Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Legyen ,de majd írni is megtanulok
Ez van most! Csak gondoltam legyegyen olyan amien belevaló!
ne konkrétan a mocid típusába valót keress, hanem ez csak egy szivacs lap kb 10x15 ös de lehet h van nagyobba is... max 4-500 ft az egész és azt kell beleszabnod a gyári helyére
Köszi szépen!
Már elmentem motorsoboltba csak sajna nem tudtak hozzá rendelni úgyh lemérem ,hogy mekkora kell aztán valamiek típus csak jó hozzá!
Hello Mindenkinek.

Néhány doksi. Most találtam.
http://wiki23.parsimony.net/cg...
http://ww
w.cagiva-club.com/htm...

Üdv.
Sztem direktszűrő felsleges rá. Am. is hozzákéne állitani. Ha maga a box meg van bemész autosboltba vagy motoros boltba és veszel egy szivacs lapot, de netről is lehet rendelni.
Eltudnád mondani ,hogy az milyen?
KÖszi!
Van direktszürő ha érdekel!
Sziasztok!Cagiva Supercity 92'-es emhez kellene légszűrő tudnátok segíteni ,hogy honnan lehet rendelni és kb mennyiért ?
értem köszönöm a segítségedet te hát akkor a váltóval finoman és okosan
38le, hátsó telo rövid élettartamú,kívánja a rendszeres olajcserét,tipusbetegsége a váltó:beáll a váltócsapágy és összetöri a blokkházat a csapágynál,vagy a gyors váltásnál összeakad két fogaskerék és letöri a fogat,alkatrészellátás nincs,max olaszból 1db fogaskerék 18eft+3hét,amugy ha karban van tartva kimegy a világból
Mito, Freccia alkatrészek minden van ami kell... érdeklődni: Bartadani8@msn.com vagy pedig 0670 289 05 71
sziasztok!
vki nem tud vmi használható infót a cagiva t4 500 modellről?
lóerő, gyorsulás, jó és rossz tulajdonságai?
előre is köszönöm IMI
lehet hogy csak bontottban van
Szia bakonymotoros! Az átmérő 56.4 mm , a teljes 65 mm ,a csapszegfurat tetejétől ,a dugó pereméig kb 23.2 mm
Előre is köszi!
Üresensokkal többet forog.Kevés benne a kompreszio vagy nem tudom nincs benne elég erő h 6.ba kipörögjön,nekem is ez volt a gond egy dugo csere mindent hejre hozot.1.be is csak 9ezerig pörög?
Egere belcord kft. Itt rendelnek neked akármien dugot , de kovácsolt dugot is csinálnak.
http://www.belcord.hu/
szerintem nekem van ilyen. Tudnál mondani egy fejmagasságot és egy átmérőt?
Sziasztok! Sürgős segítség kellene! Cagiva Elephant 125 -höz új dugot szeretnék venni.
Melyik üzletben érdeklődjek . Segítségeteket előre is köszönöm !
Sziasztok! Nem tudom, h. volt-e már szó folytásról ,de remélem megértitek, h. nem szeretném végignyálazni az összes hozzászólást. Szeretném a segítségeteket kérni, h. egy Freccia C9-ből hogyan lehet eltávolítani a leszabályzást vagy módosítani, mert 9000rpm-nél leszabályoz menet közben, de álló helyzetben gyönyörűen kiforog 11000-ig is. Elég bosszantó tud lenni amikor húzom neki rendesen és 9000-nél mintha falba ütközne úgy megtorpan, pedig elvileg 10.000 körül adja le a maximumot.
Kérlek titeket, ha tudtok segítsetek! Előre is köszönöm!
Én zalaegerszegi vagyok!Te?Csak,mert valahogy ki kellene probalnom ezt a dolgot!De viszont ha tenyleg csak a motor szar akkor erdekel a dolog!
powerelektronika 15eft,powermotor 12eft,lehet hogy a motor nem jó.
Szia!
Engem a komplett power elktronika erdekelne,legalabbis szerintem,mert vegulis ha raadom a gyujtast nem zizeg a motor,de viszont 6000 utan meg megindul!Köszi...
Cagiva Freccia blokk eladó!Érd:06 70 289 05 71