Igen a gyerttyánál nincs egy deka szikra sem.Már néztem a gyertyakábelt gyertyapipát,megmozgattam az összes kábelt.a bosszantó az egézsben,hogy most töltöttem fel fagyállóval ,járattam egy kicsit,hogy had légtelenedjen ki,és aztán megállt,majd beindult mégegyszer,és vége ,kakukk,megdöglött.Sik ideg vagyok!
hello:
msn:misoc160@freemail.hu állt este 8-9 vagyok fenn
vagy irj email:apriliars160@freemail.hu ird meg mi kell és mondm az árakat, postázni is tudom öket.
Sziasztok!
Cagiva tamanacohoz tud valaki ,gyujtáselektronikát,gyujtótrafót ,állórészt.Vagy valaki megtudná mondani,hogy hogyan mérjem ki melyik alkatrészem ment tönkre,ugyanos elfogyott a szikrám:-((((( .Kibaszottul motorozhatnám voltma és nembirtam vele kiállni az udvarból . A Trafónál a piros madzagnál mérek néha egy kis feszültséget.persze ezzt qrvqnehéz mérni mert csak impulzusonként van jelen.
Sziasztok!
Egy Mito fordított telót szimeringeztettem meg és meglepődve tapasztaltam,hogy a csillapítós felét lenyomva,szinte ellenállás nélkül "beszottyan",visszafelé meg rendesen csillapít,tehát nehezen lehet visszahúzni.Úgygondolom,ennek oda-vissza kellene csillapítania...nem?
Nememlékszem azelőtt hogyan működött.A szerelő sem tudja.
Szerintetek beszerelhetem így?
Semmi baja nem lessz töle csak a pozitiv-negativ mindég jó helyen legyen...és 9Amperesnél kisseb akksival
nem is érdemes próbálkozni amugy...még a gyárilag elöirt 9 es is pont elég bele...jobb lenne ha egy 12Ah nak csináltak volna helyet..
Sziasztok!
Cagiva Frecciámhoz van 2 aksim, az egyik hozzá való yb9b aksi, de ez már halott, van egy másik aksim szintén 12V-os de sokkal kisebb méretű, elvileg ez működő képes, de nem mertem rárakni mert nem tom mennyire lehet minden féle aksit bele rakni, okozhat e valami problémát ha más aksival használom?
amugy a mito és a freccia között nincsen nagy külömbség hiába álitják:)mert a blok ugyan az egyedül az idom meg a váz más.De csak az aero dinamika végett szarabba ferccia.öhm ha jobb lenne a súly elosztása a frecciának akkor jobban lehetne vezetni meg manöverezni vele.CSak hát orr nehéz és enyi a bajuk:)
Aha..hát a Lyukak nem a membránon vannak hanem a határolólemezeken ami nem gond viszont ez egy elég kis
"buta" membrán 4 acél nyelvel...kisseb is mint ami beférne!Ugyh azt javaslom szerezz egy freccia-jét vagy mito-ét
ami 8 lapos karbon nyelvekkel van!Adni fog a gépnek pár lóerőt!
hello:
nekem van c12 -es visszapillanto tükör 2db=8eft
vagy ha véletlen kellene komplet idomszettem is van hozzá=25eft
de ha kell valami még szolj van minden.
postán is.
érd:apriliars160@freemail.hu
kérem a véleményeteket,
nem tudom milyen legyen a festés :(
blok,gyujtás,karbik,idomok,fékek, hütök,önindito,bendix,power,...........stb
érd:7053
77495
vagy:apriliars160@freemail.hu
msn:misoc160@freemail.hu állt este 8-9 vagyok fenn
vagy irj email:apriliars160@freemail.hu ird meg mi kell és mondm az árakat, postázni is tudom öket.
freccia-hoz szinte inden van.
Cagiva tamanacohoz tud valaki ,gyujtáselektronikát,gyujtótrafót ,állórészt.Vagy valaki megtudná mondani,hogy hogyan mérjem ki melyik alkatrészem ment tönkre,ugyanos elfogyott a szikrám:-((((( .Kibaszottul motorozhatnám voltma és nembirtam vele kiállni az udvarból . A Trafónál a piros madzagnál mérek néha egy kis feszültséget.persze ezzt qrvqnehéz mérni mert csak impulzusonként van jelen.
Köszi az infót.Énis csak gyanítom,hogy így kell működnie.
Egy Mito fordított telót szimeringeztettem meg és meglepődve tapasztaltam,hogy a csillapítós felét lenyomva,szinte ellenállás nélkül "beszottyan",visszafelé meg rendesen csillapít,tehát nehezen lehet visszahúzni.Úgygondolom,ennek oda-vissza kellene csillapítania...nem?
Nememlékszem azelőtt hogyan működött.A szerelő sem tudja.
Szerintetek beszerelhetem így?
motorbontót keresek Győr közelébe ahol tuti vannak Cagiva Freccia alkatrészek
kéne:
fejidom lámpával
kilométeróra + spirál
fordulatszámmérő spirál
nem is érdemes próbálkozni amugy...még a gyárilag elöirt 9 es is pont elég bele...jobb lenne ha egy 12Ah nak csináltak volna helyet..
Cagiva Frecciámhoz van 2 aksim, az egyik hozzá való yb9b aksi, de ez már halott, van egy másik aksim szintén 12V-os de sokkal kisebb méretű, elvileg ez működő képes, de nem mertem rárakni mert nem tom mennyire lehet minden féle aksit bele rakni, okozhat e valami problémát ha más aksival használom?
"buta" membrán 4 acél nyelvel...kisseb is mint ami beférne!Ugyh azt javaslom szerezz egy freccia-jét vagy mito-ét
ami 8 lapos karbon nyelvekkel van!Adni fog a gépnek pár lóerőt!
nekem van c12 -es visszapillanto tükör 2db=8eft
vagy ha véletlen kellene komplet idomszettem is van hozzá=25eft
de ha kell valami még szolj van minden.
postán is.
érd:apriliars160@freemail.hu