Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hali

Keresek Cagiva Freccia 88-89 - es modellre index búrákat de nem a tukroset.
Valahol kapirgáltam és találtam akkor egy boltot talán budapesten a webáruházban
ki is volt ábrázolva na de mos hogy nagyon kell nem találom az oldalt tud valaki valamit
ilyen uzletrol?
Elore is koszi
Kartimez!
Jó állapotú hátsó lánckereked nincsen Frecciához?
Köszi szépen az infót róla, mert igy már legalább tudom hogy mihez jó talán ha kérdezik.
Mégegyszer köszi
cső szabi
nincs vmi aprópénzér 1 mito hengered dugóval?
Császtok C12 es Frecciához keresek minél olcsóbban önindítót...felvehettek msnre vagy írhattok ide is az oldalra és a Freccia tulajoktól érdeklődnék h a ti motorotoknak mennyi a végsebessége és mennyit fogyasztanak (csak összehasonlítás végett ) válaszokat előre is köszönöm
bocsi hogy zavarlak de ez cagiva freccia gyujtás kapcsolo elméletileg:)
helo szia dolgozom de szerintem már holnap feltudom adni neked .bocsánat a késésér
de sajna kurva sok volt a melom és elnézést másnak is
ha tudtok segíteni cagiva elephant-hoz az ülés alatti idomok érdekelnének.
fandi@canet.hu
Kartimez!
Elkerültük egymást MSN-en. Megírtam az adataimat, remélem megkaptad.
Ma vagyok MSN-en. Le kéne beszélni a féknyereg adásvételt. Üdv. Leprechaun.
Sziasztok!

Valakinek Cagiva K7-el valamilyen tapasztalat?
Esetleg jó állapotú eladó példányok?

Köszi!
Hello!

Van egy eladó Cagiva Supercitym 50-es. Már csak foglalja a helyet azért nem kell...
Ár:megeggyezés szerint, esetleg robogó csere érdekel...
MSN:tomboly86@hotmail.com
primacagiva.extra.hu
Eladó a képen látható cagiva kormányzáras gyujtáskapcsoló.
pontosan nem tudom hog ymelyik tipuson lehetett mivel én is csak ugy kaptam.
ára:5eft
érd:
email:patvaros87@gmail.com
Cagivához (125ccm) van eladó Wiseco dugattyúm (gondolom mindenki hallott már róla:))A-s, B-s hengerhez passzol vadonatúj jóval az ára alatt 21-2ezer ft ennyiért vertexet lehet kapni kb, + van egy hegner tömités szettem szint úgy bontatlan vadonat új 3900ért (új ára 4900)
hello érdekel e valakit mito evo 2 : faridom, hátsó lámpa , mito 1: arrow kipuff rendszer az árban megegyezünk posta megoldható csere esetleg a farokidomot rs125 első lámpára 2003
Hello.
Többször elküldtem de az jött vissza hogy az email fiokoddal gond van a levél ne kézbesíthető.
Felveszlek msn-re ott letárgyaljuk.
Vegyél fel:
Leprechaun@freemail.hu
Üdv.
Nem tönkrevágni akartam csak 1 szerűen átfényezni mert a gyári festés mindenhol lepattogzott lekopott itt ott csak kenőgittel volt kijavitva 1 óriás hiba és ilyen gagyi festékkel ráfényezve....
Nekem 125 ös a mocim láttam neked már a nagy:D
Faterom is 1 ilyet szeretne magának(125 öst) csak van neki drága telefonja és arra akarná cserélni...
Csak senkinek nem kell motorért teló
Gondolkozok a szervizkönyvön még mert a Tamanaco-é majdnem ugyanaz...De azért mégsem..
amúgy meg az idomokat csak átfúrtáák gyárilag és ráraktak 1 ilyen fém "menetet" és nagyon rossz mert 1 csomó nem volt benne amikor megvettem a motort és igy most 1 csomó megoldás egyéni.. pl. a plexi csavarjait mind alátéttel láttam el kivülről és belülről is aztán ráment 1 anya... igy most ideiglenesen szuperál de még van min törni az agyam mert a tank közepén lévő fém valaminek is hiányzik a fél csavarmenete
üdvözletem
rakok képet a plexi megoldásáról:D
majd ha hazajöttem
eset 8 körül!
Már elsőre se értettem miért akarod tönkrevágni azt a szuper festését,pláne feketére?nekem már öreg volt és apró rozsdafoltos ezért kellett teljesen fémig lemennem.

Pontosan nem is tudom mekkora a motorod 200-as?
Én a neten több hónapos bele bele keresésekkel egyszer véletlen megtaláltam a 650-eshez mindent aztán töltöttem is fel a motorosok.hu-ra,csak a szerelési könyv kellett nekik,a használati karbantartási útmutató nem.
szóval próbálkozzál,vhol vki tuti épp most is szintén keresi egy külföldi fórumon és megtalálta már,vagy megkapta a választ honnan szerezze be töltse le,vagy feltöltötte,még rajongói klubbja,rajongoi oldalai is kell legyenek,minden motornak van,azokon szokott lenni mindenféle ínyencség.Tudni kel használni a google-t,kreatívan kigondolni a keresőszavakat.

A Dakaron 7xx (723-725?)ccm-től indultak a fannik egykor.Picit gyűjtöttél volna még és láttam elképesztően alcsony áron itthon 300-ért rendszám nélküli nagy újféle 750-es Luckys elefántot,gyönyörű állapotban,hamar el is vitték.Engem a plexi és a fix fejrész zavarna.Csak azért nem kellene.
jah amugy betudok szinte mindent szerezni mindenkinek sajna nem a legolcsobban de megbizható helyről és én is teszek rá 500ft os hasznot a telefonálgatás végett én korekten nyomom és számomra a motorosok az elsők ugy hogy elég sok mocihoz tudok alkatrészt!cagiva,honda stb...
hy lécci küld el még egyszer a cimed nem találom és postáznám is de menyibe is egyeztünk meg?bocs csak dolgoztam mint a barom mostanában és nem emlékszem szinte semmire:( bocs és elnézést mindenkitől aki rendelt vagy kért tőlem bármit:(
ÁÁ ne is mondd... Ma már a tököm tele lett vele....
Lecsiszoltam vizes 800 as papirral aztán kapott 1 réteg alapozót.. megszáradt és utána kapta a festéket... És valami visszahabzott... Nem tudtam mi...
Ma idegbajt kaptam és a hátsó féknyereg védőről lehúztam sniccerrel az összes festéket...(már régebben kapott alapozót azóta csak szárad.. kb 2 hete) és szerinted?Olyan ragacsos gumis volt a festék... meg az alapozó... nem szárad meg és visszabuborékol...Ugyhogy most a akövetkező a terv.. 80 as papirral müanyagig csiszolom.. aztán 800 as vizessel kisimitom hogy karcmentes legyen.. Kap 1 réteg átfényezhető kőfelverődés elleni festéket azt megcsiszolom és elmegyek a fényezőhöz és megmondom hogy Pokol Feketét akarok:D
33 000 ft ot költöttünk el festékre... Szted mennyi már a hangulatom hozzá... és már igy van lassan 2 hónapja..

Amúgy szép a motorod:)
Nekem már a Dakaros nagy pofájú van a 2 kerek lámpás
A tamanaco utáni...
Tényleg szervizkönyved nincs vagy nem tudsz helyet ahonnan tudnék leszedni vagy venni mert kaptam 1 oldalt de ott csak Tamanaco-hoz van meg a nagy elefánthoz...
üdv
sziasztok!eladok vagy cserélek egy gyári cagiva marzocchi elsö és központi telomat.mtx alkatrészek érdekelnek vagy dio af 18.vagy ki mit ad.06703684069 ezen bármikor elértek
Én már nagyonsokat fújkáltam ezt is meg a régi Rd-t.
Simán töltött vagy gyári spray-vel.

Annyira rájöttem hogy kétféle festék tipus van akik nem csípik egymást.
Az egyik akril-os a másik talán olajos(?),ehez nemértek.

Nekem berepedezett a tankon lévő ezért fújtam újra,most egy olyan gagyi festékkel hogy alig fogta be 3 palack.
Az festékboltban töltött hiperszuper festék nem nagyon bírta,talán a hőt talán az alatta lévő alapozót?ez a gagyi meg már az Rd-n is megmaradt hibátlanul.A benzinálló félfényes lakk mattabbá tette.de egyenlőre ígymarad.(a képen a portól matt)
Sztem ha teheted vidd el egy festőhöz és csinálja meg gyári minőségűre,én is lefujatom majd vkivel.

Ámha feketét akarsz,azt az egyet tudom hogy mit vennék a helyedben.
Lehet kapni ilyen hőálló feketét,talán a gagyi prismacolor annak is márkája.
Nagyon hamar szárad ,már első rétegre takar(de csak a fekete a többi színűk ócska),biztonságosan lehet fújni nagyon dekoncentráltnak kell lenni hogy megfollyon,de totálisan matt,viszont a végén egy benzinálló lakkal ledfújod és máris csillogóbb lesz.Hogy ütik e egymást a lakkal próbáld le előtte vmi fémfelületen.
Sziasztok eladó sorba került Cagiva elefantom 125/50es,erős motorral,annyi az egész gonda h ami van tanknál idom arról levan pattogva kis helyen a festék,más minden jó rajta.azért adom el mert valami cross gépet akarok cr vagy ilyesmit.A kép készítése óta annyi a változás hogy hátul is vannak indexek, érd: 06702977814 vagy msnen : leadingman44@hotmail.com Irányár: 200e
Ja ezekkel nincs nagy baj megoldást már találtam rá:D
Amúgy meg arra gondoltam hogy tipustárs:D
De nemtom ez a motor nekem 1 omen:D
nem lehet az istenért sem lefújni feketére... mindig felhabzik a festék... Valami kretiv ötlet vagy megoldási tipp?
üdv