Sajnálom, de ez nem egy Tamanaco tankja. Első ránézésre a Super Citynek lehet ilyen tartálya. A tamanaconak nem középen van a tanksapka, hanem jobbra, és van benne benzinszint érzékelő is.
De köszi a képet.
Sziasztok!
Segitsetek nekem, Cagiva T4 350-hez kellene néhány alkatrész.
pl.:hátsó fék bovden, fékkar stb. Ha tudtok valahol bontót vagy bárkit aki ebben utazik, írjátok meg légyszives.
köszönöm!
A Cagiva Prima és Prima R az idomra pont ugyanaz, meg blokkra is nem csak az R szérián nagyobb a karbi , meg sima Cagivanak jobb oldalon van a lánc R-nek meg bal oldalon, jol tudom
Sziasztok!
Ötleteket várok a következő probléma megoldására: a motorom nem akar kiforogni. Egy Tamanacoról van szó, ami a power nyitás után, rövid nekiiramodás után 7500-nál nem forog többet. Nem köhög, nem fullad, egyszerűen az említett fordulaton megáll a nutató és se lejtőn, se alacsony fokozatban nem megy tovább. Elváltva a fokozatot ismét erőre kap és a következő fokozatot is kiforgatja 7500ig.
Karburátor dúsítás-szegényítésre nem reagál, légszűrő tiszta, henger szapágyak csendesek, dugó-hüvely tökéletes állípotú.
Gyújtásra gyanakszom, alaplap frissen cserélve, de nem hozott eredményt, időzítés gyári értéken, Champion N2C gyertya van benne, de más típusokkal is éppen ilyen. Úgy írnám le a folyamatot, mintha a gyújtási pont rossz irányba mozdulna el a fordulat emelkedésével.
Egyébként a motor kötzepes fordulaton kimondottan virgonc, 2-3000-től húz, tökéletesen indul.
Volt már hasonló tapasztalata valakinek?
Én nemrég szedtem szét meg raktam össze az elefantomat a blokkjuk azt hiszem hasonló. Szerintem csak a vízpumpánál folyhat át, nézd meg a tömítését. Bármelyik csapágyboltban vehetsz O gyürűt. Szedd le mind a 2 oldalon a deklit, mert a vízpumpa lapátja egy tengelyen van ami a kuplung oldaláról kapja a hajtást. / a lapátokat le is lehet tekerni sima jobbmenetes /
Hali
Problémáim akadtak a motor Cagiva Freccia és most hogy átnéztem a motort hát észtevettem hogy a hűtőfolydék összefoly a seb olajjal
tehát a motorból emulziót engedtem ki.
Kérnék minden hozzáértőt hol lehet a hiba vagy akár esetleges szerelési útmutatót is. Valaki azt mondta nekem hogy a vizpumpa
szimering és O -Gyűrű tömitését nézzem meg.
Kérem aki tud segitsen.
Előre is köszönöm.
De köszi a képet.