Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szép jó napot!

Néminemű kérdésem lenne a hozzáértők felé: Invesztáltam egy új power motort, mert a régiben elégett a forgórész tekercseiből pár vezeték. Az újat rádugtam, adtam rá gyújtást és semmi nem történt. Utána tápegységgel direktbe adtam a motort tápjára 12V-t és akkor megmoccant. A vezérlő elektronikából kijövő vezetékre is rámértem, ott a motortápján nem volt feszültség, de a többi vezeték közt volt pot.különbség. A kérdés az hogy a gyújtás vezérlőből is megy egy vezeték, az mit csinál, illetve, hogy mi lehet a baja szerintetek a szerkezetnek? Hogyan szűrhetem ki, hogy melyik alkatrész a hibás?

Segítséget előre is köszönöm
Brutális de nagyon megbízható vas!
Hy! Már vasat cseréltem, de nagyon köszi a szándékot!
Most Gilera Arizonához keresnék blokk ill villamos rajzot.
Sziasztok!A hozzáértők segítségét szeretném kérni már amennyire így lehet!Motorvásárlás előtt állok és lenne is egy motor ami nagyon megtetszett csak nekem gyanus az ára...Belinkelem,nézzétek meg és a tanácsotokat kérném!Csak én keveslem az árat?Esetleg van valami baja a mocinak?
http://www.hasznaltauto.hu/2658463_cagiva_mito
_2002
Előre is köszi!
Üdv!
Van itt valakinek Cagiva T4 350ese? néztem itt a kepesmotoron egyet és ha elviszik a másik motoromat akkor megveszem, de érdeklődök az után hogy mien motor?
Valahogy biztosan kivehető a pdf-ből az összes képfájl,gondolom van editora a pdf-nek is,aztmindenképpen megtudod csinálni hogy egy képlopó programmal "lefényképezed" lelopod a monitor vagy egy adott ablak tartalmát,az irfanview nevű ingyenes kis világhírű képeditorban van ilyen funkció.Bárhonnan letöltheted.És képenként be tudod ide linkelni a pdf-et.
van egy elado cagiva w12-m, ha érdekel valakit. http://www.expressz.hu/auto/mo...
Érdeklődöm nincs e valakinek 125-ös elefánthoz villamossági rajza nagyon kéne
sziasztok.Csak azt akarom kérdezni hogy szerintetek lehet -e PDF formátumú fájlt felrakni a fórumba?Mert én nem jöttem rá hogy kell.
Nagyon fontos lenne mert segíteni szeretnék de igy nem bírok.
Előre is köszi
ezt tudom küldeni sajna nem magyar de cocis gyári leírás pontos adatokkal.
Sziasztok!

Cagica Super City 50 hez keresek:
-tankot
-ilyen motorvédő izét
-hátsó teleszkópot
A sarokpados jelenet még az MTX-emmel történt...a Cagiva kb. 1 hónapja van még csak meg :) Magas labda volt... :)
Biztos a sarokpad alakította egyedivé :)
Cagiva City 50 robogóhoz keresek alkatrészeket. Köszi ha tud valaki segiteni ebben.
Szevasztok!
Figyeljetek milyen érdekes információt szereztem ma egy kulcsmásolónál: Az én Cagivám /adatlapomon a képek között megtekinthető/ az Paris Dakar. Mert a kulcsa alapján az. És semmi másé nem stimmel hozzá egyáltalán. Vélemény?
Sziasztok!
Cagiva Frecciához keresek kapcsolási rajzot, nekem van egy pdf formátumban a szervíz könyvben, de az annyira hibás, hogy használhatatlan. email címem: kerteesz_gabor@msn.com
Ha valaki tud segíteni előre is köszönöm!
motor blokkod is van?naon kéne!
nekem 30 ezerér blokk kell. nem csak gyújtás!akármien 125-ös blokk.
Sziasztok !
Nemrég szereztem egy motort.Csak annyit tudtam róla hogy cagiva aztán utána néztem a neten és kiderült hogy COCIS. 50 ccm-s túraendúró. Nincs is vele semmi baj csak "enyhén" hiányos!Kellene hozzá hátsó féktárcsa,fékpofák,első féknyereg féktárcsa fékpofa, fejidom műszerfallal, önindító,kipufogó ja és a vízpumpában a kis tengely mert annyira megvan rágva hogy belemegy a blokka a víz!HA TUDNÁTOK EGY OLYAN HELYEN JÁSZ-NAGYKUN-SZOLNOK MEGYÉBEN AHOL LEHET KAPNI EHEZ ALKATRÉSZ (még használt is érdekelne) AKKOR PLÍZZ IRJÁTOK MEG E-MAILBAN!
Előre is köszi!
Van egy eladó hibátlanul működő powerszelep-motorom mito blokkos cagivákhoz. Ha valakit érdekel, az írjon
Nagyon köszönöm! Ha valami kell, majd kereslek! :)
Keresek Cagiva 50 Super Cityhez hengert. Ha tud valaki kérem írjon.
Hali Gószt,
Bocsi, a késői válaszért,de ide viszonylag ritkán nézek be.
Nos: tömören ez SZERELEM! (nem úgy,szerelni nem kell)
Előnyök: szép,kényelmes,ritka,kurva jó suzi1000 V2 blokk,jó a hangja,olasz karakter,elfogadható fogyi : 5,5-6,5.,jó futómű,kanyarban se sok sportmotor veri le (na jó azért volt rá példa,de tényleg sportos a futómű)
Hátrányok: olaszos kidolgozás, alkatrész beszerzés itthon szinte lehetetlen,Bécsben találtam egy MVaugusta-Ducati kereskedőt,ott viszont elég jó,de már volt pl.olyan alkatrész amit a gyár már egyszerűen nem szállít,értékvesztés,eladhatóság szar
Ha érdekel még valami: 30/3006589 esténként vagy hétvégén hívhatsz nyugodtan!
Cagiva Freccia alkatrészek eladók!
Egy egész motor komplett elbontva eladó,egyben! nagyon jutányos áron!
Egybe szeretnék túladni rajta!
email:czzzank@freemail.hu
Szia Raptor/650! friss vagyok még a témában, de van egy 650-es raptorom kb. 1 hónapja. Nekem is lenne pár kérdésem (úgy általában).