Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Békés Boldog Karácsonyt minden Cagiva tulajdonosnak! Persze az összes motorosnak is...
vagy a fehér helyett arany?
kérem a véleményeteket,
nem tudom milyen legyen a festés :(
szerintetek milyen?
Írtam mail-t, és felvettelek MSN-en is, ha nem lennék MSN-en akkor légyszi írj mail-t
cagiva mito, freccia, tamanco, supercity elefant, w8 alkatrészek.
blok,gyujtás,karbik,idomok,fékek, hütök,önindito,bendix,power,...........stb
érd:7053
77495
vagy:apriliars160@freemail.hu
Igen a gyerttyánál nincs egy deka szikra sem.Már néztem a gyertyakábelt gyertyapipát,megmozgattam az összes kábelt.a bosszantó az egézsben,hogy most töltöttem fel fagyállóval ,járattam egy kicsit,hogy had légtelenedjen ki,és aztán megállt,majd beindult mégegyszer,és vége ,kakukk,megdöglött.Sik ideg vagyok!
hello: van nekem komplet gyujtásom hozzá ha érdekel:705377495
hello:
msn:misoc160@freemail.hu állt este 8-9 vagyok fenn
vagy irj email:apriliars160@freemail.hu ird meg mi kell és mondm az árakat, postázni is tudom öket.

freccia-hoz szinte inden van.
a gyertyánál nincs szikra?
Sziasztok!
Cagiva tamanacohoz tud valaki ,gyujtáselektronikát,gyujtótrafót ,állórészt.Vagy valaki megtudná mondani,hogy hogyan mérjem ki melyik alkatrészem ment tönkre,ugyanos elfogyott a szikrám:-((((( .Kibaszottul motorozhatnám voltma és nembirtam vele kiállni az udvarból . A Trafónál a piros madzagnál mérek néha egy kis feszültséget.persze ezzt qrvqnehéz mérni mert csak impulzusonként van jelen.
125-össel.
Ma valaki tesco benzinkútnál guminyomásnál Cagiva Raptorral Hódmezővásárhelyen? Magára ismer valaki?
Szia!
Köszi az infót.Énis csak gyanítom,hogy így kell működnie.
Egyik felében van a rugó másikban a csillapító ahogy írtad,sztem lefele így rugós rész nélkül könnyebb lenyomni,nem próbáltam,de ez sztem nem gáz.
Sziasztok!
Egy Mito fordított telót szimeringeztettem meg és meglepődve tapasztaltam,hogy a csillapítós felét lenyomva,szinte ellenállás nélkül "beszottyan",visszafelé meg rendesen csillapít,tehát nehezen lehet visszahúzni.Úgygondolom,ennek oda-vissza kellene csillapítania...nem?
Nememlékszem azelőtt hogyan működött.A szerelő sem tudja.
Szerintetek beszerelhetem így?
misoc engem érdekelne néhány alkatrész, van MSN-ed?
ha van valakinek a fórum az előzőekből említett az pls írja meg + mennyibe kerül
Hellotok,
motorbontót keresek Győr közelébe ahol tuti vannak Cagiva Freccia alkatrészek
kéne:
fejidom lámpával
kilométeróra + spirál
fordulatszámmérő spirál
Semmi baja nem lessz töle csak a pozitiv-negativ mindég jó helyen legyen...és 9Amperesnél kisseb akksival
nem is érdemes próbálkozni amugy...még a gyárilag elöirt 9 es is pont elég bele...jobb lenne ha egy 12Ah nak csináltak volna helyet..
Sziasztok!
Cagiva Frecciámhoz van 2 aksim, az egyik hozzá való yb9b aksi, de ez már halott, van egy másik aksim szintén 12V-os de sokkal kisebb méretű, elvileg ez működő képes, de nem mertem rárakni mert nem tom mennyire lehet minden féle aksit bele rakni, okozhat e valami problémát ha más aksival használom?
amugy a mito és a freccia között nincsen nagy külömbség hiába álitják:)mert a blok ugyan az egyedül az idom meg a váz más.De csak az aero dinamika végett szarabba ferccia.öhm ha jobb lenne a súly elosztása a frecciának akkor jobban lehetne vezetni meg manöverezni vele.CSak hát orr nehéz és enyi a bajuk:)
Aha..hát a Lyukak nem a membránon vannak hanem a határolólemezeken ami nem gond viszont ez egy elég kis
"buta" membrán 4 acél nyelvel...kisseb is mint ami beférne!Ugyh azt javaslom szerezz egy freccia-jét vagy mito-ét
ami 8 lapos karbon nyelvekkel van!Adni fog a gépnek pár lóerőt!
Vkinek Delorto 28-s karbi? 8ezer ha a 7en elviszed!06702890571
hello:
nekem van c12 -es visszapillanto tükör 2db=8eft
vagy ha véletlen kellene komplet idomszettem is van hozzá=25eft
de ha kell valami még szolj van minden.
postán is.
érd:apriliars160@freemail.hu