Sziasztok!
Raptor 650 i.e. tulaj vagyok immár 2. éve.
Én se sok embert láttam még ilyen motoron, de szivesen gurulnék cagivák és tulajdonosaik társaságában.
Van esetleg valaki gödöllő környékéről, én itt lakom. Az irjon összefuthatnánk . Cagivás ismerősöm nincsen.
Engem is érdekelne a szervizelés problémaköre, félek nem egyszerű a tipusnál. De azért imádom. nagyszerű motor szerintem.
sziasztok.........
Sziasztok!
Ismeri valaki az sst modellt? Barátokat keresek, én most vettem nemrég, kicsit kicsinosítom. Volt itt régen egy electric változat, az újabb, ha az esetleg még eladó lenne, az jó lenne...
Szóval ha valaki bármit tud az sst-kröl, szóljon!
Huba
polar0101:Bár nehéz taláni cikkeket de sokat össze lehet szedni a Cagivákról..pl érdekesség az is hogy a Ducati monster eredetileg Cagivának volt tervezve valamint annó az F4-es Mv agusta is de végül egyiksem cagiva névvel jött ki.Szerintem azért mert a Ducatit föl kelett futtani újból úgy mint az Mv-t meg ugye több jó nevű márkából több a lóvé.A desmo blokkot is Cagiva pénzből és segítséggel fejlesztette ki Bordi.A Cagiva annó kicsit átment olyanba mint az autóiparban a generali motors csak itt van olyan nevű motor is generali kocsi meg nem..többet foklalkozott a megkaparintott márkák fölfuttatásával mint a sajátjával (de ez csak az én véleményem)most meg új gazda hát mit mondjak az új Elefánton ránézésre semmi olaszos kinézete sincs (ebbe nem lehet belezúgni és évekik nézegetni) túl japános.Le is lécelt a főtervező sajna... (gondolom nem kell bemutatni)Remélem a Raptor jobban néz ki a Buellben is használt 1200 blokk meg majd kiderül(a Buellt sem fikázák)...
.."1000 Millék és Sv-ék is csak dogók voltak mellette"
A raptorban is SV motor van,nem?
A dob miatt volt szebb hangja.
Nemtudom miért van bennem az a tévhit hogy a raptorok is ducati blokkal kezdték,pedig nem.
Nemsoká már Harley dobog bennük.
Minden motornak vannak club oldalai a net-en ,általában az ilyen helyeken minden apróságra megvan a megoldás.
A nagyon tuti helyeken amennyiben eredeti már nem létezik akkor utángyártott alkatrészeket is árulnak,néha vmelyik rajongó gyártja őket stb...
Dexraptor: Kinéztél már valami ledes féklámpát?Én már tudom hogy melyiket rendelem majd valamikor meg..egyébként majd leesett az állam amikor megláttam hogy minek a féklámpája olyan mint a Raptoré legalábbis élőben szemre stimmel vele!Én még tudok egy gépet amin "Raptor" cucc van..mégpedig az uj Moto morrini 1200 komplett Brembo fékrendszer és a felnik..ezek amik szemre stimmelnek.Viszont irigylem az ikerfényszórós fejidomot..
Itt van hasonló féklámpa https://bolt.egumotors.hu/inde...
Szia!
Nincs meg véletlenül még a cagivád? Olyannak adtad el, aki meg akarja tartani? Donormotornak kéne, van egy ugyan ilyen típusom, illetve hát a régebbi...
Köszi a választ!
Hu
egy komplett motort bontottam szét!a mocinak a jobb eleje volt megütve,így nincsen meg a jobb első idom,fejidom tükör-index jobb kormány csutka,meg sérült az első felni.a blokkon niincsen már rajta a henger meg a dugattyú,de a hengerfej megvan!
ezen kívül minden alkatrésze használható szinte
komplett váz ,első-hátsó teló
első gumi
két hátsó felni +két hátsó gumi
lánckerekek láncszettülés tank,légszűrőház,karbi,blokk,stb,stb!
nos,érdekeln
e?az egészet szeretném eladni,mert nekem nincsen rá szükségem,de sok hasznos cucc van még közte!
Szevasztok!
Nekem a Raptor már több mint 2 éve megvan és ennyi idő alatt nem találtam rendes alkatrész szerző helyet.... Vagy ebay vagy a legtöbb dolog helyett tuningot rakattam Rizoma, Ducati, Mastek stb v megkerestem melyik motorról rakták rá a gyárban.... Ja még egy hasidom van betervezve! A Raptorokon csomó minden Sv-kről v K1-es Gsx-r-ekről van. Néhány alkatrész tökéletesen megegyezi az MV Agustákéval.....
Totor: Azért nem cseréled a dobokat, mert még nem hallottál raptort olyan dobbal amit arra gyártottak!
Az álláspontom a tiedhez hasonló volt egy darabig! Azóta szerelmes vagyok a hangjába!
Cagiva/650: ezen a szerviz dolgon pont rágódtam! Sok szerelőt és szervízt megjártam /csómó helyen protekciós voltam és vagyok/, de valahogy egyikben sem bízom.... Vagy kókány v qurva drága és attól még az is lehet kókány! Nincs ideje, nem készül el, nem tudom mit rak bele stb. Még rágódok. Lehet beviszem csabán a Suzuki márkaszervizbe...... Azok legalább Suzuki alkatrészt raknak bele.... (A blokk egy az egyben Sv!)
Csak erre a speed sensor dologra gondoltam, hogy tüsszög, egyébbként szépen muzsikál. Még csak párszáz kilómétert mentem vele, legalábbis így saccolom! már pár apróbb dolgot csinálgattam rajta, és szeretném, hogy tavaszra minden mûködjön.
Ja az hogy érted hogy tüsszög?
Dexraptor: Te hová viszed a géped javítani szervizelni és kb milyen árban melóznak? Szelephézag karbiszinkron vagy pl hibakeresés stb..csak mert friss a gép és előbb utóbb meg akarnám ezeket nézetni csináltatni csak hogy minden ok legyen.
Abban igazad van hogy biztos más gépen is van ilyen jeladó csak az a baj hogy nem lehet tudni hogy melyíken..Én is agyaltam már ezen de ahoz körbe kéne nézni egy halom motort hogy hátha vagy megmutatni a jeladót több márka szervizében.Egyszer küldtem mailt vmi yamaha webshopnak ők tudtak volna szerezni de drágállotam meg "különösebben" nem zavar mert a fokozat/fordulatszámből ki lehet saccolni a fontosabb sebességhatárokat.Csak annyiban zavar hogy nem látom hogy hogy szaladnak föl a számok a kijelzőn. Ha jól emlékszem itt www.motordiszkont.hu. Nekem valami olyat írtak vissza hogy igaz hogy yamaha de más motorokhoz is be tudnak alkatrészt szerezni (ez kb októberben volt) el is felejtettem legutóbb írni.Azért meg akarom csinálni de tuti nem új árban hanem bontottan vagy műszerész haver keze munkája által.Próbáld meg te is ha gondolod.
Sziasztok Raptorolók!
Nem hiszem, hogy eldőléstől ment volna tönkre, ugyanis sima csúszásnál nem ér le, de végül is mindegy, lényeg, hogy tök kuka . Nem tudom mennyi lehet az országban, de, a márka azért jelen van, és nem értem miért nem válaszol egy kereskedő, vagy szerviz sem az e-mail-jeimre. Egyébként gyanítom, hogy a leonelli nem csinált külön szenzort csak a Cagivának, valószínű, hogy még számtalan típuson fent van, esetleg más csatlakozóval vagy kábelhosszal.
Ami a kiput illeti, a gyárival sincs rossz hangja, és nekem a gyári qrvára tetszik. Ha pl. SV-m lenne annak csípőből cserélném!
dexraptor: sajnálom a géped, remélem mielőbb meggyógyul. Az enyém csak tüsszög, de ebbe is majd bele dilizek, úgyhogy megértem a kínodat!
A gépet nyár végén vettem egy szalonból de egyébént olaszból lett behozva itthon nemigen láttam másikat bár képről ismerős a tied..mintha az is eladó lett volna akkoriban.A Zxr-s srácot csak látásból ismerem mivel még új a gép nem volt időm összecimbizni a helyiekel..az április nekem tökéletes addigra már illő lenne hogy jó idő legyen.Ejha tudtam hogy ritka gép de hogy ennyire..akkor kb mennyi lehet az országban 20db?Bár ez engem nem zavar sőt direkt azért vettem mert nem kell népmotor már előre is depis vagyok hogy majd Csabán szembejön a motorom
Raptor 650 i.e. tulaj vagyok immár 2. éve.
Én se sok embert láttam még ilyen motoron, de szivesen gurulnék cagivák és tulajdonosaik társaságában.
Van esetleg valaki gödöllő környékéről, én itt lakom. Az irjon összefuthatnánk . Cagivás ismerősöm nincsen.
Engem is érdekelne a szervizelés problémaköre, félek nem egyszerű a tipusnál. De azért imádom. nagyszerű motor szerintem.
sziasztok.........
Ismeri valaki az sst modellt? Barátokat keresek, én most vettem nemrég, kicsit kicsinosítom. Volt itt régen egy electric változat, az újabb, ha az esetleg még eladó lenne, az jó lenne...
Szóval ha valaki bármit tud az sst-kröl, szóljon!
Huba
A raptorban is SV motor van,nem?
A dob miatt volt szebb hangja.
Nemtudom miért van bennem az a tévhit hogy a raptorok is ducati blokkal kezdték,pedig nem.
Nemsoká már Harley dobog bennük.
Minden motornak vannak club oldalai a net-en ,általában az ilyen helyeken minden apróságra megvan a megoldás.
A nagyon tuti helyeken amennyiben eredeti már nem létezik akkor utángyártott alkatrészeket is árulnak,néha vmelyik rajongó gyártja őket stb...
Itt van hasonló féklámpa https://bolt.egumotors.hu/inde...
Nincs meg véletlenül még a cagivád? Olyannak adtad el, aki meg akarja tartani? Donormotornak kéne, van egy ugyan ilyen típusom, illetve hát a régebbi...
Köszi a választ!
Hu
Van egy eladó Mt Helmets bukósisakom, matt feket színben fél éves megkímélt, matricák nélkül. Ha érdekel jelezz.
ezen kívül minden alkatrésze használható szinte
komplett váz ,első-hátsó teló
első gumi
két hátsó felni +két hátsó gumi
lánckerekek láncszettülés tank,légszűrőház,karbi,blokk,stb,stb!
nos,érdekeln
e?az egészet szeretném eladni,mert nekem nincsen rá szükségem,de sok hasznos cucc van még közte!
De a hütővédő és a hasidom ott van!
Ja meg ledes hátsólámpa!
Nekem a Raptor már több mint 2 éve megvan és ennyi idő alatt nem találtam rendes alkatrész szerző helyet.... Vagy ebay vagy a legtöbb dolog helyett tuningot rakattam Rizoma, Ducati, Mastek stb v megkerestem melyik motorról rakták rá a gyárban.... Ja még egy hasidom van betervezve! A Raptorokon csomó minden Sv-kről v K1-es Gsx-r-ekről van. Néhány alkatrész tökéletesen megegyezi az MV Agustákéval.....
Totor: Azért nem cseréled a dobokat, mert még nem hallottál raptort olyan dobbal amit arra gyártottak!
Az álláspontom a tiedhez hasonló volt egy darabig! Azóta szerelmes vagyok a hangjába!
Cagiva/650: ezen a szerviz dolgon pont rágódtam! Sok szerelőt és szervízt megjártam /csómó helyen protekciós voltam és vagyok/, de valahogy egyikben sem bízom.... Vagy kókány v qurva drága és attól még az is lehet kókány! Nincs ideje, nem készül el, nem tudom mit rak bele stb. Még rágódok. Lehet beviszem csabán a Suzuki márkaszervizbe...... Azok legalább Suzuki alkatrészt raknak bele.... (A blokk egy az egyben Sv!)
Dexraptor: Te hová viszed a géped javítani szervizelni és kb milyen árban melóznak? Szelephézag karbiszinkron vagy pl hibakeresés stb..csak mert friss a gép és előbb utóbb meg akarnám ezeket nézetni csináltatni csak hogy minden ok legyen.
Nem hiszem, hogy eldőléstől ment volna tönkre, ugyanis sima csúszásnál nem ér le, de végül is mindegy, lényeg, hogy tök kuka . Nem tudom mennyi lehet az országban, de, a márka azért jelen van, és nem értem miért nem válaszol egy kereskedő, vagy szerviz sem az e-mail-jeimre. Egyébként gyanítom, hogy a leonelli nem csinált külön szenzort csak a Cagivának, valószínű, hogy még számtalan típuson fent van, esetleg más csatlakozóval vagy kábelhosszal.
Ami a kiput illeti, a gyárival sincs rossz hangja, és nekem a gyári qrvára tetszik. Ha pl. SV-m lenne annak csípőből cserélném!
dexraptor: sajnálom a géped, remélem mielőbb meggyógyul. Az enyém csak tüsszög, de ebbe is majd bele dilizek, úgyhogy megértem a kínodat!
széles utat és jobb időt minden motorosnak