélem segítettem
Nyugottan vhetsz öregebb motort ami jó álapotban van, de az újnak nincs párja. Nekem is 94-es cagivám van és nyugodtan elmerek indulni hosszabb túrákra is, de ha öregebb motort veszel szerintem nézesd meg egy szakértővel.
Jah. És amúgy tudja valaki, hogy hogyan lehet le műszakiztatni egy olasz 125-ös motort?
hy
motor vásárlás elöt álok.. iletve majd a nyárára akarok ugy gondolom elöb job felvilágositást kérni mint mielöt bele vágok..
én a motort arra használnám hogy falun elszaladgálni, kijárkálni horgászni max 15-20 kilométer meszire motorozni vele.. meszeb már autoba ülök:)
a következöek lennének a kérdéseim:
1 ha használt motorba gondolkozom.. akor mindenki azt mondja ne 50est vegyek hanem egy 125öst 50es papirokal más azt mondja ne csináljak hüjeséget mert 2011 töl változik a rendszer és minden rendszámos lesz..véleményeteketre lenék kiváncsi?
2 tipusban sokan mondják a robogot felejtsem el mert megöli a földut.. (ebbe van valami az alacsony hasmagasága és a kis kerekek miat)esik 2 csep esö és leragadok:D
3 ha használtat nézek ijen 10-13 évesek.. ezek menyire megbizhatoak kilehet e vele mozdulni meszebre?menyire kell öket szerelgetni rájuk költeni..
néztem a cagiva elefantot elsöre az jött be esetleg valakinek akármien tapasztalata lenne megoszthatná! esteleg ajálhatnátok más márkatipusokat gondolok itt aprilia tuareg, pegaso.. esteleg a supercity.. yamaha tdr
tom hogy ez egy cagiva forum.. de hát konkrétan motor vásárálás forum nincs:D válaszotokat elöre is köszönöm remélem segitetek
helló!
volna egy kérdésem. ez milyen tipusú cagiva? mondták már, hogy k7, de láttam úgy is, hogy elefant.
Hello Mindenkinek.

Keresek 50 ccm-es Cagiva Elefant-hoz hátsókereket s hengerfejet. plenter@freemail.hu
Motorosok, szerelők!
Van egy kis problémám 125-ös Cagiva Supercitymmel.
Eddig minden reggel, hidegben 3-4-dik indításra beröffent.
Egyik este akarom indítani, semmi. Akksi töltés, megint indítok semmi. Új gyertya, indítok semmi. Megnézem a porlasztót, tiszta, kap benzint, szikra van, szivatóval vagy anélkül röffen egyet-kettőt, majd mikor leold az önindító leáll a motor.
Az önindítóval töffen-röffen, de nem képes még az alapjáratot sem elérni.
Fúvókát kéne cserélnem? A tű a legalsó állásban van szóval azzal maximum kevesebb benzint tudok bevinni a hengerbe.
Egyébként múlt héten végig hidegben használtam és mindig gond nélkül indult.
A szikra erős, de nem tudom leellenőrizni hogy jó pontban gyújt-e.

Kérem segítsen valaki, már két napja nem motoroztam!
Köszönöm
Te vetted meg a Kókáról a motort?
Nekem is nyúllott rendesen nem győztem utánnaállítani. Mondjuk én csak erdőben használom /elég sokat nyélen/és mifelénk elég rendes dombok vannak, de nem tudom hogy miért érzem azt hogy mindenhova fel kell másznom vele ..........
Csáó!
1 képet tudnál küldeni a kilóméterórapsirálról? (ha van)
a 2 dugasz érdekelne meg a hossza!
köszi!
Üdv
CAGIVA MITO_FREECIA 125 bontott alkatrészek eladok:
blok,telok,lámpák,müszerfal,lábtartok,kipuf
ogo,karbik,power,idomszettek,fékek,önindito,gyujtás,

bovdenek,kapcsolok,zárszettek,stender,kormány,sárvé
dö.................stb
érd:apriliars160@freemail.hu
Nekem is beleér.. detto 125 ös elefánt:D
Én lánccsere.. mondjuk nekem megnyúlt azért...
remélem valamit segítettem..
ha sokat hajtod magas fordulaton megnyúlik:D
Üdv!

Srácok kérnék egy kis segítséget, 125 - ös elefanton milyen lánckoptató van?
Nekem csak ez a kis műanyag szar de a lánc így beleér a lengőkarba....