Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne h kitud egy olya cagiva mitot ami aminek van forgalmija de viszont motorhibás?!Azért érdeklődöm mert nekem nincs vám papírom, és nem szeretném 50-ként használni!:S Ha valaki tudna esetleg az legyen szives írni e-mail címemre: police07@citromail.hu
köszi!Üdv mindenkinek;)
eladó a mocim 130ba cagiva freccia c12r karcos idom felújitott blok 700km van benne.ha bővebb info kell keres.MSN:atesz155@hotmail.com Email:atesz155@vipmail.hu.atesz155@hotmail.com TEl:06202773493
Cagiva Freccia alkatrészek eladók!
egy egész motor szétbontva ,a moci jobb eleje volt törve,ebből adódóan egy pár alkatrész hiányzik vagy sérült,de nagy többsége megvan+gumik felnik azon kivül!
egyben a egész !olcsón vagy csere is érdekel,bármi, műszaki cikk, sportkipufogó,megbeszéljük,csak vigyék el,én nem használom semmire!
érd:itt a czzzank@fremail.hu msn-email címen és a 06 70 395 17 08as telefonszámon
Sziasztok!
Eladó egy jó állapotban lévő cagiva sst aletta elektriker. Egy ritka típus, összesen 14000km van benn. 50-es papírokkal. Indexekbúrák megvannak, horgászmotornak, munkába járós motornak, túrázni tökéletes partner. 60-nál ugyanannyit eszik mint egy robogó. Esetleg részletben is kifizethető.
Hali kellene cagiva t4 500,hoz öninditó és egy t4 350es tank .Meg van az eredeti müszaki leirása t4.350,500 nak ha valakit érdekel szívesen elküldöm.Köszi!
hali ha valakinek fékmunka henger baja lenne és brembó féke van akkor csak anyit tudok mondani etz fékkarmanytyukat vegyen bele és 580ft ból megoldja és nem kell tbb ezerért szarakodnia meg rendelgetnie.Azért irom mert én 20ezret basztam ki az abalkon és mindegyik fék amit vettem használtba szar volt.na csak enyi hyhy.Jah és itt hátsó fékről van szó!
hát én a quarzt ért, 80 at, csak a tuning, miatt meghogy a nyáron költöttem rá kb 30 ezret... ujj gyujtásalaplap, adok plussz gyujtóelektronikát/trafót, ujj gázbowdenek, (felső, és a két alsó) elöl ujj fékpofák vannak benne, adok hozzá egy 24 es karbira való membráncsonkot( külön is eladó 5000 pénz:) 5000 ft) ujj RMS erősített tűgörgő, 8as égéshőlyű NGK gyertya, fejidom nincs rajta, de tudok hozzá szerezni, de nincs rá cash em... itt a LINK http://kepesmotor.hu/piaggio/i... vagy csere is érdekel...
1991-1992es azt hiszem bácskiskun megyében vok kalocsa mellett.