Nah megkérdzetem haveromat azt mondta h elvan repedve,és mikor melegszik az anyag tágul igy a repedést összenyomja és nem szivárgik a víz.Azt mondta h amedig a dugo nem kap vizet nincs nagy gond,de idővel egyre roszabb lessz...
ugyanolyan a motor, semmit nem változott, semmi füst, semmi melegedés ugyanúgy megy, mert mondom ha kicsit melegszik teljesen megszűnik a jelenség.Nekem is ilyen kifejezett motor tömítés krémem van, és téyleg jó.
De hát akkor pedig vagy repedve van a henger fejed vagy nem tudom,meg ha a gyertyánál nyomja ki akkor elvileg a dugo is kap belőle.Vigyázzá megne ragadjon vagy vmi,meg nézd mindig a vizfokot,meg tölsd utána a vizet.Nem füstöl a motor?Mert ha füstöl rendesen akkor tuti kap vizet a dugod is.Hát figy neked mien tömitésed van?Mert nekem 2 kör alaku gumi a tömités.sztem probáld meg ezel a krémel,amit én vetem mondom az kifejezeten ilyen tömités szerű ami +350fokot bír és és olaj állo meg minden.
Ez nem a hengerfej tömítés szerintem, hanem az a burkolat ami a felett van.Van ilyen krémem nekem is, azért köszi.Szerinted lehet így ideiglenesen használni?MErt csak hétvégén van időm szétszedni, és mindennapi használatban van a motor.
Nincs kimened a hengerfej tömitésed? Nekem is volt ilyesmi gondom,a hengerre tettem egy kifejezeten erre alkalmas krémet valami 2ezer körül vettem hozzá nekem attol jó lett.Ha érdekel megnézem mi a neve annak a krémnek!Melegen meg azért nem folyik,mert tágul atömités a meleg hatására,sztem ez lehet a baja,a gyári tömités szett az meg 10ezer fölött van.
Sziasztok segítségetek kérném!Super citymet ha hidegen beindítom, a gyertyánál szivárog ki a víz, ez ha kicsit melegszik teljesen megszűnik.Ez mitől van, és lehet-e így használni?
Hali
Mivelyen tomítést használjak a Cagiva Freccián a hengeren lévo kipufogócsonk
és a kipufogó kozé mert a silikont kifújja és tiszta trutymó korulotte minden.
Alumínium vagy réz vagy gumigyuru kell oda és hol kapható valami ilyesmi.
Koszi
Eladó a profilomban látható Cagiva Supercity 125, 200000 Forintért. Nevetséges az összeg, de kell a zsé. A gép 3 éve van nálam, és semmi problémája nem volt. Több hét állás után is azonnal indul. Motorikusan tökéletes! Bővebb infoért hívj! 06306984322 cagivamaster at gmail. com
Isten vagy köszönöm!
Tényleg rég írtam, de motort is régen néztem ám! Szóval köszönöm szépen a tippeket, mostmár jobban tudom milyet is kell keresnem! Köszi még egyszer!
Tudom régen irtad de csak 1 5let:D
Nekem 125 ös elephantom van és én 180-an centi vagyok de néha alig tok megállni:D
de megszoktam:D
az 50 es elephant kisseb kb 5 centivel(ülésmagasság)....
Tehát inkább Yamaha dt 50 et ajánlom vagy ha nem ragaszkodsz a Cross hoz akkor 1 Aprilia AF1, Honda NSR (ns-1) Cagiva Prima Derbi GPR......... :D
Azt szeretném megtudni hogy cagiva cruiser 125-ös hengert nem tudvalaki?
vagy melyik cagivába van ugyan ilyen blokk?
Mivelyen tomítést használjak a Cagiva Freccián a hengeren lévo kipufogócsonk
és a kipufogó kozé mert a silikont kifújja és tiszta trutymó korulotte minden.
Alumínium vagy réz vagy gumigyuru kell oda és hol kapható valami ilyesmi.
Koszi
Eladó a profilomban látható Cagiva Supercity 125, 200000 Forintért. Nevetséges az összeg, de kell a zsé. A gép 3 éve van nálam, és semmi problémája nem volt. Több hét állás után is azonnal indul. Motorikusan tökéletes! Bővebb infoért hívj! 06306984322 cagivamaster at gmail. com
Szólj ha kell még valami:D
Szivesen segitek..:D
Tényleg rég írtam, de motort is régen néztem ám! Szóval köszönöm szépen a tippeket, mostmár jobban tudom milyet is kell keresnem! Köszi még egyszer!
Nekem 125 ös elephantom van és én 180-an centi vagyok de néha alig tok megállni:D
de megszoktam:D
az 50 es elephant kisseb kb 5 centivel(ülésmagasság)....
Tehát inkább Yamaha dt 50 et ajánlom vagy ha nem ragaszkodsz a Cross hoz akkor 1 Aprilia AF1, Honda NSR (ns-1) Cagiva Prima Derbi GPR......... :D
És valaki meg tudja mondani hány kiló?:D
mellékeltem 1 régebbi képet:D
Érdekelne hogy a prima blokból, az önindítót mennyiért adod?Super cityhez van-e űlésed, vagy aksi takaró idomod?
segitségedet elöreis köszi