Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Azt tudom biztosra hogy a nagy cagiva elefantok kábelezése híresen nagyon rossz minőségű ,jó mondjuk mit várjak egy 87-es motortól,végig kell nézni a kábeleket mert el van revülve meg van repedve a borításuk,főleg a hajlott pontoknál,és összeérhet 2 egymás mellett lévő kábel,ha vizet kap akkor pláne.
Nemtudom ez jellemző e az összes cagivára.Egyszer nézd végig a kábeleit és szigeteld le őket,mielőtt komolyabb baja nem lesz.
Az egész topik márkatárad :)
Nem használok MSN-t,csak sejtem hogy mi az,vmi chatféle?
Nekem mér rendesen,de ez a megtört bovden és meghúzott csavar is közrejátszhat lehet hogy néha megáll a bovden és az alsó fogaskerék kilöki a fölsőt talán ezért sincs rögzítve fixen nehogy szakadjön törjön ott vmi.
Ez nagyon jó ötlet volt,holnap lazítok,egyenesítek.
kösz
Asszem márkatársak vagyunk:D
1 MSN-t mondhatnál és akk tudnánk beszélni!
Amúgy leszedtem a fejét meg mindent és megnéztem hát igen 1 ilyen tű csak ....
Nem szabad nagyon megtörni az útját mert akkor nem forog meg a spirál... mondjuk nekem pont szar mert nincs sárvédőm(levettem mert nem teccett a fék boritás) és most fényezem újra az egészet!
Ideiglenesen szigszalagot használtam a felrögzitésre....
Arra figyelj hogy lent( a keréknél) ne húzd meg nagyon a bowden tartó konzol csavarjait mert az megszoritja...
Nekem most igy működik... De a múltkor jöttem haza.. és kivert 1 biztositékot azt elment minden XD Vicces volt!
Üdv
ugyanez a gondom ,úgy tűnik mintha simán bedugós lenne a spirál háza,én attól rettegek hogy egyszer kijön és becsapódik a küllők közé,sztem a rázkódástól lazul ki,(a teló emelkedésétől biztos nem hiszen az alsó száron van rögzítve a bovden)mondjuk épp csak annyira jön föl hogy már a fogaskerék ne érintkezzen megfelelően
sztem elsőkörben szigetelőszalaggal körbetekerem és beleszorítom,de ha kell beleragasztom, örökre
keresek tanksapkát egy elefántra,nagyon remélem hogy a kistestvéreké is ugyanilyen.
Asszem 4,6 a bevágásnál az átmérő,de majd pontosítok ha lesz vkinek,a lényeg hogy a belső zárógumija ép legyen és tökéletesen szagmentesen zárjon
Karitmez!
Hello írtam mailt, benne van nevem címem. Küldheted a Freccia féknyergeket. Köszi Üdv.
Eladó egy Cagiva Supercity 50 6 sebességes, felújitott ,átnézett,blokkal rendszeresen karbantartott.
Aprób esztétikai hibái vanak ! i.á.:120-130EFt
sajna az nincsen:( de ha ugy jó neked hog y kifizetem a főfékmunkahengert és két indexesz cucra?
a képen csak a gyujtáselektronika van,powerelektronika nincs?
lenne akkor egy olyan kérdésem hogy van-e két indexed tehát burkolat és tükör és index bura.és akkor arra odaadnám az elektronikát meg ha még bele fér akkora főfékmunkahengere.igyjó lenne neked itt egy kép a elektrorol.
bontott cagiva alkatrészek eladok, ha valami kell írj emailt: vargaszabolcs@net.info.hu-ra vagy hívj a 06302692998-as számon.
blokk:gyujtás,karbi,önindító nélkül:65eft,főfékhenger: 6eft a képen látható és leírt dolgok közül csak a két elektronikát tudnám beszámolni,ha tökéletesen működnek.
blokk:gyujtás,karbi,önindító nélkül:65eft,főfékhenger: 6eft
egy blokot meg egy hátsó főfékmunka hengert nem cserélnél mind erre amit árulok?
véletlen 35öt irtam mert nem mindent szeretem volna felrakni de meggondoltam
eladó mindez 50ezerbe

első hátsó felni,féktárcsák,féknyergek,váz,hátsó lengő villa,elsőteleszkóp,elektronika,tank,pár idom,központi rugo,légszüröház,ülés,olajtartáj,fejidomtartó vas,kormány összekötö.
eladó mindez 35ezerbe!
Első hátsó féknyereg meg van még?
Sziasztok.

Tud valaki mondani egy karburátorbeállítást elefant 125-höz? Akármit csinálok nincs alapjáratom, a karbit már kétszer átmostam de semmi... vagy a tűn kellene állítani?
Szevasztok!Nem tud vki mitohoz első fogaskereket,ha tud vki akkor az irjon és h mennyiért
Te Nyiregyi vagy?
Én Fehérgyarmati
msn:FreeRider236@hotmail.com vegyél fel!
Szeretnék tőled kérdezni a motorról még egy pár dolgot, tudnál adni E-mail címet?
50-80-125ccm bontott alkatrészek eladók:aprilia,cagiva,gilera(enduró,sport,chopper,naked):ke
rekek,blokkok-blokkalkatrészek,vázak,idomok,kiegészítők stb. eladó. tel.:06302692998,email:vargaszabolcs@net.info.hu(hívj vagy írj emailt!)
Hali

Cagiva Freccia hátsó lengovilla belsejében levo láncspanolót villa végén levo deknit és
a feszíto imbuszcsavart keresek.
Ha valakinek lenne kuldjon egy emilt .kellene mivel az enyém elpattant, megszakadt a menet
és a záródekni is elveszett.
Koszonom.
e-mail: curi@minet.sk