HElló!
Amikor ráadod a gyujtást,az elméletileg azért zizeg,mert leprobálja a rendszer,az az nyit és zár egyet,de ha nem müködne fordulatnál,akkor nem is jönne a többlet erő!
Nem érdekelne az enyim ? Én is csak jót tudok róla mondani 96 os 6sebis 9500 nál megy 100 at
fékek jók,futómű terepre utra jó ,eltalálták ezt a kis motort!
Helló!
Nekem már a 6 sebis van.85-90-et tud végre és teljesen gyári.Én megvagyok vele elégedve, nagyon könnyű vezetni, igazi kanyarvadász.A fékei is nagyon jók.Szerintem 50es motorok közül a legnagyobb vezetési élményt ez nyújtja.Alkatrész mint minden cagivához nem nagyon van.Dugót, gyűrűt az italmondonál lehet kapni, meg a kopó alkatrészeket.Más nekem még szerencsére nem kellett.
Sziasztok!Pár napja vagyok freccia tulaj és volna egy kis problémám a géppel!A szitu az,hogy ha ráadom a gyújtást a power szelepnek a motorja nem zizeg,pedig áramot kap!Viszont 7000-nél jön a seggberúgás!Vagy a kettőnek nincs köze egymáshoz?Előre is köszi a segítséget!Van itt freccia tulaj zalából?
hali
nekem egy elephant nak a gyujtótrafója kéne ha valaki tud eladót vagy bontót írjon a furgelab@freestart.hu ra vagy msn en beszéljünk agyas001@freemail.hu
kösziszépen hali...
Hello, Szeretném tudni mi a véleményetek a Cagiva super city 50-ről. Lenne egy amit meg tudnák venni, csak abszolút nem ismerem ezeket a motorokat, eddig robogóztam. a példány 1996-os 3 sebeséges Megbizható? Sebeségileg mi várható ? (utazó/ vég seb) Alkatrész beszerzési lehetségek?
hy van féktárcsám bontott első meg hátsó is ha érdekel cagiva freccia c10 ből azt hiszem de szerintem jó a tiéd be is.nekem ne mpénz kellene cserébe ha megoldható irj msnenvagy emailt akár atesz155@hotmail.com
Hátsó lábtartók is vannak+hűtő.Első lámpa izzókal.