Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hello!
Aha,kéne! kiratti@freemail.hu a címem!Ha nagyon nagy a fájl,akkor adok majd msn címet.Köszi szépen!
Super City 50-ben a 3 sebességes mennyivel tud rosszabb menet teljesítményt nyújtani mint a 6 sebességes? Vagy a kettő között csak annyi a különbség, hogy a 6 sebességessel jobban lehet gyorsulni? Végsebességet a váltó típusa befolyásolja vagy csak a gyorsításra van hatással? Eddig robogoztam ezért vagyok ilyen tudatlan. Köszi
Ajánlotak nekem egy Cagiva Super City-t és én általában meg probálom megszerezni motor vásárláskor az ép kiszemelt motor kezelési könyvét (én hülye szokásom). Általában nehezen, de sikerül. Na most véletlen olvastam, hogy neked is kellene dokumentum és én emlékeztem rá, hogy ahonan én letöltöttem ott jó sok Cagiva-hoz (Mito, Super City stb) volt dokumentum, ezért letöltöttem (Négy nyelvű, magyar nem 82 oldal, pdf formátumban). Ha kell szólj.
Bal oldali index/tükör van?
Eladó Aprilia RS125

Linkek és képek:
http://www.hasznaltauto.hu/2200920_aprilia_rs_2004

http://www.kepesmotor.hu/aprilia/i?p=99207&c=2460
AZ ÁR IRÁNYÁR!
Érdeklődni lehet:
msn-en(adatlapomon van), e-mail-ben: szoke.csabkukacgmailpontcom vagy itt a fórumon.
Akit kicsit is érdekel a gép nyugodtan vegyen fel msn-en, vagy írjon e-mail, megbeszéljük.
Továbra is cagiva freccia alkatrészek aladók!olcson!
email: atesz155@vipmail.hu msn: atesz155@hotmail.com
hali enyémek igazából a bontott cucok.olyan 10 körül jó neked?
egy ilyen kell,csak persze balos...
aha index búra,meg persze benne tükörrel úgy igen
Helló Frecciához kell a balos index bura?
2500Ft zsir Új olasz termék!Irj hogy kell e?!
Csáó szkuli@citromail.hu
Adj egy email címet mert havernak lehet hogy kell cucc.
Az enyém 1780913@citromail.hu
Köszi.
Ja,és kéne nekem még mindig bal oldali index/tükör búra!
Sziasztok!
Valaki tudna nekem küldeni Freccia C12R-hez kapcsolási rajzot?Nagyon fontos lenne,mert már motorozni akarok! Előre is köszi!
czzzank@freemail.hu ---erre
Irj email címet és küdök képet,plusz az árat
Hello, balos kapcsolóház? konkrétan csak az index kapcsoló érdekelne.
Hello, balos kapcsolóház? konkrétan csak az index kapcsoló érdekelne.
Nincs mit de nem is tudtam segíteni mert motoros talin voltam!Vártál volna akkor megegyeztünk volna olcsón.
Üdv:Gabesz
Köszönöm a segítséget féktárcsa ügyben, de úgy néz ki megoldódott.
Most cagiva elefant müszerfalat keresek olcsón, akinek van eladó kérem szóljon.
1780913@citromail.hu
A két féknyeregért mennyit kérsz?
Érdekelne.
Sajnos nem mert kellene a pénz mert nagyobbmotor szeretnék meg csinálnám a jogsit ezért adom el!
Szabolcsmegyében van ! Fehérgyarmaton
Hol lehetne megnézni (város), Italjet Formulát beszámolsz-e az árba, akkor esetleg érdekel.
csabimoto@freemail.hu- ra légyszi írd meg mennyi a jobbos hátsó lábtartó.és majd emilben lerendezzük hogy legyen!