Raptor/650: Ha Csabán motoroznátok valamelyik héten, szóljál! Minden héten csütörtök estétől vasárnapig otthon vagyok. Legalább megnézném a kis Drágád! Számon 208047066
A Raptorom még kocka! Voltam a Suzukinál, azt mondták kb 100000 Ft-ba fog kerülni a szerelés.... Szóval még nem most lesz egybe, pedig már nagyon kenném vele! Én is voltam ma kint, csak én a Ktm-mel! Az a baj, már kezdem unni a menekülést a rendőrök elől.... (nincs rendszámom a Ktm-en), pedig néha csak úgy nyugisan gurulnék! + kéne a lóvé a Raptorra szal van egy ELADÓ Ktm LC4 szupermotom!
Little Devil: rakjál rá Raptor v Mastek dobokat! Gyártanak külön Raptorra is és NAGYON KEMÉNYEN SZÓLNAK!
Szóval amikor megvettem a motort (2006.10) egy néhány nap motorozás után hallottam valami furcsa kattogó hangot, olyan volt mint valami szelep hang...beszéltem pár márkatárssal, azt mondták mind ilyen semmi gond majd az olajcsere után nem fogom hallani. Azért rákérdeztem egy pár szervizben is senki nem tudott róla semmit. Kicsit zavart főleg szalagkorlát mellett és alagútban. Megvolt az olajcsere, legalábbis remélem, de a hang megmaradt. Most magamnak fogom lecserélni az olajat kíváncsi leszek. Az egyik cimbora most mondta, hogy örüljek a hangnak mert az injektornak szokott ilyen hangja lenni amíg jó és erős. Nem tudom nem értek hozzá. A következő dolog ami zavart, hogy ha reggel indítottam, pontosabban első indításra nem kapta el az alapjáratot, leállt. Ezt általában kétszer ismételte meg majd harmadikra szépen forgott. Senki nem tudott erről sem semmit. Elolvastam a karbantartási és kezelési füzetét! Mondjuk előtte is végigolvastam de most mást kerestem és meg is találtam. Nem volt jó az alapjárat 1200 1/min volt és az ie. modellnek 1400 1/min kell. Beállítottam azóta jó. Ennyi volt ami zavaró, nem feltétlenül hibának mondható. És akkor egy kis szubjektív. Nem jön veled szembe az utakon olyan sok...de azért vannak. Ezért kerestem hozzá kiegészítőket de nem találtam. Se táska, se doboz, se kipufogó, se semmi. Louis-ban volt egy pár dolog amit megrendeltem. Kicsi index, ledes visszapillantó, plexi. És egy boltban rámutattam egy hátsó lámpára, hogy nem jó e az én Bundásomnak...(így neveztem el), mert gyanúsan jónak tűnt. A srác megnézte, azt mondta nem hozza a katalógus ezt a modellt, de rajta maradt egy próbát megér. Gyerekek, semmit nem kellett átalakítani, pont jó ahogy van. A kormány is le szerettem volna cserélni, de az kimaradt mert ugye a fémfékcsövek nem engedékenyek. Szóval ennyi. Széles utat, örök nyarat!
szasztok srácok. valaki tudja h mitől lehet az h a vadonatúj tirisztoromat az 5. indítás után beállítás közben kilőtte a mocim? 10 ezret fizettem érte és 5. indításra kilövi ez nagyon gáz ha valaki tud rá megoldást akkor az legyen szives megirni mert igaz h hideg van még de itt a motoros szezon
széles utat mindenkinek
Tróják motor bonto
06308557633
Van egy cagiva tankom üléssel akinek kell 3000-ért vigye az egészet!
Mi baja az önindítónak?
Üdv.
06308557633
nagyon sok tipusu motor van ott bontva
cagiva supercity-is
cagiva supercity-hez kellene nekem öninditó
segitség hogy hol lehetne beszerezni
vagy javitó készletet
94-es 50ccm
Little Devil: rakjál rá Raptor v Mastek dobokat! Gyártanak külön Raptorra is és NAGYON KEMÉNYEN SZÓLNAK!
Tel:06-20-581-7988
06-20-9688-273
em@il: kosatomy@gmail.com
Megkímélt állapot!Csak is túrázásra használt!Gyári állapot!
Különben szép a motorod, a képen Little Devil.
Az enyém is ilyen piros
széles utat mindenkinek
Tudja valaki hol lehet venni új lánckereket Cagiva Elefánt 125-ös mocihoz.
És persze érdekelne mennyiért.
OK, felírom a számod és ha aktuális lesz hívlak!
Üdv, Gab!