Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok! Eladó a mocim: Leírás: Kitűnő esztétikai és motorikus állapotú. Típus ismertetője: Mito blokk, Brembo fékek, Marzocchi teleszkópok. Jómagam 12000 km-ert tettem meg vele gondmentessen. Hozzáértő, gondos kezek közül eladó. A1-es Jogosítvánnyal VEZETHETŐ. (papirok szerint 11 kw) LINK: http://www.hasznaltauto.hu/2356419_cagiva_supercity_1993

Helló!
Tudnátok olyan címeket,weblapokat mondani ahol kapok Cagiva Supercity 125-höz alkatrészeket?
Főképp idom,meg kormánybefogó kellene.
Előre is köszi!
Sziasztok !
A fiamnak van egy Cagiva Freccia c-12 es 125 ccm-is motorja. Az utóbbi időben 1-2 hete 6000-es fordulatszám után olyan mintha csúszna a kuplungja . -----MI LEHET A BAJA ? ------ Új kulpung lamellék kellenének bele ? Segítsetek már hol lehet ilyet kapni bontoban vagy újonnan és kb mennyibe kerül ? Köszi nektek a segítségért !
panncsa@citromail.hu
Sztem a legjobb ha adsz 1 msn címet és válaszolgatok neked meg segítek keresni...
karitmez
Szia megvan még a láncfeszíto és a dekni idehaza vagyok és ha megvan
postázom a vételárat.
Koszi
Üdv!
Eladó a motorom! Érdeklődni: ghostbikerboy@gmail.com vagy mobilon a 06 70 315 47 91 -es számon.
Sziasztok Cagivasok!
Nem tudjátok ki jár a 16. kerben lévő iskolába ( Kerepesi út mellet ) ?
Mindig ott ált egy piros Freccia . Asszem C12 -es .
Ha valaki tudja írja már le mert kevés felém a fajtámbéli motoros =)
hy megint csak sorry meg stb csak hát sajnos egy nap nem 48órából áll lehet az is kevés lenne holnap feladm azaz pénteken hétfőn ott van ha mindne igaz vagy kedden sory hogy megvárakoztatalak de sajnos más embert is ugy hogy azoktól is bocsánat:(
Kartimez!

Feladtad postán a féknyergeket?
Várom nagyon, sűrgős lenne....

Üdv.
Hali!
Hát max 75-80 ezret kéne rákölteni. Tudom nem sok, de ha egyszer ennyit hajlandó apa rákölteni akkor ez van. Különben is tök jó fej,h vesz nekem mocit.
Ja így tarján környéke lenne jó... de ha olyan mocit találunk amiért megéri elmenni akkor megtesszük...csak ne legyen az ország másik végébe. Vmi más is megfelel, nem csak az endúró..a lényeg, h ne robogó legyen...olyan tetszenek mint a Honda mbx, kawasaki ar, yamaha dt (mondjuk az endúró na mindegy) meg az ilyen sportosabbak...ja jogi még nincs..de majd lesz. ja és bocs a tudatlanságomért, de mi az a poweres?
Hát sajnálom, hogy nem egyforma az izlésünk. De ez van. Mit szólsz egy kawasaki AR-hez?
ha utálod a simsont,velem nem leszel nagyon jóban:)
Minden márkának van valamiféle libakergetője, a hondának mbx-mtx a yamahának tzr-dt van derby, aprilia stb
Hellosztok...Van egy Cagiva wmx 125ös crossmotrom.Érdekelne hogy nem tud e valaki oan boltot ahol lehet cagivákhoz alkatrészeket kapni..Pl nekem kéne kuplung lamela szett ,dugo.
Olyan dolgok kellenének amik azé birják mer qrva jo motor...nem hiszem hogy szivesen válnék meg töle.Mindenkéépp megakarom csináltatni.
+1kérdés..ha naon kemény a kuplungom akkor mit tok csinálni(nem vok hüylegyerek nem azékérdezgetem csak mer iennel még épp nem foglalkoztam..)a bowdent má kicseréltem sztem a rugo qrva kemény de azzal mit tok tenni?esetleg ha valaki tudna valameik kérdésemben akk azt szivesen várom.
msn:spytherony@hotmail.com
elöre is kösz
Rony
Tud valaki valami jó megbizható folyékony tömítést ajánlani blokk összeszereléshez. Köszi
Üdv Mindenkinek.
Keresek Cagiva Elefánt 125-ös mocihoz müszerfal órákat.
Akinek van eladó kérem szóljon.
Előre is köszi.
most néztem h tarjáni vagy... válaszolj az előző irományomra és meglátjuk, az elefant jó lenne csak tleg magas neked sztem is...
Ha tévedtem akkor csesszetek le nyugodtan h milyen hülye vok
Szia szerintem ird be h mien árban gondolkodsz és még linket is kaphatsz 1-2 jófej emberkétől... és ha még azt is beírod h helyileg merre érdemes keresni talán olyan linket is kapsz amit később meg is veszel... És nyugi van sokféle 50es de adhatnál vmi támpontot h endurót szeretnél minden áron vagy más is megfelel (gondolom jogsid nincs ha kezdő vagy de ha van akkor másmien is jó ,így nehéz kitalálni h mit javasoljunk )

(És sztem nem poweres 1ik 50ccm-es motor sem , vagyis én nem hallottam ienről)
ja amúgy elefant 250-es
sziasztok
ha tudnátok segíteni megköszöném ha esetleg valaki tudna ilyen tipusu motorhoz tengelyt az szoljon már köszi de ha esetleg valakit érdekell eladó is egyben vagy alkatrésznek ha valaki tudd rá valamit írjon a ricsy01@windowslive.com-ra
Szia!
Köszi a választ! Kérdés: van alap kétütemű motor ami NEM simson? Szal más márka...(a simson nem a szivem csücske)
Hali nem tud valaki rendszámot eladót?vagy besült motort amin va nrendszám cagiva freccia érdekelne nagyon sürgös lenne!
helo szia elég alacsony vagy de minden megoldható:)amugy csak anyit hogy lehet alkatrészt találni mindenhez ha kell valami akkor szolj szinte mindent betudok szerezni elméletileg csak néha csusznak az alkatrészek amiket küldenék mert sokszor nincsen időm sajnos.amugy neked nem ajánlom kezdésnek mert aszem az is poweres motor és nem poweresel kéne kezdened hanem egy alap 2 ütemüvel pl simson.
Sziasztok!
Szerintetek egy 50es Cagiva Elefant jó motort egy kezdő csajnak? Mármint a motorozásban kezdőnek...elég rég óta vagyok csaj . Na mindegy szal alacsony vagyok és ez okból érdekelne,h leér-e vajon a lábam egy ilyen motorról (160cm vagyok), meg hogy mennyire lehet szerezni egy ilyen motorhoz alkatrészt? segítsetek légyszi!
Kösszenet!