Super City 50-ben a 3 sebességes mennyivel tud rosszabb menet teljesítményt nyújtani mint a 6 sebességes? Vagy a kettő között csak annyi a különbség, hogy a 6 sebességessel jobban lehet gyorsulni? Végsebességet a váltó típusa befolyásolja vagy csak a gyorsításra van hatással? Eddig robogoztam ezért vagyok ilyen tudatlan. Köszi
Ajánlotak nekem egy Cagiva Super City-t és én általában meg probálom megszerezni motor vásárláskor az ép kiszemelt motor kezelési könyvét (én hülye szokásom). Általában nehezen, de sikerül. Na most véletlen olvastam, hogy neked is kellene dokumentum és én emlékeztem rá, hogy ahonan én letöltöttem ott jó sok Cagiva-hoz (Mito, Super City stb) volt dokumentum, ezért letöltöttem (Négy nyelvű, magyar nem 82 oldal, pdf formátumban). Ha kell szólj.
http://www.kepesmotor.hu/aprilia/i?p=99207&c=2460
AZ ÁR IRÁNYÁR!
Érdeklődni lehet:
msn-en(adatlapomon van), e-mail-ben: szoke.csabkukacgmailpontcom vagy itt a fórumon.
Akit kicsit is érdekel a gép nyugodtan vegyen fel msn-en, vagy írjon e-mail, megbeszéljük.
Köszönöm a segítséget féktárcsa ügyben, de úgy néz ki megoldódott.
Most cagiva elefant müszerfalat keresek olcsón, akinek van eladó kérem szóljon.
1780913@citromail.hu
Aha,kéne! kiratti@freemail.hu a címem!Ha nagyon nagy a fájl,akkor adok majd msn címet.Köszi szépen!