sziasztok.
Ha tudtok nekem segiteni megköszönném meghalt a hajtokar a motoromba és kellene egy.
Aki tud vagy van neki kérem irjon.
Cagiva elefanthoz kell
Sziasztok!
Cagiva Super cityhez kellene kipufogó.Szeretném kérni a segítségeteket h érdemes e lecserélni a gyárit meg h milyen jó hozzá! Elöre is köszi
Segítséget kérek mivel nem vagyok valami nagy járatos. A fiamnak vettem egy Cagiva Freccia C9/88 as modelt
esztétikailag nagyon jó állapotban van és motorikusan sem csorog-zorog. Na de azt nem tudom hogy ez a gép
poweres vagy sem ott ahol a powernek kellene lennie nincs sem elektronikus szervó sem pedig mechanikus kutyu. Thát ez fixen lenne beállítva? Tudja valaki hogyan kellene kinézni kivulrol a C9 -en a powernek? Ja ha volt
e a C9 - nek powerje. 6500-7000 korul késik és utánna húz mint a ló végseb mérve autóval is 160. Képet tudok kuldeni ha valaki tudna segíteni vagy hogyan lehetne powerezni ha nincs rajta.
Koszi a válaszokat.
Segítséget kérnék 125 - ös elefanthoz !
Most vettem észre hogy a lánc beleér a lengővillába, már meg is koptatta. Van ott felül valami müanyag ami eltartja de nem eléggé, ha ráülök akkor is beledörzsöl. Most vagy az első fogaskerekem kicsi, vagy más műanyag izé kell rá. Tudna valaki 1 képet küldeni a sajátjáról?
a motor most lett felujitva 300valamenyi km van benne lassan lehet powerelni is vele mert nagyobb illesztésel lett összerakva.Új henger dugo gyürü csapszeg tügörgö a csapágyak nagyon patentek még ugy hogy azokhoz sem kell nyulni még egy darabig.azon kivül fékbetétek jók önindito is biztos hgoy jó lesz egy darabig mert most lett szétszedve megnézve és kijavitva.az olaj szivatyuja és a tartály kitisztitva és még sorolhatnám.
helo sziasztok eladóvá vált sport motorom egy cagiva c12.Ha valakit érdekelne itt tud utolérni.
Tel:06202773493
Msn:atesz155@hotmail.com
A motor kompletten eladó kis hibái vannak pl baloldalon nincsen meg a tükör és a viszapillanto azon kivül nem lehet lezárni a tank idomot a vasa megvan de nemtudom miért nem mey be a helyére,és a hátsó főfékmunka hengerem szar.De van sok potalkatrészem a motorhoz sajnos blokhoz nincsen de viszont villa kerék stb van.
A motort 140ezerbe szeretném eladn vagy is ez az alja de sok megoldás érdekel.a motorol és az alkatrészekről pár kép.
Cagiva supercity power elektronika érdekelne,ha esetleg van valakinek elfekvőben reális áron.
A powerem egyszer csak úgy gondolt,hogy nyitva marad,ha kézzel zártra állítom,gyújtást ráadom kinyit és onnan semmi.Én a vezérlőre gondolok,mert a motor működik.Véleményeket kérek uraim!
Cagiva Freccia onidító problémáim vannak tehát sokszor csak úgy indul el ha megkopogtatom az indító kulsejét
tehát a statort. Szétszedtem,kitisztítottam,vadi új szénkefék, nem kotyog nincs szorulás és mégse halgat.
Amikorr osszreraktam egy darabig oké volt minden de most megint ugyanazt csinálja mi a fenét csináljak még vele.
Koszi a tanácsot
Keresek Cagiva Freccia C9/C10 hátsó lengovillában lévo láncspanolót és a villát záró deknit
+ egy startrelét és ha van valakinek jó állapotban lévo forgórészt a starterba tehát rotort.
Akinek van dobjon egy választ vagy e-mail címet
Karitmez nem válaszoltál adok címet ahova a dolgokat kuldheted utánvéttel.
Koszi a választ
Nekem a 125-ös alatt 140es van ,de befér a 150es is. Szerintem ugyanez az 50esnél is.