Sziasztok!Lenne egy kérdésem.Van egy 125ös elefantom és az utóbbi idöben egyre gyakrabban játsza el velem, h rövidebb utak (1-2 km) után leállítom és 3-4 perc múlva már nem tudom elindítani csak betolni.Ha közvetlenül leállítás után ráadom a gyújtást akkor az első rugásra indul, de később sajnos már nem.Ill csak akkor ha a hömérséklete vissza megy 40 fok körülire.
Ja meg még valami: mennyi idő v km után érdemes felújítani a dugattyút meg a gyűrüket? Most van benne 13e km.
Hello! Kuplung problémára keresek megoldást.
Cagiva blues tipusu motor, pöcc-röfre indul,a kuplungja viszont nem old ki. A lamellákat már megnéztem, de nincsenek összeragadva.
A bovdennel sincs gond.Lenne valakinek ötlete?
Hello!
Eladó lett 125-ös Cagiva Tamanaco enduro motorom nagyobbra váltás miatt. A linkre kattintava megtekinthető.
Szép napot mindenkinek!
http://www.hasznaltauto.hu/2841717_cagiva_tamanaco_1990
Ok. Jobbulást! Bár mi meg voltunk ma motorozni, és sikerült valamit elszarni a supermotomban, hála istennek holnap reggel jön a szerelő, bár így is lehetséges, h csak jövő hétre lesz egybe.... Konkrétan lefulladt és azóta nem sikerül beindítani, olyan mintha nem lenne kompresszió.... Van két motorom és egyiket se tom használni...... fuckfuckfuck
Valahogy megpróbálom összehozni a dolgot meg gyorsaban gyógyulni mert épp betegszabin dekkolok itthon (emberes takony/torokgyulladás a mhétvégi motorzás eredménye )valamint ha minden igaz hétvégén jönne vmi kondorosi srác megnézni a robogómat...aztán remélem megveszi mert venni akarok vmi motoros szerkót meg jobb buksit.Majd szólók mizu kedv van hozzá !
Hellotok,
az lenne a kérdésem hogy milyen égő kell cagiva freccia fényszórójába, nekem az a fajta van amibe 2 égő megy, de mivel rosszak voltak benne és eltört amikor ki szerettem volna venni...
de ez a nyers fogas miből való? vagy lehet ilyet valahol kapni? mert nekem az lenne a lényeg h a belsejében az a lap benne legyen, ne pedig kerek legyen, és akkor én is megtudnám magamnak csinálni.
Bal tükör/index búrád megvan még?