Hello:D
Visszatértem:D
És lenne is rögtön 1 kis kérdésem!
Cagiva Elephant 25 ösön 1993 utáni tipus 2 kerek lámpa stb...
Mi az oka annak hogy a sebességmérő spirált ha elvezetem ugy h ne érjen bele a kerékbe meg semmi.. Akk nem méri a sebességet és mindig kiugrik?
előre is köszi!
üdv
biztonságos motorozást
helló, van 1 cagiva aletta oro-m. Említetted hogy vannak leírásaid főleg 125ös cagivákhoz, esetleg az én mocimhoz akad valami? Ha igen léci vedd fel velem a kapcsolatot, előre is köszi. A mail címem: gergokovi@msn.com, egyben msn cím is:)
Eladó evi tűz piros faridom lámpával együtt,és egy vadonat új tank alatti idom,egy tanksapka körüli bizbasz ,is van meg ami a tankot fogja kis kütyü,Zacsinál lévő kütyü cak pakk 8 guriga....
első hátsó kerék=15ezer
első teleszkop tengelyel=10ezer
első hátsó féktárcsa=8ezer
első hátsó féknyereg(betétekel)=6ezer
hütö=7ezer
hátsó legőkar=5ezer
központi rugo=5ezer
papiros váz=8ezer
tank=3ezer
oil tartály=3ezer
kicsit szakadt ülés=2ezer
légszüröház egy helyen olvadt szürö nélkül=4ezer
hátsó lábtartó=6ezer párba
fejdiom tartó vas =1ezer
komplett elektronika összes tyukbélel=15ezer
első lámpa=6ezer
villa hid (nemtom pontosan hogy hivják)=4ezer
gyujtás kapcsolo=5ezer
Keresek Cagiva Freccia C9 - re elso fékrárcsát , homéro órát, bal oldali vagyis mindegy elso index
búrát narancssárgát, gyujtásrelét,fékbetétek elso és hátsó, onindítóba szénkeféket,forgórészt vagy
egéssz startert.
Akinek valami van keressen meg.
Van egy Tamanaco kuplungkosaram, ha érdekel keress meg a giocatore@freemail.hu címen, vagy az u2x12h@hotmail.com msn címen és megbeszéljük a részleteket!
Sziasztok!
Örömmel értesítek mindenkit, hogy a weboldalam elkészült: primacagiva.extra.hu . Számos érdekességet tartalmaz (és fog tartalmazni) a CAGIVA PRIMA - val kapcsolatosan (CAGIVA történetét érdemes elolvasnotok, sehol nem találtok ilyet, csak nálam). Kérem tekintsetek be, ha van egy kis időtök, szívesen várom a véleményeket!
Üdv! Alkatrészem ugyan nincs, de vigyázz, nehogy Mito kuplungkosarat vegyél! Fogszámra és ránézésre is rámegy, de a valóságban mégsem... Akkor jó hozzá a Mito alkatrész, ha rögtön megveszed hozzá a főtengelyre való fogaskereket, és a kiegyenlítőtengely meghajtókerekét is.
http://gportal.hu/gindex.php?p...