Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok!cagiva freccia alkatrészek eladók olcsón.Van minden.
Hátsó lábtartók is vannak+hűtő.Első lámpa izzókal.
Akkor elvileg nincs gáz ugye,mert 6.5-7 től faszán müxik ! Köszöm a segítséget!
Frccia alkatrészek eladók!Egy koplett motor elbontva !
Egyben az összes alkatrész jutányos áron 45ezer forintért elvihető!
HElló!
Amikor ráadod a gyujtást,az elméletileg azért zizeg,mert leprobálja a rendszer,az az nyit és zár egyet,de ha nem müködne fordulatnál,akkor nem is jönne a többlet erő!
Nem érdekelne az enyim ? Én is csak jót tudok róla mondani 96 os 6sebis 9500 nál megy 100 at
fékek jók,futómű terepre utra jó ,eltalálták ezt a kis motort!
Helló!
Nekem már a 6 sebis van.85-90-et tud végre és teljesen gyári.Én megvagyok vele elégedve, nagyon könnyű vezetni, igazi kanyarvadász.A fékei is nagyon jók.Szerintem 50es motorok közül a legnagyobb vezetési élményt ez nyújtja.Alkatrész mint minden cagivához nem nagyon van.Dugót, gyűrűt az italmondonál lehet kapni, meg a kopó alkatrészeket.Más nekem még szerencsére nem kellett.
Elérhetőség : MSN:kicsi12@msn.com
Tel.:06-30-567-3136
Eladó egy Cagiva Supercity 50 96 os jó állapotban kisseb hibái vannak 130E FT lefestve 150E !
Sziasztok!Pár napja vagyok freccia tulaj és volna egy kis problémám a géppel!A szitu az,hogy ha ráadom a gyújtást a power szelepnek a motorja nem zizeg,pedig áramot kap!Viszont 7000-nél jön a seggberúgás!Vagy a kettőnek nincs köze egymáshoz?Előre is köszi a segítséget!Van itt freccia tulaj zalából?
hali
nekem egy elephant nak a gyujtótrafója kéne ha valaki tud eladót vagy bontót írjon a furgelab@freestart.hu ra vagy msn en beszéljünk agyas001@freemail.hu
kösziszépen hali...
Hello, Szeretném tudni mi a véleményetek a Cagiva super city 50-ről. Lenne egy amit meg tudnák venni, csak abszolút nem ismerem ezeket a motorokat, eddig robogóztam. a példány 1996-os 3 sebeséges Megbizható? Sebeségileg mi várható ? (utazó/ vég seb) Alkatrész beszerzési lehetségek?
Vegyetek már evo idomot!Megkapjátok a vacsi új tank alatti idomot és egy szép tűz piros faridomot(lámpával együtt) 10 pénzért S.O.S
czzzank@freemail.hu,ez az email címem ezen feltudsz venni msnre is
Hali!Van egy eladó evo piros faridomom,meg egy Új csomagolt tank alatti idomom nagyon baráti áron,ha érdekel írj vagy 06205276126
hy érdekelne alkatrész sürgösen adj valam ielérhetőséget léccives
hy tudsz adni valami elérhetőséget?mert kelene nekem alkatrész.dugo kellene mindenkép
Cagiva mito henger, teljesen gyári új, eladó! nicasilos.
Érd: 06-20-545-3546
vagy bakonymotor@gmail.com
Cagiva Frecciához alkatrészek eladók,egy koplett motor el lett bontva!
Egyben jutányos áron elvihető!
nekem vannak cuccaim hozzá
helló nekem vannak féktárcsáim,és még minden féle alkatrész,ha érdekelne irj ide,vagy a czzzank@freemail.hu-ra
Jó hülye vok. ott van az adatlapodon
Heló édekelne ez-az de az attol füg h meik tipushoz vannak cuccaid.A legjobb lenne ha adnál msn címet.
eladó cagiva freccia alkatérszek!kivéve blok alkatrész!
Helló eladó cagiva elephant 1990-es évjáratú 34 lóerős blokkot kerresek , vagy alkatrészeket aki tud írj a címemre : beg278@citromail.hu
hy van féktárcsám bontott első meg hátsó is ha érdekel cagiva freccia c10 ből azt hiszem de szerintem jó a tiéd be is.nekem ne mpénz kellene cserébe ha megoldható irj msnenvagy emailt akár atesz155@hotmail.com

email:atesz155@vipmail.hu