Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Cagiva Elephant 125 re érdekelne kilóméteróra spirál!
SÜRGŐŐŐŐŐS!
Akinek van kérem szóljon!vagy segítsetek hol lehet kapni..:D
Megőrülök..:D
Ma is túráztunk 1 et és nem tudom megnézni hány km-ert mentem mert nem jelzi :(
Sziasztok!
Megvételre keresek Eger kb. 50-60km-es körzetében esetleg Heves-, Borsod-megyében Cagiva Mito Evo (2-es) motort, rendszámosan.
Üdv
Sziasztok keresek:

- hátsó lámpa (a képen egy nem erre motorra való van felszerelve) a régi helyett
- kuplung kar, csak a kar, mert AZ enyém törött
- üzemanyag csap , jeladóval ( a vezetékezés meg van de ez a csap van beszerelve ) ha van ide való jeladós AZ is érdekelne
- tükrök j-b oldali
- kézvédő j-b oldali

Üdv
Zemi
Sziasztok! Van egy fel újított cagiva Freccia C12R-em kisseb esztétikai hibákkal karcolás stb. a motor teljes generált kapott csapágyak szimeringek főtengely felujítva 180 ccm-s a henger 125-ös magyar papírral! friss műszaki 2010 11 05ig érvényes! ára 300000ft +van új csapágy hozzá amit külön is adok 20000ft ért mert a boltban 30000ft a zár irány ár! elérhető vagyok a : janacros@freemail.hu emilen ah netán van olyan ismerős aki motort szeretne venni akkor lehet reklámozni! nincs baj a motorral csak autó vásárlás miatt adom el! lehet érdeklődni a 0630 264 7033-as telefonszámon délután egy óra után!vannak képek is a motorról ha tényleg érdekel akkor a megadott emilen kérheted és küdöm is!
Lenne egy teljesen gyári állapotú 50-es Cagiva elefant pest lőrincen
06203263772
Köszi szépen
Megveszed a dobot 30-ért és odaadom hozzá ajándékba a rezót :)
bocsi, most látom h nagy hülyeséget kérdeztem
helló
csak külön a 2 db szélső egyforma( világosabb) dobot eladnád?
Srácok! Van egy eladó arrow rezóm, gyárilag evora való, de rakható mito1 mito2re is. Ára 30e huf. Itt a kép olyan, mint a 3. HIbátlan. Ha kell kép róla szólj!
Hát a váz, az váz, de nem venni szeretnék, hanem a saját szaromtól megszabaduloni, de azért kösz:)
dancsi! Cagiva Tamanco szerelési kézikönyv elküldve emailban. Sajnos nem magyar nyelvű , de talán segít...
Keresek 50 ccm-es Cagiva turamotort (Elefant, Cocis) Minden megoldás érdekel.
ÓÓÓ Leprecham az nagyon jó lenne(remélem magyar ).Légyszíves erre az email címre küldjed:sdani007@freemail.hu...THX örök hála
Szeva . Cagiva Tamanco szerelési leírásom van pdf-ben. Ha kell szólj.
Üdv.
Engem érdekelne ilyesmi hogy cagiva freccia kilóméteróra + spirál és fordulatszám-mérőspirál, ha valakinek lenne irja meg és azt hogy milyen árban, kössz
Jaja a leírás nekem is kéne(inkább 125-ös tamanacohoz)...előre is kösz
Ha van valakinek Cagiva Elefánt 125-ös mocihoz szerelési leírása megoszthatná velem...
Mindennemű segítséget előre is köszönök.
Üdv.
Sziasztok!Nem tudjátok véletlenül, hogy Cagiva Elefnt Tamanacoba(125ccm) mennyibe kerülne egy dugógyűrű csere és hogy hol vállalnak ilyet...kösziii előre is
Szia!De igen van! A váltó csigatengelye nem biztos hogy stimmelni fog! Egyébként jónak kell lennie!
Cagiva alkatrészek eladók plussz 2 db blokk!
pontosan mit értesz váz alatt?minek kell rajta lenni?mert nekem van egy csak az első telók meg ugy majdnem minden le van szerelve róla kormánymü egyben.