Sziasztok!az volna a kérdésem bárkitől aki már bontott meg freccia blokkot,hogy nekem van egy 5és van egy 7 sebességes blokkom áttenném a váltót meg a hengert a másikba a blokk megegyezik csak az a kérdés hogy nincs-e valami rejrtett akadálya a dolognak valami belső kialakitás hogy nem stimmel-e.
Helló!
Érdeklődnék, hogy Cagiva Mito dupla dobról mit tudtok. Milyen a hatása, milyen a felépitése? Nyitott sportdob vagy gyári fojtott?
Előre is köszi a választ!
Üdv!
Hellótok, lenne egy kérdésem, nekem C10-es frecciam van és most hátul 120- as (vastagság) gumim van de láttam hogy sokaknak van 130-as , ez típustól függő vagy rámegy mindkettő?
Hát köszi széépen de ez nekem nem jó mert ugye nekem 2003 as a Mitom a 6 sebességes és ugye nem 2 kör alakú duplalámpám van elől!de azéért köszi a segítséget
Sziasztok! NEkem van egy 2003 as Mito evo 2 esem! Azután érdeklődnék h idomokat honnét lehetne szerezni vagy esetleg nem tud e valaki h kinél lehet mert sajnos elfeküdtem vele és pár idomom elrepedt elég széépen
Használt idom is érdekelne mert ugyis átkellene fújni a mocit mert a tankom is kapott...
Ha valaki tudna segíteni azt megköszönném!
Csáó
Sziasztok! Van egy levegős roadster 521-em ami 15 lovas,24-es dellorto van rajta.100 nál jobban nem megy.Tudjátok hogy hol van benne a fojtás? Vagy 28 karbi kéne rá? Előre is köszi a segítséget!
Helló Mindenkinek.
Keresek Cagiva Elfant 125-ös mocimhoz légszűrő házat, kilóméter óra hajtást, ami lent az első keréknél van.
Akinek van eladó dobjon egy mailt:1780913@citromail.hu
Előre is köszi.
Csak dugom nincs hozzá.
De van egy 150-es hengerem is azt 30.000-ért adom
58-as gyürü dugoval.
Érdeklődnék, hogy Cagiva Mito dupla dobról mit tudtok. Milyen a hatása, milyen a felépitése? Nyitott sportdob vagy gyári fojtott?
Előre is köszi a választ!
Üdv!
kis-jj@freemail.hu
Elfelejtettem mondani h nekem cagiva elefántra kellene gyujtás
Vagy gilerához
Azis jo
Kellene nekem gyujtás alaplap.
Van valakinek?
Légyszives irjatok!
Oco, nadon oco:)
Van valakinek eladó?
Koszi
Email: 1780913@citromail.hu
Használt idom is érdekelne mert ugyis átkellene fújni a mocit mert a tankom is kapott...
Ha valaki tudna segíteni azt megköszönném!
Csáó
http://www.hasznaltauto.hu/2341870_cagiva_fre
ccia_1990
Keresek Cagiva Elfant 125-ös mocimhoz légszűrő házat, kilóméter óra hajtást, ami lent az első keréknél van.
Akinek van eladó dobjon egy mailt:1780913@citromail.hu
Előre is köszi.