lenne egy nagy problémám!be süét tegnap a cagivám és kellene bele dugatyu mert az enyémet lehet furni csak nincsen pénzem és ezért fordulok hozzátok segitségért mert van alkatrészem és cserélnék valakivel valamit egy új dugatyura (polini,vertex,prox).ezen kívül kelene még hátsó fékcső.
sokmindenem van ugy hogy ha valakinek kell valami cserére tudom adni. Nagyon sürgős lennnnneeee!
Na vettem a fiamnak egy Cagiva Freccia-t 89 - es szeretnék hozzá service manuált hogy ha valami bibi akkor ne legyek tokhulye hozzá. Az a baj hogy Szlovákiában lakom, de megvenném akár CD-n is.Ha valakinek van dobjon emilt.Kis bajok adódtak pl. nem jelezte a min.benzinszintet,le van esve a homéro mutatója. A motor simán tudja a 150 - et . Megtortént hogy agyerek kicsit meghajtotta és magától kezdett megálni tehát kikapcsolt a gyujtás,semmit nem csináltunk vele ált pár percet és pocre
beindult mi lehetett ez? Ja a gyertya Cseh Brisk lehet ez is baj? Mi a legjobb neki. Kiváncsiságbol érdekelne mibe kerul dugó,henger,gyuru szett. Még nem kell de ki tudja.
Koszi a válaszokat
Pisti
Eladó egy Cagiva Supercity 125, 1992 évjáratú, teljesen zöld fényezéssel. Az előző tulaj elesett vele, melyből következően van rajta némi esztétikai sérülés. Motorja tökéletes állapotban van, Rendesen melegítve, csak szintetikus versenyolajat használtam hozzá.Nemrég vettem rá új lánckerekeket, láncot és gyertyát.Adok hozzá 100.000 Forintnyi alkatrészt.(komplett hátsó futómű(lengőkar, hátsótengely, rugós tag), egy kilométerórát, egy első teleszkóp párt) Ebből következően az ár fix.A motor rendszámos, minden papír megvan hozzá. Kérésre küldök képet, Budapest környékén megbeszélhetünk találkozót.
Szevasztok! Van egy Mitom, mióta dugót cseréltünk benne a fordulat megáll 7500nél, viszont ha leveszem az akksit akkor kipörög. Beszarhatott a powerem? Vagy mi gond lehet?
Eladó a motorom sajnos lakásvásárlás miatt.
94- es kiválló állapotban nagyon jól gyorsul ez tényleg megy 110-120 -at érdemes kipróbálni. Tudok hozzá adni egy két pótalkatrészt is.
Kérésre képeket küldök.
Irány ár: 220000 Olcsó robogót vagy más 50-es gépet beszámolok.
Elérhetőségeim az adatlapon, több infót telefonon és e-amilen is szívesen adok.
Sziasztok!
Tudnátok segíteni, 93-as Cagiva 125-ös elefantom van feszültség szabályozóra lenne szükségem vagy alkatrész forgalmazóra, esetleg tud valaki megbízható bontót ?
Heló tegnap (ma fél1re) hazahoztam a nekem még új Cagiva Frecciámat,átnéztem rajta ezt-azt...egész reggel motoroztam, semmi hiba aztán egyszer csak befogott az elsőfék(még szerencse hogy lassan mentem), de elestem... most keresek jobb oldalra(vagy mind2-re) indexbúrát (lehetőleg feketét) és érdekel h ez vmi tipus hiba vagy csak az én balszerencsém? Már most kezd elmenni az életkedvem mert nagyon tetszik de nem tudom használni,pl a gumi használhatatlan...vmi pár1000Ft-osat veszek ami a nyarat kibirja és télen megcsinálok rajta mindent...
Sziasztok!
Cagiva elefant tamanaco 125-höz lenne szükségem egy kuplungházra, vagyis remélem ez a neve. Az a része amiben a lamellák meg a rugó van. Hátul van rajta egy kis, meg egy nagy fogaskerék. Nekem ezt a nagy fogaskereket darálta meg egy leső alkatrész, 1,5 fog hiányzik belőle. Most össze van rakva csak nem igazán úgy húz mint előtte. Olyan mintha egy robogóval mennék.
Kérlek segítsetek!
Előre is köszi.
Sziasztok!Kész lett a motoron ma este, megígértem hogy töltök fel képet ha kész lesz, úgyhogy teszem is
Jók legyetek!
Kanyargazdag napokat és balesetmentességet!
lenne egy nagy problémám!be süét tegnap a cagivám és kellene bele dugatyu mert az enyémet lehet furni csak nincsen pénzem és ezért fordulok hozzátok segitségért mert van alkatrészem és cserélnék valakivel valamit egy új dugatyura (polini,vertex,prox).ezen kívül kelene még hátsó fékcső.
sokmindenem van ugy hogy ha valakinek kell valami cserére tudom adni. Nagyon sürgős lennnnneeee!
elérhetőségeim ott vannak a mito forumban