Néminemű kérdésem lenne a hozzáértők felé: Invesztáltam egy új power motort, mert a régiben elégett a forgórész tekercseiből pár vezeték. Az újat rádugtam, adtam rá gyújtást és semmi nem történt. Utána tápegységgel direktbe adtam a motort tápjára 12V-t és akkor megmoccant. A vezérlő elektronikából kijövő vezetékre is rámértem, ott a motortápján nem volt feszültség, de a többi vezeték közt volt pot.különbség. A kérdés az hogy a gyújtás vezérlőből is megy egy vezeték, az mit csinál, illetve, hogy mi lehet a baja szerintetek a szerkezetnek? Hogyan szűrhetem ki, hogy melyik alkatrész a hibás?
Sziasztok!A hozzáértők segítségét szeretném kérni már amennyire így lehet!Motorvásárlás előtt állok és lenne is egy motor ami nagyon megtetszett csak nekem gyanus az ára...Belinkelem,nézzétek meg és a tanácsotokat kérném!Csak én keveslem az árat?Esetleg van valami baja a mocinak?
http://www.hasznaltauto.hu/2658463_cagiva_mito
_2002
Előre is köszi!
Üdv!
Van itt valakinek Cagiva T4 350ese? néztem itt a kepesmotoron egyet és ha elviszik a másik motoromat akkor megveszem, de érdeklődök az után hogy mien motor?
Valahogy biztosan kivehető a pdf-ből az összes képfájl,gondolom van editora a pdf-nek is,aztmindenképpen megtudod csinálni hogy egy képlopó programmal "lefényképezed" lelopod a monitor vagy egy adott ablak tartalmát,az irfanview nevű ingyenes kis világhírű képeditorban van ilyen funkció.Bárhonnan letöltheted.És képenként be tudod ide linkelni a pdf-et.
sziasztok.Csak azt akarom kérdezni hogy szerintetek lehet -e PDF formátumú fájlt felrakni a fórumba?Mert én nem jöttem rá hogy kell.
Nagyon fontos lenne mert segíteni szeretnék de igy nem bírok.
Előre is köszi
Szevasztok!
Figyeljetek milyen érdekes információt szereztem ma egy kulcsmásolónál: Az én Cagivám /adatlapomon a képek között megtekinthető/ az Paris Dakar. Mert a kulcsa alapján az. És semmi másé nem stimmel hozzá egyáltalán. Vélemény?
Sziasztok!
Cagiva Frecciához keresek kapcsolási rajzot, nekem van egy pdf formátumban a szervíz könyvben, de az annyira hibás, hogy használhatatlan. email címem: kerteesz_gabor@msn.com
Ha valaki tud segíteni előre is köszönöm!
Sziasztok !
Nemrég szereztem egy motort.Csak annyit tudtam róla hogy cagiva aztán utána néztem a neten és kiderült hogy COCIS. 50 ccm-s túraendúró. Nincs is vele semmi baj csak "enyhén" hiányos!Kellene hozzá hátsó féktárcsa,fékpofák,első féknyereg féktárcsa fékpofa, fejidom műszerfallal, önindító,kipufogó ja és a vízpumpában a kis tengely mert annyira megvan rágva hogy belemegy a blokka a víz!HA TUDNÁTOK EGY OLYAN HELYEN JÁSZ-NAGYKUN-SZOLNOK MEGYÉBEN AHOL LEHET KAPNI EHEZ ALKATRÉSZ (még használt is érdekelne) AKKOR PLÍZZ IRJÁTOK MEG E-MAILBAN!
Előre is köszi!
Hali Gószt,
Bocsi, a késői válaszért,de ide viszonylag ritkán nézek be.
Nos: tömören ez SZERELEM! (nem úgy,szerelni nem kell)
Előnyök: szép,kényelmes,ritka,kurva jó suzi1000 V2 blokk,jó a hangja,olasz karakter,elfogadható fogyi : 5,5-6,5.,jó futómű,kanyarban se sok sportmotor veri le (na jó azért volt rá példa,de tényleg sportos a futómű)
Hátrányok: olaszos kidolgozás, alkatrész beszerzés itthon szinte lehetetlen,Bécsben találtam egy MVaugusta-Ducati kereskedőt,ott viszont elég jó,de már volt pl.olyan alkatrész amit a gyár már egyszerűen nem szállít,értékvesztés,eladhatóság szar
Ha érdekel még valami: 30/3006589 esténként vagy hétvégén hívhatsz nyugodtan!
Cagiva Freccia alkatrészek eladók!
Egy egész motor komplett elbontva eladó,egyben! nagyon jutányos áron!
Egybe szeretnék túladni rajta!
email:czzzank@freemail.hu
Néminemű kérdésem lenne a hozzáértők felé: Invesztáltam egy új power motort, mert a régiben elégett a forgórész tekercseiből pár vezeték. Az újat rádugtam, adtam rá gyújtást és semmi nem történt. Utána tápegységgel direktbe adtam a motort tápjára 12V-t és akkor megmoccant. A vezérlő elektronikából kijövő vezetékre is rámértem, ott a motortápján nem volt feszültség, de a többi vezeték közt volt pot.különbség. A kérdés az hogy a gyújtás vezérlőből is megy egy vezeték, az mit csinál, illetve, hogy mi lehet a baja szerintetek a szerkezetnek? Hogyan szűrhetem ki, hogy melyik alkatrész a hibás?
Segítséget előre is köszönöm