Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hello!
Bal tükör/index búrád megvan még?
Sziasztok!
Tudnátok nekem segíteni,h Frecciába való légszűrőt hol tudnék venni?
Sziasztok!Lenne egy kérdésem.Van egy 125ös elefantom és az utóbbi idöben egyre gyakrabban játsza el velem, h rövidebb utak (1-2 km) után leállítom és 3-4 perc múlva már nem tudom elindítani csak betolni.Ha közvetlenül leállítás után ráadom a gyújtást akkor az első rugásra indul, de később sajnos már nem.Ill csak akkor ha a hömérséklete vissza megy 40 fok körülire.
Ja meg még valami: mennyi idő v km után érdemes felújítani a dugattyút meg a gyűrüket? Most van benne 13e km.
Szia! Nekem is szükségem volt rá, de sajnos csak bontóban kaptam!Az ára olyan 4-5 eFt körül volt Celldömölkön.
Hali!
elhagytad, vagy ellopták?
Csak mert nekem is kellen e1 csak az enyém 84-e évjárat. :P
Elérhetőségeimnél jelentkezzél. Elmondom a tutit. :)
Hello! Kuplung problémára keresek megoldást.
Cagiva blues tipusu motor, pöcc-röfre indul,a kuplungja viszont nem old ki. A lamellákat már megnéztem, de nincsenek összeragadva.
A bovdennel sincs gond.Lenne valakinek ötlete?
Ja itt egy kép a gépről!
Szia Plero!
De a super city re nagyon csak ez enduro.amugy 50cm3
Hello!
Eladó lett 125-ös Cagiva Tamanaco enduro motorom nagyobbra váltás miatt. A linkre kattintava megtekinthető.
Szép napot mindenkinek!
http://www.hasznaltauto.hu/2841717_cagiva_tamanaco_1990
Szia

Nem hasonlit a Cocis-ra vagy a SuperCityre?
Mekkora motor van benne?

Üdv.
Sziasztok! Valaki tudna segíteni?
Holtudok találni cagiva w4 hez kapcsolási rajzot?
Fontos lenne! Köszi!
Ok. Jobbulást! Bár mi meg voltunk ma motorozni, és sikerült valamit elszarni a supermotomban, hála istennek holnap reggel jön a szerelő, bár így is lehetséges, h csak jövő hétre lesz egybe.... Konkrétan lefulladt és azóta nem sikerül beindítani, olyan mintha nem lenne kompresszió.... Van két motorom és egyiket se tom használni...... fuckfuckfuck
Valahogy megpróbálom összehozni a dolgot meg gyorsaban gyógyulni mert épp betegszabin dekkolok itthon (emberes takony/torokgyulladás a mhétvégi motorzás eredménye )valamint ha minden igaz hétvégén jönne vmi kondorosi srác megnézni a robogómat...aztán remélem megveszi mert venni akarok vmi motoros szerkót meg jobb buksit.Majd szólók mizu kedv van hozzá !
Raptor/650: Gyertek szombaton délután v vasárnap délután motorozni! Csaba mellett kis elkerülőzés a kanyarokban?
S2-es Osram volt benne , nem H7 megy bele?
Hellotok,
az lenne a kérdésem hogy milyen égő kell cagiva freccia fényszórójába, nekem az a fajta van amibe 2 égő megy, de mivel rosszak voltak benne és eltört amikor ki szerettem volna venni...

Azt láttam hogy az egyik 35/35W a másik 45/45W
msn: freerider236@hotmail.com
este fele szoktam fent lenni
Nincs msn címed vagy skypod?
Mert kérdeznék egy párat.
Megcsinálta egy nap alatt mert mondtam neki hogy tegnapra kell. Csak ez gyenge kell valami keményebb most kisérletezek
hát jó neked mert nyíregyházán már vagy 3at kérdeztem, és mindenki csak sopánkodott, és nem csinálták meg.
Én ezt egy esztergályossal csináltattam. Vinni kell a gyári fogaskereket ha még megvan és akkor megcsinálja.
de ez a nyers fogas miből való? vagy lehet ilyet valahol kapni? mert nekem az lenne a lényeg h a belsejében az a lap benne legyen, ne pedig kerek legyen, és akkor én is megtudnám magamnak csinálni.
Ezt meg csak úgy:D van rajta pár változtatás 2 hét múlva újra lesz festve gyárira. .
Itt van pár kép a nyers fogasról.